American Car Show 2004...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 22.3.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävin katsomassa FHRAn sivuilla tapahtumia ja hämmästykseni oli suuri havaitessani American Car Show:n sisäänpääsyhinnan: 14e/ henkilö !

    Minusta lipunhinta (14e=84mk) on pahasti karannut käsistä ! Mielestäni sopiva lipunhinta on 8e (50mk)

    Korkean lipunhinnan ymmärtäisin, jos tarjonta vastaisi perittävää pääsymaksua.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Makauasia, kävin toissaviikonloppuna Sollemtunan autonäyttelyssä joka ei ollut niin iso kuin FHRA Show (tosin hyvälaatuinen), lippujen hinnat 120 kruunua eli taitaa olla samanverran.
    Sivuseikkana kerrottakoon että noin kolmasosa näyttelytilasta oli ns. tuning-autoja...
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Hinta on käsittääkseni linjassa muiden tapahtumien hintojen kanssa ja suhteessa kuluihin, messukeskus ei oo ilmanen paikka. Kun maksaa fyyran jäsenmaksun ajoissa saa lipun tonne ilmaseksi.
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    Joko se taas alkaa...?!
    Tarjonta suhteessa lipun hintaan? Jaa se autojen, moottoripyörien ja yritysosastojen lukumäärällä. Vietä hallissa koko päivä jne.
    Tai jos on kallista, älä mene ja tosiaan toi on ihan hyvä muistaa, että maksamalla jäsenmaksun ajoissa saa lipun näyttelyyn. Mielestäni aika hieno juttu.
    Äläkä ala höpöttää, että se olis muka jotakin jäsenkalastelua, niinhän se onkin, pitäähän jäsenetuja aina olla, ei se silti ole mitään jäsenyyteen pakottamista, valinta on jokaisen oma. Ja nyt tän vois varmaan taas lukita. Huomenna tähän aikaan on tää topicci varmaan jo kuusi sivua pitkä...

    PLATU
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Eiks V8:n tilaajat saa alekupongin :lol:
     
  6. Japi

    Japi 1st gear

    Onko kyseessä "Bilen genom tiderna" jossa kävin Tukholmassa asuessani melkein joka vuosi. Silloin siellä oli tosi paljon toinen toistaan hienompia ja harvinaisia klassikoita. Joista Suomessa voi edelleenkin vain unelmoida. Sekä tuskin tullaan koskaan näkemäänkään.
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ei valitettavasti ollut se näyttely vaan paljon pienempi, toki hyvä silti.
     
  8. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ei taida nyt hinta-laatu-suhde olla kohdallaan Car Showssa.
     
  9. vee-kasi

    vee-kasi Gearhead

    Eihän se mitä, jos olisi sinkku, mutta, kun on tuo parempi puoliskokin ja niin vanhat mukulat jo, että niistäkin menee jo 10 eskoa/pää, niin kyllä kertyy hintaa jo...Eipä tunne FHRA perhelippua...Minunkin mielestäni lipun hinta on turhan kallis. En puutu hinta-laatu-suhteeseen, mutta siihen puutun, että miksei näyttelyä siirretä halvempiin tiloihin, jos sillä saataisiin lipun hintaa inhimillisemmäksi? Ja turha sanoa, että porukka ei tulisi syrjempäänkin! Onhan Forssaankin kansainvaellus joka kesä! Että terveisiä vaan FHRA:n porukoille...
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    Mutta eikös ole hyvä, että Suomessa on lukuisia ja halvempia ja pienempiä näyttelyitä ympäri maan...
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ei taida olla hinta laatusuhde kohdallaan HÄ miten se on todistettavissa ennen kun on nähnyt mitään.Kyllä sinne on tulossa kalustoo joka puolelta ja varmaan mahtuu mukaan erikoistakin.Mielestäni on hyvä että on nää näyttelyt hivenen erilaisia niin jää valinnan vapaus.Tarkoitan sitä et jos fyyra pitäis näyttelyn jää tai muussa pienemmässä hallissa ja tois 1-2 erikoista niin eikö sitä sitten olisi sammanlaista kun muilla.Antakaa järjestäjien tehdä työnsä ja autetaan käymällä tapahtumissa niin näilläkin on jatkuvuutta enkä tarkoita pelkästään fyyraa.

