American Car Show, Kokkola

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 18.3.2013.

 1. GT66

  GT66 Gearhead

  Kokkolan perinteinen American Car Show järjestetään 20.-21.4.2013 vanhassa tutussa paikassa eli Kokkolan Urheilutalolla(Vapaudentie 1). Näyttely on auki la 20.4. klo 16.00-21.00 ja su 21.4.2013 klo 10.00-17.00. Näytte 8) illä on reilut 60 toinen toistaan hienompaa ajoneuvoa, joista noin 30 on jenkkiautoja ja loput 30 kaksipyöräisiä. Lauantai-iltana on myös Rokkibileet paikallisen Sokos Hotel Kaarlen yökerhossa Callessa.Esiintyjänä on Mike Bell & the Belltones sekä Burleski Show. Lisätietoja tapahtumasta voi kysy pj. Marko Vihtarilta, 050-558 8101. Tervetuloa Kokkolaan viihtymään hienojen autojen ja hyvän musiikin merkeissä.
   
 2. GT66

  GT66 Gearhead

  Kokkolan näyttelyn kalusto alkaa olla kasassa ja hienoja autoja/pyöriä on taas saatu näytille. Uutena "herkkuna" voisi mainita Pekka Kropsun Hesan näyttelyvoittajan vainuineen sekä vanhoina tuttuina Plosilan & Saviojan kisa-Rollsin ja Saaren Blower-Challengerin. Ensiesiintymisiä on myös runsaasti tarjolla, joista varmaan mielenkiintoisin on Jukka Löfbackan uusin luomus. Myös entisöityjä erikoismallin muskeleita on runsaasti tarjolla ja modernisoituja katuautoja. Siipiautoja ja rodeja unohtamatta. Näyttelyssä on sitten entiseen tapaan vain amerikkalaisia autoja. Pyöräpuolellakin on lähes 40 kaksipyöräistä esillä mopoista harrikoihin. Eli nyt kannattaa tulla Kokkolaan katsomaan tämän vuotinen tarjonta, joka on ainakin allekirjoittaneen mielestä todella tasokas.
   
 3. starcraft

  starcraft Gearhead

  Olen samaa mieltä. Pekalta löytyy näyttelyvoittajan vainu... :D

  Myös auto ja vaunu erittäin onnistuneita. Toki Kokkolaan täytyy pientä kerhoa tulla kannattamaan parin pääsymaksun verran ja komeita autoja katsomaan jos vain työt antaa periksi.
   
 4. GT66

  GT66 Gearhead

  No niin, olipa päässyt kiireessä kirjoitusvirhe tekstiin lipsahtamaan. Mutta toisaalta ei menty kuitenkaan pahasti pieleen asiasisällön osalta sillä Pekan autoja katsella voidaan ihan syystäkin sanoa, että hänellä on "vainu" näyttelyvoittajien tekemiseen. :lol:
   
 5. GT66

  GT66 Gearhead

  Aiemmin mainittu iltabileiden burleski-show on ilmeisesti peruuntunut, mutta toisaalta voihan tapahtumassa olla myös "spontaania burleskia" ihan osallistujien puolesta...Bändi kyllä soittaa, joten kyllä hyvät bileet on kuitenkin luvassa. Kalustopuolella ei ole onneksi tullut ainakaan vielä peruutuksia, joten hyvältä näyttää. 8)
   
 6. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Tänään tuli näyttelyssä pyörittyä kahdeksan tuntia näytteille asettajan ominaisuudessa.

  Käykää ny hyvät ihmiset kattomassa,on nimittäin "pojat" saaneet tontille sellaista kalustoa,ettei paremmasta väliä.
  Kuviakin ois läjäpäin,ne tosin näätte vasta näyttelyn jälkeen.....

  Nyt hotellin saunaan :)
   
 7. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  kyllä Kokkolan näyttely on aina ollut laadukas ja tänään oli todella paljon hienoja autoja,Kiitos taas jälleen kerran pojille,kun jaksavat touhuta.Pienet tilat korvataan laadukkaalla kalustolla ja hyvin toimii,ehkä tänä vuonna oli laadukkain näyttely koskaan ja tästä on vaikea parantaa.
   
 8. ganada

  ganada 3rd gear

  komppaan täysin, tosi laadukas kalusto saatu paikalle!
   
