American Car Show, Kokkola

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 18.3.2013.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Hieno tuo uusi tulokas avo-Cuda. Katsoin ensin, että Knuutilan Matin EX oli kaivettu esiin, mutta billboardit kertoivat sitten muuta.

  Komeen näköistä kalustoa ollut muutenkin näytillä.
   
 2. GT66

  GT66 Gearhead

  Cobra oli esillä viime vuonna, ja kun meillä on tapana, että samoja autoja ei laiteta näytille, niin se saikin jäädä talliin odottamaan ns. "ajopäiviä". Tavoitteena on Seinäjoen Gasoline Show ja ajamalla mennään jos luoja ja sää sallii. Autossa ei ole nimittäin rättiä niin vesisade olisi vähemmän hauska yllätys... Niin ja nyt on sitten tänne Kokkolaan ostettu toinenkin 427-alumiini-isolohko. Mun kaveri hommasi 1965 Galaxie Coupeen Kimmon vanhan koneen. Jospa tämä yhdistelmä olisi sitten ensi kerralla näytillä.

  Cudan omistaa mies, jolla on toinen vastaavanlainen auto tosin "hieman isommalla" moottorilla talissaan ja vähän muutakin mukavaa...
   
 3. Fastback

  Fastback Gearhead

  Sweet Lord Henry Ford!!! No oho, tarkoitatko punaista Galaxieta joka on 390 cid FE:lla, vanteina 17" 5-puolat? Anyway, onnittelut hänelle moottorin hankinnasta.

  No onpahan alumiini FE-tiheys kohdallaan siellä teillä päin... Seinäjoen Bayerncarissa on Hessun ex. alsamottinen Spoiler II... Alkaa tasapaino kääntyä sinne pohjanmaan suuntaan uhkaavasti. Onneksi suurin FE viettää aikaansa vielä täällä etelämmässä mutta ruotsinkielisellä alueella kuiteskin :D
   
 4. GT66

  GT66 Gearhead

  Just tuo kyseinen auto ja kaveri. Ainahan Pohjanmaalla on ollut maan hienoimmat ja nopeimmat autot ja komeimmat miehet... :lol:
   
 5. Fastback

  Fastback Gearhead

  Great balls of fire sanois - hienoa!

  Onneksi täällä meilläpäin on vain kauniita naisia joita katsella :)
   
 6. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Kiitoksia vaan meidänkin perheen puolesta,kun saimme nauttia Kokkolan kerhon vieraan varaisuudesta ja erittäin hyvästä ja kovatasoisesta näyttelystä koko viikonlopun.


  Muutama kuvakin tuli räpsäistyä --> http://miksu.1g.fi/kuvat/Car+Show/ACS+K ... 21.4.2013/


  Niin ja tulihan sitä jotain kotiin viemistäkin.

  [​IMG]
   
 7. buickadi

  buickadi Gearhead

 8. agm

  agm 1st gear

  jeps, saas nähdä mikä menee ekaks rikki..

  ja on niitä kauniita naisia täälläkin :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!