    ps 14ekee eihän tolla saa edes kännii
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minä päivinä toi ACS on..?
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Miksei tehdä niin ja miksei tehdä näin; sama laulu joka helvetin asiassa. Menkää hyvät ihmiset itse tekemään. Tohon huuteluun pystyy kuka tahansa, se ei todellakaan vaadi mitään. Jos tuntuu, että itellä on kykyä hoitaa asioita paremmin kuin niitä nykyisin hoitavat on melkoista vääryyttä kanssaharrastajia kohtaan olla käyttämättä niitä kykyjään yhteisen asian eteen kuten noita asioita nyt hoitavat tekevät.
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    No mun menemiset ei oo ainakaan 14 eurosta kiinni, eikä olis 20 eurostakaan.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hinta/laatusuhde on käsite jokaisen päässä. AmCarShow maksaa sisään 14 ekee ja on päivässä 8 tuntia auki. Tekee alle 2 ekee tunti. Lätkämatsi stadin halleissa 23 ekee kesto noin 2 tuntia. Tekee 11,5 tunnilta. Miettikää sitä.
     
  16. Japi

    Japi 1st gear

    Vielä kerkiää mukaan:

    HALUATKO OLLA TEKEMÄSSÄ SUOMEN SUURINTA ALAN NÄYTTELYÄ?
    Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Jos omistat tai kaverillasi on mielestäsi näyttelytasoinen ajoneuvo, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvien kera FHRA:n toimistolle faksilla, e-mailina tai postitse viimeistään helmikuun loppuun mennessä.

    Valituille ilmoitamme asiasta postitse.

    Yhteystiedot:
    FHRA ry.
    Sahaajankatu 27, 00880 Helsinki
    fax. 09 - 2515250
    e-mail fhra@fhra.fi

    Tiedustelut p. 09 - 2515250
     
  17. caballista

    caballista 1st gear

    Sama se maksaako tuonne 14 vai 8 eskoa... Mutta tuohon ilmaisuuteen, katselin tuolta fhra:n sivuilta seuraavaa:

    "FHRA TARJOAA TAAS JÄSENILLEE 4€ ALENNUKSEN AMERICAN CAR SHOWN PÄÄSYLIPUSTA. LIITY JÄSENEKSI MAALISKUUN LOPPUUN MENNESSÄ NIIN VARMISTAT ETTÄ SAAT ALENNUKSEEN OIKEUTTAVAN 2004 JÄSENKORTIN ENNEN NÄYTTELYÄ."

    ja maksuthan ovat:
    "Jäsenmaksut vuodelle 2003:

    Varsinainen jäsen 30 euroa
    Perheenjäsen 20 euroa
    Jäsenkerhon jäsen 20 euroa
    Juniorijäsen (0-12-vuotiaat) 10 euroa
    FHRA & FDBA kilpailija-
    jäsenmaksu 40 euroa
    Juniorikilpailijamaksu 20 euroa"

    Eli jäsen saa neljä eskoa alennusta.

    Lähde:
    http://www.fhra.fi/fin/ -> Info -> Liity jäseneksi
     
  18. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    AInakin muutamana viime vuotena kun on maksanut jäsenmaksunsa ennen vuoden vaohdetta saa ilmaislipun. Jäsenalennuksen saa vaikka maksais jäsenmaksun asta viis minuuttia ennen showta, noin niinku kuvainnollisesti.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sai tänäkin vuonna kutsukortin FHRA:lta, tuli jo jonkin aikaa sitten. Hyvä kannustin maksaa jäsenmaksu ajoissa.
     
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    Niin, meet baariin maxat 2 euroo pokelle, kampeet ittes tiskille, otat stoben, 4 euroo, kattelet vittumaisen näkösiä hippejä aikas kulux, otat stoben, 4 euroo, ja shotin, 3.5 euroo, etkä oo vielä nähny ensimmäistäkään ajoneuvoa joka kulkis neljällä tai kahdella pyörällä, sitten alkaa korpee oikeen tosissaan ja lompsa heittää voltin kännin hakemisen seurauksena ja seuraavat kax viikkoo syöt kaurapuuroo...
    Joten 14 e näyttelystä ei ehkä ookkaan paljon...
     

Kerro tästä muillekin!