 9. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Tulipa käytyä ja todellakin, erittäin tasokas näyttely! Mukava tunnelmakin oli kun näki paikalla paljon tuttuja ja näytteilleasettajia. :)
  Kaikki autotkin oli pesty ja puunattu melko huolella. Jopa ajan patinoima Pontiac Tempest jossa oli vuosien jättämää jälkeä. Josta vaimokin kysyi että kuuluisko ton olla täällä? Sanoin että kyllä kuuluu. Sekin oli puhdas eikä oltu jätetty mitään kuraa tai pölyä pintaan. Onhan se hieno kunnia saada tuoda autonsa autonäyttelyyn että tottakai se pestään, siivotaan ja kiilloitetaan huolella että näyttelyvieraat saavat ihailla autoja kun ovat parhaimmillaan!
  Kuvia tulee täältäkin vasta näyttelyn jälkeen! ;)
   
 10. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Huomasin eräästä näyttelyssä olleesta vihjeestä, että saattaisit olla paikalla, vaikka ei sit nähtykään.

  Kiva näyttely ja olen joskus todennut aivan muussa yhteydessä, että laatu korvaa määrän. Eli ei se autojen absoluuttinen määrä vaan laatu. Yksityiskohdat tulee paremmin esiin, kun kiertää autot useampaan kertaan ja juttelee omistajien kanssa, jos vaan mahdollista.
   
 11. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Juuri näin.
   
 12. sleeper80

  sleeper80 1st gear

  Eilen tuli käytyä, hyvä fiilis jäi. Ei kyllä itseä kaluston 'vähyys' haitannut. Eka kerta tuolla näyttelyssä, jotenkin aina onnistunut tuon skippaamaan, vaikka on lähempänä kuin Oulun ym vastaavat.
   
 13. starcraft

  starcraft Gearhead

  Eilen käytiin ja oli tosi mukava kevätkauden aloitus. Meinasi tuttujen moikkaaminen viedä pääosan ja autot meinasivat jäädä toiseksi. Mutta tasokkaan näyttelyn on Kokkolan pojat saaneet taas kasaan. Jonkunlaisia heittolaukauksia tuli räiskittyä jutustelun lomassa.

  http://public.fotki.com/starcraft/nytte ... -show-k-2/

  Vielä jos joku laittaa palkitut tänne esille niin olisi hyvä!
   
 14. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

 15. musse27

  musse27 3rd gear

  Kiitoksia Kokkolan näyttelyjärjestäjille, ja erityiskiitos Paul Granvikille, jälleen kerran mahtavasta vastaanotosta ja näyttelystä.

  Paha pistää tämän kokoista näyttelyä paremmaksi, missään suhteessa.

  T:Oranssi Charger
   
 16. sisuli

  sisuli 1st gear

  inga Fård på våran gård, ei yhtään Fordia? hyvä ettei tullu mentyä :mad:
   
 17. GT66

  GT66 Gearhead

  Itse asiassa paikalla/esillä oli seitsemän Fordia ja paljon muitakin hienoja autoja/pyöriä. Eli olisi kannattanut sinunkin tulla paikalle. Näyttelyn järjestäjä haluaakin kiittää kaikkia tapahtumaan autonsa/ pyöränsä tuoneita näytteilleasettajia siitä, että teitte näyttelystä onnistuneen tapahtuman. Vähän jäätiin yleisötavoitteesta, mutta omille kuitenkin päästiin ja laarin pohjalle jäi ilmeisesti vielä eurojakin toimintamme ylläpitämiseksi. Tuloksia tulee kunhan ehdin ne tänne laittaa. :lol:
   
 18. sisuli

  sisuli 1st gear

  Oikeasti, missasin aikataulun :( ensvuonna tullaan katsomaan Ford muskeleita, ja oikein Fordilla tullaankin :lol:
   
 19. GT66

  GT66 Gearhead

  Kuulostaa hyvältä. Josko seuraavan kerran saisi sitten omankin Fordin näytille... :wink:
   
 20. Fastback

  Fastback Gearhead

  Äkkiseltään näyttää kovatasoiselta näyttelyltä. Paul on pistänyt tuulemaan, kuten Ford äijät yleensä laittaa. Hienoja vehkeitä on ollut näytteillä - taitaa olla tasokkaampi näyttely mitä ACS?? Ei vaan näkynyt 427 cid alsamottista AC Cobraa kuvissa...
   

Kerro tästä muillekin!