American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Pendoliinon kanssa matkatessa kannattaa varautua aikataulun venymiseen, riippuen siitä montaks remonttia siihen tulee matkalla tällee talvipakkasilla :poff:

  Mut hieno juttu että saadaan sieltä taas tänne OD:llekin kuvatuksia :D
   
 3. Huono juttu, kun ei tullut V8:n mukana lippujen alennuskuponkeja! Ainakin ennen muistaakseni olisi tullut.
   
 4. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Täytyy varmaan aloittaa näyttelyn "haukkuminen" jo ennen kuin on alkanutkaan. Moniko huomasi saman näytteilleasettajaluettelosta, aika monta aiemmin mukana ollutta yritystä puuttuu, mm. Leather heaven, Nippeli-Teppo ym. Taisi FHRA:n viimevuotinen kylpytynnyri touhu olla viimeinen niitti, puutarhamessuilta tulleet myyjät saivat halvemmalla paikkansa kun taas näitä enemmän alaan liittyviä myyjiä rokotettiin rankemman mukaan, tämän kuulin jo viime vuoden näyttelyssä.

  Hiukan vaisulta tuntuu näyttelykalustokin kokonaisuutena ainakin jos näyttelylehden mukaan arvioi, voiko Kopteri heaven olla noin pieni tänä vuonna ?!

  Tarkoitus olisi silti perjantaina lähteä paikan päälle, ihan vaan perinteen vuoksi, kun on vuodesta 1988 tullut käytyä. Mutta jos alamäki jatkuu niin sen reissun voi jättää ensi vuonna väliin, Tampereella ei ole pettyä tarvinnut ja viime syksynä Xtreme car show vei jo stadin ykkösnäyttelyn paikan.
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Hiukan vaisulta tuntuu näyttelykalustokin kokonaisuutena ainakin jos näyttelylehden mukaan arvioi, voiko Kopteri heaven olla noin pieni tänä vuonna ?!

  Samaa ihmettelin minäkin kun kävin kirjastossa kasin läpi selaamassa. Samoin kävi silmään kiihdytyslaitteiden vähyys.
  Kai se on silti perinteinen pitkän perjantain vierailu messukeskukseen tehtävä.
   
 6. Bomber#1

  Bomber#1 Double Gearhead

  Jostain syystä näyttelylehdestä uupui tosiaan useampikin yritys, jotka ovat kuitenkin TULOSSA paikalle. Samoin esim. kopterin mopot tulevat esille 6 ja 7 hallin väliin...

  [​IMG]
   
 7. 63S88

  63S88 Gearhead

  Kaitpa sinne vois lauantaina lähijunalla oikea käsi kantositeessä ajella..
   
 8. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Pieneltä tosiaan näytti pyörien määrä ennakkotietojen mukaan.
  Tosin alkuviikosta juttelin erään pyöräharrastajan kanssa joka kertoi, että yrittävät sinne lisää kalustoa vielä haalia. Katsotaan mitä tapahtuu.
   
 9. SamiL

  SamiL Gearhead

  Kumpikin ainakin ilmoittaa omilla nettisivuillaan olevansa paikalla.
  Mutta muuten näyttelyn haukkumiseen löytyy kyllä syytä...
   
 10. Putte

  Putte 1st gear

  Älkää uskoko kaikkea paskaa. Molemmat yritykset ovat näyttelyssä paikalla ja rakentavat parasta aikaa osastojaan.
   
 11. homer

  homer Gearhead

  Mihinkäs muuhun sitä tavan tallaaja voi uskoa kuin viralliseen (?) näyttelylehteen?
  Fyyran naamakirjasivuilla kun mainostetaan lähinnä pääsiäismunia ja skandinaavian hunkseja (vai mitä ne keikistelijät nyt olivatkaan).
   
