Amerikanrautoja talvikäytössä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 26.5.2003.

  1. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla on ollu 69 gt dart käyttiksenä kolme vuotta ja 74 440 monaco vuoden.nyt ois tarkotus tuolla yorkerilla ajella.Lähti perjantaina -30 pakkasesta käyntiin ilman lämmitystä.
     
  2. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Edelleen mennään 460cid '77 Continentalilla ja rämähti -32 pakkasellakin käymään ihan helposti ilman lohkolämppäriä kun uus defa oottelee viel hanskalokeros alkavaa viikkoa... 8) Kun tuo Lincolni häätys maalata niin tarkoitus ottaa joka päiväseen ajoon tilalle maaliskuun alussa 472cid '68 Cadillac Hearse tai '70 Newport...
     
  3. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    talvi

    Chevy C1500 takapotku ja Chrysler Sebring avo etuveto, molemmat ilman nastoja.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

  5. Hatman

    Hatman Gearhead

  6. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Faija olikin bongannu pyssykyläs & saariselällä Hienon ukkoslintusi. 8) Viime talvena tuli pyörittyä kans saariselällä ja ivalos 440cid '75 4D HT Royal Brougham Monacolla ja Lintu-Antin kodallakin + jääsaunas kuukkelinlammella Blues Brothersit.... Tän kuun lopussa tai helmikuus meikän Lincin keula suuntautuu saariselälle myös... :rotfl:
     
  7. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    sullako se onki se harmaa continental miks et oo tullu porisemaan vaikka nähny mut capricella liikkeellä
     
  8. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    niin joo ja hyvimpä tuo letukkaki lähti käyntiin -32 asteen pakkasesta ilman lämmittelyjä eikä ees ollu ajettu viikkoon.annoin capricen isän käyttöön ku se ajaa autolla kuitenki vähemmän ku minä niin parempi että mie hajotan ton mizun ku rakasta letukkaa
     
  9. Beauville

    Beauville 1st gear

    Paas ilmoottaan vaikka privana tarkempaa aikataulua tulostasi. Vois tolla omalla tulla käymään suoloselällä. Tiedä vaikka omat vapaat sattuis samalle hetkelle.

    [​IMG]
     
  10. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead


    Miehän olen ollu Continentalilla jonnekkin kuurtoilemassa ku hokasin teikän chevyl parkis mut joutanna porinoille ja kun jostain mutkan kautta takaisin kulmille niin olit kerenny ulvottaa poikke jonnein...
     
  11. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No tosta aloituksesta huolimatta kun tänne on pistetty ilmoitus noitten tuoreempienkin käytöstä, niin pitäähän minunkin laittaa että eipä ole tullut pahemmin talvisinkaan kiinalaisilla ajeltua muuten kuin pakottavista syistä (eli kun tota :pinup: kuskaa koska Vaniin on aina nostettava) tai jos pitää ainoaan toimivaan Autoon joka ei sillähetkellä toimi hakea joku osanen...
    Eli nyt -85 Vani...
     
  12. kma68

    kma68 Gearhead

    Kyllä se minunkin kasi on hyrähtänyt pakkasella käymään , kun vaan akussa puhti on riittänyt. Viime viikolla piti vaihtaa paremmin latautunut vara-akku, kun tuo nykyinen ottaa vähän huonosti virtaa pakkasella. Pakkanen taisi olla likemmäs kolmekymmentä, eikä parin tunnin lämmityskään paljoa vaikuttanut.
     
  13. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    firebirdillä mennään kun tuo saksanseisoja keksi työntää pakokaasua syyläriin :mad:
     
  14. manha

    manha Gearhead

    -67 GT Dart:illa mennään.
    Kickkarin omapäinen sielun elämä,paskat renkaat ja kuljettajan hidastunut reaktio aika(iän tuoma ominaisuus),ovat saaneet tänä talvena taas monta erittäin lämmintä hetkeä aikaan :oops:
    Voittehan kuvitella pilkki haalarisen ukon sytyttämässä norttia,kun kesken rauhallisen ajon pirssi päättää nakella pienempiä sisään(saattaa painavilla kengillä ja hetkeksi herpaantuneella kinttujen asennollakin olla merkitystä...)
    Miljoonannen vastaheiton heiton heiton jälkeen,kun matka jatkuu taas normi linjoilla,on pipon alta valunut hiki täyttänyt taatusti molemmat silmäkuopat kokonaan.
    Siitä huolimatta, tämä on talvi autoilua parhaimmillaan!
     
  15. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    taas sitä mentiin sippaliiraa revontulen eestä että hippulat vinku,ajoin pirssilä takana :D
     
  16. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Vahingossahan tuo Continental meni pitkää slaidia kun on yhen sortin drifteri isolohkolla.... 8)
     
  17. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    on muuten aika häijyn näköstä ku hirvee lotja menee kahva eellä :rotfl: siinä alkaa tottumatonta jo heikottamaan
     
  18. Beauville

    Beauville 1st gear

    Höpö höpö ;D

    http://www.youtube.com/watch?v=UY4Ay6vZ ... PL&index=6
     
  19. 660

    660 1st gear

    sellaisia ne on ne epäautot :wc:
     
  20. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    miehän sanoinki että tottumattomalla saattaa alkaa heikottaan :wink:
     

Kerro tästä muillekin!