American Car Show 2011

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mopoilija, 16.4.2011.

 1. Maria

  Maria 1st gear

  Muistaisin kuulleeni, että FHRA maksaa jonkun tietyn korvauksen ainakin isoimmille kerhoille , että näiden kerhojen jäsenien autoja on näytillä.
  Oikaiskaa jos olen väärässä.
   
 2. livinki

  livinki 1st gear

  Ainakin FHRA: n alaisille kerhoille korvaus on 120 euroa per auto.
  Mikä meni itselläni sopivasti edestakaisiin bensakuluihin.
  Kiitos järjestäjille. Vuodesta toiseen näyttää että samat heput jaksaa vääntää :D
   
 3. nash

  nash 3rd gear

  Mikä mielestäsi teki FSRA:n osastosta parhaan? Eihän siellä ollu kun muutama rodi
   
 4. Fabricator

  Fabricator Gearhead

  Kiitokset järjestäjille todella kova tasoisesta näyttelystä. Mielestäni oli sopivasti kaikkea. Tuli käytyä sunnuntaina ja maanantaina aiempien reissujen perjantain ja lauantain sijaan ja oli positiivinen yllätys. Ei ollut yhtään känniääliötä ja porukkaa oli sopivasti, että pääsi liikkumaan hyvin. Parhaiten kalustosta jäi mieleen rodit, joista erityisesti "Hilpeä Hylsy" ja liekitetty Ford -34.
   
 5. jnieminen

  jnieminen 1st gear

  maanantai on paras päivä jos haluaa rauhassa kulkea siellä ilman että ihmisistä on haittaa. suosittelen jos on niin ikäloppu ettei fiilistely enään onnistu. itse viinamäen miehiä ja pidän linttajuopottelumeiningistä eikä siinnä mitään pahaa pitäisi olla joten känniääliö nimittelemiset vois jättä vähän vähemmälle! en ole tietääkseni ketään lyönyt vaikka jurrissa siellä kävinkin!
   
 6. studio57

  studio57 Gearhead

  mistä selviäisi ne pokaalien saajat ? onko listaa jossain?
   
 7. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Itse kun saa halutessaan juopotella ihan kotonakin, niin tulee käytyä ko. tapahtumissa selvinpäin. Kyllä siinä perjantaina näkyi jotain käsittämättömiä möliseviä äijiä, joilla ei edes housut meinanneet pysyä jalassa... ihan eka adjektiivi, joka tuli mieleen, oli känniääliö...
   
 8. jnieminen

  jnieminen 1st gear

  kokeile joskus jurrissa on puolet hauskempaa niin :rotfl: meitin rytmiryhmä oli lauantaina liikkeellä ja tulihan sitä pippelipolkkaa tanssahdeltua Keljonkankaan ABCllä :rotfl:
   
 9. ASENTAJA

  ASENTAJA Gearhead

  Kiitokset järjestäjille.Homma toimi hyvin, ainakin näin näytille tuojan vinkkelistä.Ei voi kuin kuvitella millainen työmäärä on moisen tapahtuman järjestäjillä vuodesta toiseen ja suurin osa FHRA:an porukasta taitaa tämän homman lisäksi tehdä ihan "oikeita" töitä myös.

  Näyttelyssä noin yleisesti oli hyvin esillä eri tyylisuunnan edustajia ja autojen kunnot olivat sitä, missä nyky harrastuksen taso on, eli vaihteleva, johtuen rahapussin ja ajankäytön mahdollisuuksista.

  Ainakin omasta mielestä olisi melkoisen tylsää käydä näyttelyssä katsomassa autoja/pyöriä, jotka ovat tehty pelkästään näyttelyyn ja niiden rekisteriöinti olisi suomeen olisi todella vaikeaa tai mahdotonta.Toki ns."tavis" on yleensä kiinnostonut jostain leffa, show tai vaikkapa jonkun julkkiksen "öky" autosta, mutta kaikille kait jotakin sitten tämänkin kokoluokan näyttelyssä pitää olla.
  Niitä laiteitta on mielenkiintoista katsella, millä muuten liikutaan harraste tapahtumissa....siis mun mielestä.
   
 10. Fabricator

  Fabricator Gearhead

  Palkittuja ACS Top 10:ssä oli muistaakseni Norjalainen Chevy -55 realflameilla, Norjalainen Mercury Customi, Standard rodi, Ford 3W -34 oransseilla liekeillä, Ford 3W -32 metalli vihreä, oranssi Cuda mustilla vanteilla, Ford F100 Fatbone, avo Thunderbird keskikäytävältä, metallioranssi Mustang -66, kermanvärinen Hemi Mopar (olikohan Coronet?) People choice oli vihreä -60 Chevy.
   
