Amerikan Rauta, uusi lehti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Manomerkkuri, 25.7.2012.

  1. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Erittäin hyvä lehti ja tämä oli vasta toinen numero ! Jutuissa ja kuvissa on enemmän fiilistä kuin V-8 Magazinen nykylinjassa (joka sekin on hieman parantamisen merkkejä viime aikoina näyttänyt). Omistajien itse kirjoittamat jutut (Duster ja ZIL S10) ovat kyllä mielenkiintoisempia lukea kuin jonkun ulkopuolisen hätäisesti kyhäämät (vrt. uusin V-8, kymppituumaiset perät ja maalatut jarru- & bensaputket), projekti kuvat toivottavasti vakiintuvat tavaksi. Muumion muistelmat ja Kouvolan jenkkejä oli hyvää nostalgiaa. Toivottavasti linja pysyy monipuolisena ja muskeliauto tarjontakin jotain muuta kuin ne "pakolliset Chargerit ja Challangerit" :poff:
     
  2. rakkari

    rakkari 3rd gear

    mehikaano bling pling ja SLANT SIKSILLÄ.. :-D ja muutenkin oli taas ihan asiaa loppulehtikin..
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tämä oli kyllä hieno! Näitä toivoisi näkevän enemmänkin... Siis tuota komboa, mehikaanolowrider ja teini. Tuollaisen nuorisoautoilukulttuurin leviäminen luultavasti parantaisi merkittävästi liikenneturvallisuutta. Enpä usko, että kaveri saa Crysyllään juuri ylinopeussakkoja. Hieno esimerkki siitä, ettei aina tarvii mennä kovaa, vaikka nuori onkin.

    Ja hyvä veto lehdeltä ottaa tämä esittelyyn. Tuo ainakin minulle inspiraatiota ja toivoa siitä, että joskos minäkin. Se että kaveri on suht nuori, ja autoa ei ole tarvinnut laittaa nippeleiksi tai tilata uutta voimamoottoria jenkeistä tms. vuosien työtä ja tonneja rahaa vaativaa. Siisti peli, lisää näitä!

    Keskikonsolin "Cookie-Monster" nauratti. Vai olisko se Disc-Monster?

    Muutenkin lehti vakuutti. Vielä en ole kaikkea lukenut, aion kyllä...

    Tapahtumien kuvakavalkaadi oli hyvä. Arvostan estetiikkaa, ja koen, että nuorien kauniiden tyttöjen kuvaaminen on hyvä juttu. Sopii jenkkiautoihin kylkeen ihan yhtä hyvin, mitä heijastus auringonlaskusta. Joku täällä joskus itki, että haluaa autolehden eikä tyttölehteä, soittakoon veekasiin ja valittakoon, ettei mitään luontolehteä tilannut, nyt ne kaikki ilta-auringot pois niistä kuvista.
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kyllähän tuo tuli laakista luettua kannesta kanteen. Taas. Aivan mahtava aviisi. 8)

    Ja Kutjan piirros kolahti jostain kumman syystä meikäläiseen tavallistakin enemmän... :lol: Tosin siihen etulokareiden "modaamiseen" ois voinu vaan kirjottaa et ne otettiin kuusvitosesta. :lol:
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Lupaan että tulen ostamaan irtonumeron kun tulen seuraavan kerran Suomeen joulun tienoilla...
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Melkein jo luulin että olin tehnyt pohjatyössä mokan, muttei kuitenkaan. Melkonen määrä tulee kahlattua kuvia läpi vuoden mittaan niin ei kaikkea muista. Pikaisen tutkimuksen perusteella etulokarin pokkaus löytyy myös 1965:sta tosin erimallisena 1964:aan verrattuna. Kts.kuva:
    http://www.flickr.com/photos/carphotosb ... 153390613/
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No juu onhan siinä snadi pokkaus, mut niin pieni etten edes tajunnu et se pokkaus uupui siitä sun kuvasta. :oops: Eli menin helppoon. :D
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tympeää ei ollut tänään vielä paikalliseen markettiin tullut uusi lehti
     
  9. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    joko slantmanille ja herjelle jo tullu? ettei ois postisetä ruokatunnillaan donitsia syödessään samalla runkkaillu ihailusta ja ei kehdannu laittaa tulee perille ennen ku ostanu irtonumerot tilalle.
     
  10. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tänään oli tullu.
    Toisen numeron perusteella taitaa jäädä jatkossa v-8 tilaamatta
     
  11. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Tänään posti tuonut laatikkoon. Lämmin kiitos tekijöille, hieno lehti.
     
  12. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Tänään lopetin V8-lehden tilauksen.

    Oli muuten tosi komee lehti tää uusin AR :)
     
  13. esu79

    esu79 Gearhead

    eilen tuli tänne korpeen
     
  14. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kirjaudutaanpa välillä tännekin...
    Täytyy myöntää, että toinen(kin) numero tästä uudesta julkaisusta vakuutti sen verran, että tulevaisuudessa saatan taas liittyä kotimaisen harrasteajoneuvolehden tilaajiin. Oli ihan hauska nähdä sivuilla omaakin kädenjälkeä ´49 Lincin liekkirajauksen muodossa, ja mikä hienointa, tulevissakin numeroissa näkyy oman kansallissankarimme Jannen piiroksia! :D
    Pientä ulkoasuun liittyvää kritiikkiä voisi antaa, eli jo aiemminkin mainitut "Amarillo-henkiset" otsikot eivät välttämättä ole aivan paras valinta, ja monet pikkujuttujen kaunokirjoitusotsikot ovat aika vaikealukuisia. Voihan ne jonkun mielestä olla ihan "siistejä", mutta mulla ainakin tökkii, jos saman otsikon joutuu lukemaan uudestaan epäselvyyden vuoksi.
    Enivei, jatkakaa muuten samalla konseptilla, ja toivotaan uudelle tulokkaalle valoisaa tulevaisuutta!
     
  15. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Ihan hyvä läpyskä juu... Harkitaan vielä yhden irtonumeron verran ennen tilausta.
     
  16. 69

    69 Gearhead

    Nätti Impala!
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ostinpas lehden selailin läpi, mutta täytyy hartaudella lukea jossain vaiheessa.
     
  18. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Kits kits, olihan siinä työtä mutta pääasia oli se että omistaja on tyytyväinen. Pieni asiavirhe löytyy jutusta mutta siitä ei auton omistaja eikä jutun kirjoittaja ollut tietoinen. :wink:
     
  19. slantman

    slantman 3rd gear

    :D joo, tuli perjantaina
     
  20. sbf

    sbf Gearhead

    Ei oo missään irtonumeromyyntipisteessä sattunu tämä aviisi silmään.
    voisko (kun lehden toimitus ilmeisesti tätä ketjua lukee) sinne lehden kotisivuille saada vaikka osan jotain julkaistua numeroa sähköiseen muotoon niin voisin vähän tutustua tarjontaan ennen tilauspäätöstä.
     

Kerro tästä muillekin!