American Spirit tapahtuma Palangassa Liettuassa

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Wode, 27.11.2020.

 1. Wode

  Wode 1st gear

  Mahtaako kukaan olla käynyt, mielellään kuulisi kokemuksia? Youtubessa löytyy näköjään videoita ja vaikuttaisi ainakin kaupungin puolesta mukavalta paikalta, näyttää olevan hyvät hiekkarannat yms. Vaatisi muutaman päivän aikaa ja ehkä mennen tullen yöpymisen esimerkiksi Riikassa. Voisi olla hauska roadtrip. Eiköhän tuon kohta suomalaiset löydä jos eivät ole jo löytäneet. Liettua on kyllä mukava ja hintatasoltaan vielä edullinen maa, mutaman kerran siellä käyneenä tiedän. Voisi olla hyvä tapahtuma kesälomareisuun yhdistettynä.

  http://www.americanspirit.lt/index.php/en/
   
 2. leemu

  leemu 3rd gear

  Itse tapahtumasta en tiedä, mutta kaupunki on hieno.
  Olen kahdesti käynyt omalla autolla ja aamulaivalla kun tempaisee Tallinnaan ja viettää yön Riikan nurkilla, niin ajomatka on ihan siedettävä.
  Hiekkaranta on upea ja pituutta piisaa.
  Vähän kaupungin ulkopuolelta (10min keskustasta) löytyy myös kohtuullisen viihtyisä leirintäalue jos tykkää sellaisella kalustolla liikkua.
   
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Oltiin aikoinaan sattumalta Klaipedassa jenkin kaa viikko telttaileen, vielä ku oltii nuoria ja komeita. Edellisvklp oli just ollu tapahtuma, siittä sillon tietämäti. Jonnin verran liikku vielä paikalle jäännyttä jenkkikalustoa.

  Palanga itessään on samanmoine turistirysä ku kaikki muut vastaavat, esim jo Klaipeda missä myö oltiin on enempi " rehellinen" kaupunki kuin turistirysä. Ja siittä pääsee mukavasti Kuurin niemelle jossa on helvetin hienoa, ja vaikla pyörähtämään Palangassakin. Lepposasti ajaa illaks paikalle ko aamulaivalla rantautuu etelä-Helsinkiin
   
  impala67 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!