American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Onkos Cissen autoista kuvii?
     
  2. 66monaco

    66monaco Gearhead

  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    [​IMG]

    Ei jääny pahaa makua suuhun kun ostin säkin metrilakuja!
    Poikkeuksellisen hoikkia messutyttöjä tänä vuonna, tykkäsin.
     
  4. jknR

    jknR Gearhead

    Kaikille turhasta valittajille.

    [​IMG]
     
  5. jknR

    jknR Gearhead

    Niin joo ja se Beep-beep-caddy.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. JariV

    JariV 2nd gear

    Näyttely oli hyvä, käveltiin vaimon kanssa vaparirannekkeiden kanssaa läpi tänään. Sopivasti porukkaa ja känniääliöitä en nähnyt ainootakaan.

    Näyttelyn paras vehjes oli se Suomessa 1929 rakennettu nopeusvene "Sikari". Helkutti että pisti ihmettelemään enkä edes ole kiinnostunut veneistä. Harjunpään HEM-1 oli hieno. Ja se autonhoitotuotefirmassa seisova vihreä sämpylä-Merkkari, oli jopa panostettu alustaan ja tekniikkaankin. Sisustakin oli kutsuva.
     
  7. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Olipa taas vaihteeksi paska ACS. Osa mainostetuista autoista ei ollut edes saapunut paikalle. Muutama hyvin tehty laite sisältä toki löytyi, mutta niidenkään eteen ei oltu nähty sen vertaa vaivaa että olisi kunnolla pesty saati fiksattu. Käsittämätöntä touhua.. Täälläpäin käyttöautotkin jopa on paremmassa fiksissä.

    No, onhan toi touhu tuola ollut aina vähän kyseenalaista, onneksi sentään Tampereen näyttelyssä on yleensä pidetty edes jotain tasoa autojen ja niiden kunnon puolesta :)
     
  8. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Offi porukalla oli hienosti duunattu ständi niinkun aina. Myös tuo sikari oli komee peli eikä se ruotsalaisen vene ja auto yhistelmäkään huono ollut eikä se kotimainen auto plus asuntovaunu.

    Europuolelta jäi pari mustaa mersua mieleen ja keltanen roadsport oopppeli.

    Ja kyllä..tulen ensivuonnakin.
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Asiallinen näyttely kuvien perusteella. Onko porukat miettinyt sellaista asiaa että Suomen kalustomäärä ei riitä millään vuosittain joka isompaan näyttelyyn joita on 5 ja pienenpiä ainakin 10 että joka vuosi olisi isoissa näyttelyissä kymmeniä uutuuksia!!Tuosta ainasesta valittamisesta ettei ole sitä ja tätä ei ainakaan tätä todella pientä aktiivista talkooporukkaa innosta kohta tekemään enää mitään!!Ps.Kiitos kaikille valokuvia ja videoita laittaneille sillä Mökin Ukko on päässyt nauttimaan näyttelystä!!
     
  10. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    öö
    sen voisin sanoa, et mä petyin vähääseen kopteriosaston pyörien määrään ja osastokin oli aika pieni.
    hinnasta en enää valita, kun nyt pari vuotta olen maksanut fyyran jäsenmaksua ja käynyt tuolla acs:ssä sieltä saadulla lipulla.
     
  11. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Valittajia aina tuntuu riittävän.. Minun puolesta kiitos kaikille kuvia ja videoita ottaneille, on päässy ihan "reaaliajassa" tutustumaan näyttelyyn.
     