 12. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Kun se ohjelmalehtinen työstetään reilusti ennakkoon, niin ei ne kaikki firmat ja autot kerkiä koskaan mukaan 100%:sti...Toiset unohtaa ilmoittaa ja toiset vielä miettii, kun opusta jo painetaan...

  Ja mitä näyttelyn tasoon tai laajuuteen tulee, niin homma elää vuosittain. Välillä on hyviä vuosia ja välillä parempia...

  Kun ensimmäisen kerran kävin Tikkurilassa -78 uutuuttaan kiiltävällä SM Soliferilla, niin empä olisi uskonut, että Luppe ja kumppanit järjestävät tasarahasyntymäpäiväkseni (29.3) näyttelyn...Kyllähän se on paikalle tultava tietty, kun juhlatkin on järkätty... :)
   
 13. jaketin

  jaketin Gearhead

  En kerennyt edes kysymään joko näyttely on paska.. se näemmã tuomittiin jo. Uusi ennätys.. way to go
   
 14. Crash_

  Crash_ 3rd gear

  Ylibodattuja, itteään öljyäviä äijiä hyppimässä lavalla tangat jalassa. Sekö on sitä ameriikan autoilu avai thuuninkia? HYYIII.. (oksentavahymiö)

  Suklaamunia saa vaikka ärrältä tai sittarista nii miks nyt tuolta sti lähtee hakee (eka maksat kalliin lipun sisää) Joo on onhan se ehkä pääsiäiseen liittyvää mutta silti.

  Mitä tulee tuning puoleen nii mua "saa syyttää" et yks ns firma/autokerho on nyt siellä kolmatta kertaa putkee itteään mainostamassa, ite olin organisoimassa niiden ekaa oloa siellä. Nykysin mul ei oo mitään tekemistä niiden kanssa enää. Vaikka autot on teipattu uuteen uskoon nii samaa paskaa kaikki näki jo ekana vuonna. En tajua miks änkee sinne joka vuos. Parempiakin ja uusiakin kys.alan autoja olis tarjolla....

  No pakkohan se perinteen vuoksi on mennä käymää joku pv tuolla..
   
 15. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Jos näytillä on aito 1970 HEMICuda ja tuplaturboilla ryyditetty full size Mopar, niin näyttely ei voi olla huono. Pelkästään noiden takia kannatta raahautua paikalle.
   
 16. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Olisihan se ihan virkistävä välillä käydä ihmisten ilmoilla mutta taitaapa olla jo muuta ohjelmaa viikonlopulle. EIhän tuota ihan halvaksikaan reissuksi voisi sanoa, kun koko perheen kera lähtisi käymään.
  Mutta harrastuksethan kyllä maksaa.
   
 17. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Ei muuta kuin stetsoni takaraivolle, kunnon pohjat ennen näyttelyä, hirveä ördääminen paikan päällä ja seuraavana päivänä iso meteli kuinka oli paska näyttely, koska kaikki rahat kuluivat kalliiseen sisäänpääsyyn ja kiskurihintaisiin tuoppeihin.
   
 18. Kurko

  Kurko Double Gearhead

  Ja perusvalitus tuning-autoista. Näitähän ei ole pakko mennä katsomaan kun ovat toisessa hallissa, mutta tosiharrastajahan sinne puolelle eksyy kun kävely on samanlaista kuin taaperoilla mitkä opettelevat kävelemään: viisi metriä kerrallaan, suuntaa ei voi arvioida ennakkoon.
   
 19. ari2004

  ari2004 Gearhead

  Voiko mikään näyttely olla 25€:n väärti?
   
 20. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Jaa-a, miten sen nyt ottaa. Itse menen tänne:
  Bilsport Custom Motor Show, Elmia
  Liput on 250,- eli jotakuinkin 30 euroa. Kallistahan se tietysti on mutta toisaalta polttoainekuluihin menee reilusti enemmän. Ennen tuo toisaalta oli pikkuraha baari-iltabudjetissa.
   

Kerro tästä muillekin!