Amerikan Rauta, uusi lehti?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Manomerkkuri, 25.7.2012.

 1. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Erittäin hyvä lehti ja tämä oli vasta toinen numero ! Jutuissa ja kuvissa on enemmän fiilistä kuin V-8 Magazinen nykylinjassa (joka sekin on hieman parantamisen merkkejä viime aikoina näyttänyt). Omistajien itse kirjoittamat jutut (Duster ja ZIL S10) ovat kyllä mielenkiintoisempia lukea kuin jonkun ulkopuolisen hätäisesti kyhäämät (vrt. uusin V-8, kymppituumaiset perät ja maalatut jarru- & bensaputket), projekti kuvat toivottavasti vakiintuvat tavaksi. Muumion muistelmat ja Kouvolan jenkkejä oli hyvää nostalgiaa. Toivottavasti linja pysyy monipuolisena ja muskeliauto tarjontakin jotain muuta kuin ne "pakolliset Chargerit ja Challangerit" :poff:
   
 2. rakkari

  rakkari 3rd gear

  mehikaano bling pling ja SLANT SIKSILLÄ.. :-D ja muutenkin oli taas ihan asiaa loppulehtikin..
   
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Tämä oli kyllä hieno! Näitä toivoisi näkevän enemmänkin... Siis tuota komboa, mehikaanolowrider ja teini. Tuollaisen nuorisoautoilukulttuurin leviäminen luultavasti parantaisi merkittävästi liikenneturvallisuutta. Enpä usko, että kaveri saa Crysyllään juuri ylinopeussakkoja. Hieno esimerkki siitä, ettei aina tarvii mennä kovaa, vaikka nuori onkin.

  Ja hyvä veto lehdeltä ottaa tämä esittelyyn. Tuo ainakin minulle inspiraatiota ja toivoa siitä, että joskos minäkin. Se että kaveri on suht nuori, ja autoa ei ole tarvinnut laittaa nippeleiksi tai tilata uutta voimamoottoria jenkeistä tms. vuosien työtä ja tonneja rahaa vaativaa. Siisti peli, lisää näitä!

  Keskikonsolin "Cookie-Monster" nauratti. Vai olisko se Disc-Monster?

  Muutenkin lehti vakuutti. Vielä en ole kaikkea lukenut, aion kyllä...

  Tapahtumien kuvakavalkaadi oli hyvä. Arvostan estetiikkaa, ja koen, että nuorien kauniiden tyttöjen kuvaaminen on hyvä juttu. Sopii jenkkiautoihin kylkeen ihan yhtä hyvin, mitä heijastus auringonlaskusta. Joku täällä joskus itki, että haluaa autolehden eikä tyttölehteä, soittakoon veekasiin ja valittakoon, ettei mitään luontolehteä tilannut, nyt ne kaikki ilta-auringot pois niistä kuvista.
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Kyllähän tuo tuli laakista luettua kannesta kanteen. Taas. Aivan mahtava aviisi. 8)

  Ja Kutjan piirros kolahti jostain kumman syystä meikäläiseen tavallistakin enemmän... :lol: Tosin siihen etulokareiden "modaamiseen" ois voinu vaan kirjottaa et ne otettiin kuusvitosesta. :lol:
   
 5. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Lupaan että tulen ostamaan irtonumeron kun tulen seuraavan kerran Suomeen joulun tienoilla...
   
 6. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Melkein jo luulin että olin tehnyt pohjatyössä mokan, muttei kuitenkaan. Melkonen määrä tulee kahlattua kuvia läpi vuoden mittaan niin ei kaikkea muista. Pikaisen tutkimuksen perusteella etulokarin pokkaus löytyy myös 1965:sta tosin erimallisena 1964:aan verrattuna. Kts.kuva:
  http://www.flickr.com/photos/carphotosb ... 153390613/
   
 7. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  No juu onhan siinä snadi pokkaus, mut niin pieni etten edes tajunnu et se pokkaus uupui siitä sun kuvasta. :oops: Eli menin helppoon. :D
   
 8. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Tympeää ei ollut tänään vielä paikalliseen markettiin tullut uusi lehti
   
 9. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  joko slantmanille ja herjelle jo tullu? ettei ois postisetä ruokatunnillaan donitsia syödessään samalla runkkaillu ihailusta ja ei kehdannu laittaa tulee perille ennen ku ostanu irtonumerot tilalle.
   
 10. Herje

  Herje Gearhead

  Tänään oli tullu.
  Toisen numeron perusteella taitaa jäädä jatkossa v-8 tilaamatta
   
 11. 2ford37

  2ford37 3rd gear

  Tänään posti tuonut laatikkoon. Lämmin kiitos tekijöille, hieno lehti.
   
 12. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Tänään lopetin V8-lehden tilauksen.

  Oli muuten tosi komee lehti tää uusin AR :)
   
 13. esu79

  esu79 Gearhead

  eilen tuli tänne korpeen
   
 14. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Kirjaudutaanpa välillä tännekin...
  Täytyy myöntää, että toinen(kin) numero tästä uudesta julkaisusta vakuutti sen verran, että tulevaisuudessa saatan taas liittyä kotimaisen harrasteajoneuvolehden tilaajiin. Oli ihan hauska nähdä sivuilla omaakin kädenjälkeä ´49 Lincin liekkirajauksen muodossa, ja mikä hienointa, tulevissakin numeroissa näkyy oman kansallissankarimme Jannen piiroksia! :D
  Pientä ulkoasuun liittyvää kritiikkiä voisi antaa, eli jo aiemminkin mainitut "Amarillo-henkiset" otsikot eivät välttämättä ole aivan paras valinta, ja monet pikkujuttujen kaunokirjoitusotsikot ovat aika vaikealukuisia. Voihan ne jonkun mielestä olla ihan "siistejä", mutta mulla ainakin tökkii, jos saman otsikon joutuu lukemaan uudestaan epäselvyyden vuoksi.
  Enivei, jatkakaa muuten samalla konseptilla, ja toivotaan uudelle tulokkaalle valoisaa tulevaisuutta!
   
 15. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Ihan hyvä läpyskä juu... Harkitaan vielä yhden irtonumeron verran ennen tilausta.
   
 16. 69

  69 3rd gear

  Nätti Impala!
   
 17. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ostinpas lehden selailin läpi, mutta täytyy hartaudella lukea jossain vaiheessa.
   
 18. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Kits kits, olihan siinä työtä mutta pääasia oli se että omistaja on tyytyväinen. Pieni asiavirhe löytyy jutusta mutta siitä ei auton omistaja eikä jutun kirjoittaja ollut tietoinen. :wink:
   
 19. slantman

  slantman 3rd gear

  :D joo, tuli perjantaina
   
 20. sbf

  sbf Gearhead

  Ei oo missään irtonumeromyyntipisteessä sattunu tämä aviisi silmään.
  voisko (kun lehden toimitus ilmeisesti tätä ketjua lukee) sinne lehden kotisivuille saada vaikka osan jotain julkaistua numeroa sähköiseen muotoon niin voisin vähän tutustua tarjontaan ennen tilauspäätöstä.
   

Kerro tästä muillekin!