American Car Show Kokkola 13-14.4.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 30.1.2019.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    American Car Drivers of Kokkolan perinteinen American Car Show -kevätnäyttely järjestetään tänäkin vuonna ja sen ajankohta on 13-14.4.2019. Tapahtuman pitopaikka on tuttu Urheilutalo, joka on pienen "kunnostuksen" jälkeen taas käytössä. Näyttely on avoinna lauantaina 13.4.2019 kello 16.00-20.00 ja sunnuntaina 14.4.2019 kello 10.00- 17.00. Lipun hinta on 12€. Lapset alle 12v pääsevät sisään ilmaiseksi vanhempien seurassa. Tule ja "korkkaa" näyttelykevät Kokkolassa! :)
     
  2. GT66

    GT66 Gearhead

    Muistutetaanpas tästä tapahtumasta, joka avaa näyttelykauden jo reilun viikon päästä elikkä Kokkolan American Car Showsta. Nyt on kalusto kasassa ja ihan hyvä kattaus on saatu näytille tälläkin kertaa. Tosin vähän tiukkaa se teki johtuen varmaankin varhaisesta ajankohdasta. Esillä on reilut 60 ajoneuvoa, joista 35 on nelipyöräisiä ja loput kaksipyöräisiä. Autopuolella on esillä useita todella mielenkiintoisia uutuuksia kuten todella runsaasti muokattu -72 DeTomaso Pantera, Amerikoissa aikoinaan rakennettu -55 Chrysler Kustom, Teemu Selänteen ex-57 Chevy BelAir, vastavalmistunut tail dragger -41 Plymouth Business Coupe ja radikaalisti rakennettu -66 Chevy Nova Farmari ahtimella. Orgismuskeleiden makupaloihin kuuluvat puolestaan mm. -69 R/T Charger ja -70 Mercury Cyclone. Myös aitoa täyskokoista Kenworth-jenkkirekkaa voi ihailla tapahtumassa. Uutta näyttelyssä on autoharrastukseen liittyvästä ns. "oheistavarasta" kasatut osastot. Myös elävää musiikki on tarjolla samoin kuin straippaus- ja teippausnäytöksiä. Eli kaikki kipin kapin Kokkolaan korkkaamaan näyttelykauden avaus 13.-14.4.2019. Tervetuloa ja toivon mukaan "sankoin joukoin".
     
    miguelo, 12345678910, z 900 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Ei riitä taito/kyky kuvien laittamiseen Overdrivelle niin ajattelin sitten vinkata näyttelymme Facebook-sivusta, josta noita otoksia tapahtuman "vetonauloista" löytyy. Eli facesta ko. sivut löytyy otsikolla American Car Show Kokkola ja kuvat keskustelun puolelta. Kannattaa kyllä käydä kurkkaamassa, sillä joukossa on melkoisia "herkkupaloja"...
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

  5. GT66

    GT66 Gearhead

    Tänks linkin laittamisesta!:)
     
    MudMax tykkää tästä.
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  7. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitos myöskin tästä näyttelyjulisteemme "linkityksestä". :)
    Julisteen Chrysler Kustom on myös esillä näyttelyssämme monen muun upean auton/pyörän kanssa.
     
  8. isalmela

    isalmela Gearhead

    Pitäkäähän hyvä näyttely siellä Kokkolassa, me tullaan täällä Oulussa tässäkin asiassa kuukauden perässä ;)
     
  9. GT66

    GT66 Gearhead

    Parhaamme yritämme. Hyvältä näyttää tällä hetkellä; halli on täynnä ja peruutuksia ei ole tullut ja toivotaan ettei niitä tulekaan. Ouluun tullaan vaimon autolla ja nautitaan hyvästä näyttelystä ilman järjestäjän paineita...;)
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin tänään se alkaa... nimittäin näyttelymme kasaaminen. Peruutuksia ei ole tullut ja kelikin näyttää vain kohenevan viikonloppua kohti. Ei muuta kuin lauantaina/sunnuntaina Kokkolaan näyttelyyn ihastelemaan mielestämme ihan kelpo kattausta eikä vähiten sen vuoksi, että esillä on useampiakin autoja/pyöriä, mihin ei todennäköisesti törmää missään muussa näyttelyissä...:)
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Täytyyhän tämäkin tulla katsomaan kun en ole aiemmin käynyt. Huomenna Keminmaasta matkaan lähtee kyttäford, kamera ja kaksi konstaapelia.
     
    isalmela ja MJF tykkäävät tästä.
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

  13. isalmela

    isalmela Gearhead

  14. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    A.J., Mika.V ja esmi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!