  12. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Noo,saahan sitä kukin oman mielipiteensä ilmaista jos tuntuu ettei Fyyran näyttely ole sitä mitä odotti niin länsimaissa(noh,tämä SF kiikunkaakun) sen voi sanoa ääneenkin.
    Mikäli täällä vain kehuu ja ylistää on hyvä jätkä sekä oikessa,niinkö??
    Näin vanhempana huomaatte varmaan että näyttelyissä/lehdissä pitää olla muutakin kuin vähäpukeisia misuja/missikisat(kiva niitä katella,mutta jos vielä siitä huvista maksaakin..)
    Se on äärettömän halpa ja loppuunkäytetty kikka jos ideat loppu eikä oikein tilalle muuta.
    Sama juttu vetää joku top 10 suosikkibändi tyttöjen ja poikien vetämiseksi lipunmyynnin edistämiseksi.
    Lakukauppiaita ym löytyy ilmaistapahtumistakin kuten markkinoilta jos niillä onni aukeaa kuten kaljaa löytyy siwasta sekä joka kissanristiäis urheilutapahtumista jne mikäli se tuntuu itselle tärkeältä asialta.
    Nämä Hurriganes,Olavi Virta jne julkkisautot niin kulutettu loppuun että pohja tullut vastaan,tyyliin J Saarisen motarit prätkänäyttelyissä.
    Tietty ymmärrän että teistä ei suurin osa ole vielä nuorina miehinä/naisina kyllästynyt ja uutta teille.
    Puuttuu enää klovnit,miekan-nielijät,voimamiesnäytös,ilotulitus sekä 200 ensimmäiselle yllätyslahja+kahvitarjoilu pipareiden kera.Tervetuloa!
     
  13. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Onneks mielipiteet on kuin persereiät kokaisella on oma :soosoo:
     
  14. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tämä on ihan totta!
    Lisäksi näyttelyn aikainen ajankohta hankaloitti tänä vuonna oikeasti kaluston löytämistä, koska harrastepelit eivät ole vielä maaliskuussa monellakaan ajossa.
     
  15. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Yllä oli ihan TÄYTTÄ asiaa, tämmösen yli 20v harrastaneenkin mielestä.
     
  16. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    ei lisättävää eikä poisjätettävää.
     
  17. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Joo mutta toi sattuikin olemaan ihan faktaa :)
     
  18. jp72

    jp72 3rd gear


    Ihan hyvä näyttely ..ttu aina pitää pillittää :poff:
     
  19. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Muutama ennätys taisi kuitenkin rikkoutua tänä vuonna, hienoa!
    Ainakin yksi.
     
  20. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Huonoin maalaus ? Ainakin se candypunaisellaröpömassalla maalattu Camaro oli kyllä ennätyksellisen huono esitys jonka olisi saanut näyttelynjärjestäjä käännyttää ovelta jos omistajan itsekritiikki ei siihen riitä.

    Alhaisen ennakko odotuksen johdosta näyttely ei tuottanut pettymystä vaan oli jopa yllättävänkin hyvä. Yhteenkään kylpytynnyriin en törmännyt eikä markkinakrääsä ollut ihan niin hallitsevaa kuin esim viime vuonna. Isoja kolahduksia ei enää näyttelyissä juurikaan tule, `48 Cadillac Sedanette custom oli eniten sykähdyttävin laite tänä vuonna, erittäin tyylikäs peli.

    Kopteri Heaven oli kyllä niin suppea että ihmetellä pitää, näin vähän pyöriä on tainnut olla viimeksi jäähallin aikoihin. Hieman liikaa on laitettu merkkikerhojenkin harteille taakkaa, pienempi osasto olisi varmasti parempi jos ei esillepantavaa tunnu löytyvän. Jeepit ainakin vaikutti lähinnä vaihtoautotrokarin aitaukselta. Tosin monesti kyllä kerhojen osastoilla on ne ehkä kiinnostavimmatkin laitteet.

    Kaluston esille saamisen vaikeuteen taitaa vaikuttaa aika paljon se että vuosien varrella on liikkunut aika paljon tarinoita FHRA:n korvauksista autojaan näyttelyyn tuoville. Jos matkat ja majoitukset menevät omaan piikkiin niin aika harva viitsii tarjota autoaan ACS:sään useamman sadan kilometrin päästä. Kalustoa kyllä maassamme riittää.

    Enemmän voisi kyllä panostaa siihenkin että alanyritykset saataisiin mukaan näyttelyyn, osastojen hintoja voisi rukata heille paremmin sopivaksi, ei se FHRA:n talous siihen kaatuisi mutta näyttelyn tasoa parantaisi kyllä melkoisesti.
     

Kerro tästä muillekin!