American Car Show 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mopoilija, 16.4.2011.

  1. Peppi_P

    Peppi_P 1st gear

    Hieno näyttely. Löysin nyt "HIPPIES USE SIDE DOOR" -kyltin. Älyttömän hienoja mopareita. Etsin autoa nro 47 (Studio57 auto) , oliko mukana vai olinko vaan sekaisin, oli siellä saman värinen, mut ei sama? Hjuvat fiilikset.
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead

    eipä tullut mun auto valmiiksi ja näin loisti poissaolollaan :oops: onkos jossain tuloksia ketkä voitti?
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitää varmaan tuua näytille sitten joskus kun saa valmiiksi?
     
  4. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    oliko herra numero 47 kuitenkin paikalla ? :D
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ja vielä erityiskiitos ja syvä kumarrus ettei näyttelyssä ollut linttoja tai harjakoneesta läpiajettuja käyttövessoja. Pääsylipulle sai 100% vastineen kun sai nauttia oikeista näyttelytasoisita autoista. Moparkaket putsasi kyllä pöydän 6-0 häikäisevällä cuda,charger ja challenger osatolla :eek: 8)
     
  7. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Ihme kitinää :eek: . Perustakaa kerho, liittykää FHRA:n jäsenkerhoksi, tuokaa näytille mieleisenne autot ja päivystäkää joka päivä omalla osastollanne, niin ei ole kallista ja näkee juuri sellaisia autoja kuin haluaa. Ford-Freakkien osastolla oli teemaan liittyen vain kolme 50-lukuista autoa, ei yhtään Moparia jne... Eikä ainakaan mun mielestä Challengereissa ja Cudissa ole mitään vikaa... Paitsi tietysti merkki :rotfl:
    Ihan ok näyttely. Kiitos järjestäjille.
     
  8. puu

    puu Gearhead

    Ehdottomasti.
    Äänestän ykköseksi.

    nimim.
    oma 20 vuotta ajatuksissa ja työn alla ja
    ehkä joskus valmistuu.
     
  9. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    niin noita autoja sai kai äänestää,mistä sais tietää mitkä autot sai ääniä ja kuinka paljon?
     
  10. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Eikös tonne näyttelyyn oteta muidenkin autoja ku pelkästään kerhojen?? Ainakin toi oma auto oli 2009 siinä keskellä hallia eikä missään kerhon pilttuussa. Onhan noi Cudat ja muut tusina tuottee hienoja autoja mutta vois kyl näyttelyn järjestäjä koittaa valita mahdollisimman monta eri merkin ja mallin edustajaa näyttelyyn. Luulis et Fomocolta, Moparillta,Gm:ltä ja muilta löytyis hienoja muitakin malleja ku näitä mitä nykyään näyttelyissä vaan on!
     
  11. puu

    puu Gearhead

    Eri mieltä, paitsi charger, ym.

    Ja vielä, että tuon mukaan seuraavan näyttelyn järjestää Pekka Leino, ja ainoastaan itse tekemineen näyttelyesineineen.
    Vähääkään väheksymättä tämänhetkisen charger, ym tekijöitä.

    Americancarshow ei saa olla näyttelyä varten tehtyjen showautojennäyttely.

    Minun mielestäni on tärkeää tuoda esille harrastuksen tämän hetkinen tilanne, ja lisäksi kuinka tähän on päästy.

    Kyllä, show-auto jostain ulkomailta.

    Yksi auto vaikkapa Tikkurilan näyttelystä.

    Yksi auto 80-luvulta jolloin tuonti vapautui.

    Yksi auto suomiamerikkalaisautohistoriasta.

    On typerää jos tämän hetken nuoret näyttelyssä kävijät eivät ymmärrä mistä tämä juontaa juurensa.
    Niitä linttoja tarvitaan.
    Ne lintat tekivät osaltaan tämän maan jenkkiautohistoriaa ja jos niitä ei olisi olemassa, niin suuri osa suomalaisista amerikanautoista olisi jo hävinnyt.

    Mielestäni, jos haluaa nähdä näyttelytasoisia autoja pelkästään, voi mennä vaikkapa uusien Audi-autojen näytteluun.
     
  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    749km tuli Dartin mittariin torstain ja tän päivän välissä. Rankka reissu ja joka kerta mietin et oisko tää jo viiminen ku viittii. 8kerta peräkkäin ku viis päivää siellä putkee duunailemassa. Mut vahvasti epäilen et ei tääkään ollu viiminen on se silti sen verta kiva juttu ku pääsee kotoa pois "rentoutumaan"... Paljon oli heinoja autoja näytillä ja varsinkin kivoja moppeleita. Pihallakin paljon nähtävää koko ajan mutta tosin harraste parkki sais olla isompiki ku se oli joka aamu heti täynnä, tänään säälistä sain viijä darran sinne seisomaan... :lol:
     
  13. tojota?