 11. Jza

  Jza Gearhead

  Tämä ei koske sinua, mutta känniääliöitä kyllä;
  En tiedä kuka oli ja mistä kotoisin, mutta jos ei jaksa avata ovea että menis kuselle vessaan, vaan lorottaa keskellä käytävää kaiken kansan edessä lavuaariin (vai mikä siinä alakerran vessan oven edessä nyt olikaan, joku allas tai juoma-automaatti), niin mun mielestä ansaitsee känniääliötittelin. Lauantaina bongattu kutos ja kolmoshallin väliseltä käytävältä moinenkin urpo.

  Tämä kaveri oli kylläkin aika "reiluihin" housuihin ja lippikseen pukeutunut, että veikkaan tömptömps -osastoa. Ei mullakaan mitään ole keiton ottamista vastaan, ja tuleehan sitä itekin toisinaan harrastettua. Mutta jos ei tuon parempaan pysty, niin kandee harkita vesilinjaa tai pysyä himassa.

  No mutta näyttely oli hieno kaikkinensa kuitenkin. :D Eikä noita urpojakaan hallin sisällä tullut vastaan kuin tuo yksi.
   
 12. studio57

  studio57 Gearhead

  ONNEA PAULI JA HEMI !!!
   
 13. dean66

  dean66 Gearhead

 14. 400 cid

  400 cid Gearhead

  Joo, saman evoluution tuloksen lavuaarikusella bongasin sivusilmällä minäkin, en tosin tullut kattoneeksi vaatetusta sen tarkemmin otti sen verran kupoliin moinen käytös :mad:
  Mutta tosiaan, asiallinen kupinotto on ihan ok, hauskaa saa ja pitääkin pitää kunhan ei moisiin älyttömyyksiin rupea....
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Tiedoksi vaan, että niitä jäsenkortteja on viidenlaisia: normaali FHRA:n jäsen, kilpailijajäsen, normaali juniorjäsen ja kilpailijajuniorajäsen sekä moottoripyöräpuolenkilpailijoilla FDBA:n kortti. FTCA:n kortti on taidettu sulattaa tohon normaali FHRA:n jäsenkorttiin, mutta mikäli ei ole, on se kuudes erilainen.
   
 16. Putte

  Putte 1st gear

  Harrasteparkki oli välillä täynnä ja siksi autoja oli ophjattava myös halliin. Sitä paitsi kyseessä oli harrasteparkki, ei jenkkiautoparkki. Siellä oli myös muu muassa hieno vanha Mini, juustohöylä Anglia, 70-luvun entisöity Celica sekä lukematon määrä erityylisiä moottoripyöriä. Yhtenä päivänä valitettavasti oli väärä henkilö tuuraamassa harrasteparkin portilla ja kun virhe havaittiin, keksittiin kyseiselle tuuraajalle muita tehtäviä. Aina on niitä, joiden mielestä harrasteparkkiin pääsee vääränlaisia ajoneuvoja, mutta sillehän ei voi mitään.
   
 17. Putte

  Putte 1st gear

  Näyttelylehden painamisen jälkeen on voinut tulla ja tullutkin muutoksia, sillä jotkut autot eivät välttämättä ole valmistuneetkaan aikataulussa tai on tullut muita kommelluksia matkan varrella. Muitakin näyttelyitä kuin American Car Show:ta järjestämässä olleena voin sanoa, että 5-10 prosenttia kalustosta muuttuu syystä tai toisesta ja aina joku jää myös pois ilmoittamatta asiasta järjestäjille mitään.
   
 18. Putte

  Putte 1st gear

  Tavallaan oli, sillä eräästä FHRA:n toimitisjasta on tuotakin nimeä käytetty. :wink:
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Pitää paikkansa. Kerhot saavat pienen lorvauksen.
   
 20. Putte

  Putte 1st gear

  Uskoisin, että huomenna löytyvät FHRA:n sivuilta. Itsekin ihmettelen, etteivät vielä ole. Maanantaina Messukeskuksessa niitä käsittääkseni yritettiin laittaa näkyviin, mutta silloin oli jotain teknisiä ongelmia, joista en kyllä tarkemmin tiedä.,
   

Kerro tästä muillekin!