    tojota? 1st gear

    Kyllä nimenomaan MONIPUOLISUUS on juuri se asia miksi minä ja varmasti myöskin moni moni muu pitää american car show:ta kevään kohokohtana.
    Itsekin toistakymmentä vuotta näyttelyn joka vuonna kiertäneenä tämän vuoden näyttelyn tasoa voi arvostella helposti, tasaisen kova.
    Onhan meitä harrastajia jotka harrastaa monen merkkisten ja tyylisten autojen ja pyörien kanssa, pitääkin olla!
    Iso kiitos taas järjestäjille, fyyralle, sekä tietenkin näytteilleasettajille joita ilman koko näyttelyä ei olisi ollenkaan.
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pistetään korvantaa :) Ens pääsiäiseksi tuskin valmistuu, kattellaan seuraavana 8)
     
  15. puu

    puu Gearhead

    La kiinnitti huomiota reippaat 6-7 parasta harrasteajoneuvoparkkiruutua jotka olivat täytetyt eurooppalaisilla käyttöautoilla.
    Mm.vw.golf stw..
    Joilla ei olisi ollut mitään tekemistä tuolla alueella.
    Olisiko ollut niin, että näytteilleasettajakortilla on menty tuolle alueelle ja siten jätetty oikeat autot ilman parkkipaikkaa.
    Iltapäivän puolella 70-luvun Cadillac joka selkeästi harrasteajoneuvo, yritti ruutuun euroopppalaisten väliin, ja matkustajat pois päästettyään, jopa mahtui.
     
  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    voi jalkojani :rotfl:
    Ensin perheen kanssa kilometritolkulla käytiin kattoo mm.serkkuja,
    laiskiaista, tukaaneja, riikinkukkoja yms mukavia elukoita korkeasaaressa...
    Sitten pariks tunniks FHRA:han .. Tun ari osastolel ei jaksanut mennä taaskaan. Huh, vähä poltaa vielä jalat :x
    Kyllä muuten mahdottoman määrän 4 päivässä keräs galaxie Foord-Friikkien osastolla pölyä. Oli kyllä tämän vuoden mukavin päivä, kun todellakin oli eka päivä kun tarkeni ajaa katto auki 8) Ensin about 10km messukeskusesta kehä ykköselle, ja vähän vielä täällä salossa ilman kattoa.. Jiiihaaaaa vuoden paras aika on NIIIN alkanut ! Laif is Guuuuuuuuuuuuuuud !
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Tossa olet kyllä väärässä. Mitä vähemmän turhia haahuilijoita, sen nopeammin hallit saadaan tyhjiksi illalla ja näyttely valmiiksi. näytti toimivan tänä vuonna melko hyvin toi homma.
     
  18. sössökoski

    sössökoski 3rd gear

    Hyvä näyttely. Tuli tänään kierrettyä kaikki alueet, eikä ole valittamista. Ei yhtään känniääliötä, käytävillä tilaa vaikka muille jakaa!
    Näyttelyn pelit hienoja!
    Onkohan nää valittajat käyny samassa näyttelyssä missä mä olin...

    Mutta siis hei miksi corvette clubin osastolla on joka vuosi pelkkiä vettejä... siisheioikeesti :wink:
     
  19. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Kyllä oli taas hienoa kalustoa paikalla, ei tarvi kohta enää ulkomailta tuoda autoja näytille. Sunnuntai meni äkkiä, eikä malttanut lähteä pois kun vasta sulkemisaikaan, varmasti paras näyttely moniin vuosiin.

    Kaikki kuvathan täällä on jo nähty, mutta tuolla kuitenkin vielä muutama otos:
    http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/American+Car+Show+2011/

    Kiitoksia järjestäjille ja autonsa tuoneille, ensi vuotta odotellen..
     
  20. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Ihan jees-näyttely! Kiitos FHRA:lle ja erityisesti Lupelle vaivannäöstä jälleen näyttelyn eteen. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, mutta jos 99,9% näyttelyvieraista on tyytyväisiä niin hommahan on bueno!

    Kaikkihan on kiinni asenteesta: jos näyttelyssä joku närästää jotakin, niin toisen mielestä se voi taas olla h..vetin hienoa...Makuja kun on niin monia.

    Itse katselen kyllä kaikki vekottimet läpi avoimella mielellä, jos oman kerhon osastopäivystykset antaa myöten. Sitä oppii aina jotain uutta, kun ei kulje laput silmillä ja hyväksyy nekin tekeleet, jotka ei omaa mieltä hivele..

    Harrasteparkkikin varmaan suurenee ensivuodeksi, kun laajennusosan työmaa häipyy varastamasta tilaa. Mutta veikkaan, että aina löytyy spekulointia että miksi se auto oli siellä kun se blaa, blaa sitä sun tätä...Jos parkkiin on ohjailemassa youngstereita, niin silloin sinne tupsahtaa mitä tahansa. Tai sitten gen 4 GTO:ta yritetään ohjata parkkitaloon ja harrastetontilla seisoo BMW M3...

    Ja antaa niiden upeiden säärten mainostaa vaan - melkein tunsin viisarin värähtävän viikonlopun aikana...:D ...niskakin vertyi kummasti...

    Ja sitten vielä tiedotus: Motorsport-hallista löytyi HRF:n osaston kohdilta ajopäiväkirja. Jos joku kaipailee, niin hallimestarin toimistosta löytyy...
     

Kerro tästä muillekin!