AMT Chevy Coupe 37`

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Anonymous, 11.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tollasta rupesin väsäämään, kun ei tota harrastepeliäkään pääse talvella ropaamaan, kun hangessa seisoo, niin mikä ettei. Tänään tupsahti postiin ja jos vkl ois valmiintapainen. Taitaa olla toinen malli mitä oon koskaan tehny. Rodihan siitä tulloo, värinä mastonin kupari. Sellanen kelpo kirjahyllymalli, mutta sopivasti detaljeja yms. Paketissa osat orig. ja hieman race henkisempään tyyliin. On remmiahdinta yms. Kattoo mitä syntyy. Kuvia tulee rakennusvaiheista..ja jos sit keväällä leimalle...Äh prkl!"

    http://www.brakemans.com/timages/fhz80_t.jpg
     
  2. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Siis meikäläisen malli...[​IMG]
     
  3. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Joo :-? Valmistuspa oikeet projektitkin yhtä nopeesti...
    [​IMG]

    edit: kuva lisätty 13.01 00:51
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    Oot sä nopee....... :eek:
     
  5. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Chevy coupe... Kuulostaa hyvltä ku ittel on kertyny vaan ofrd rodeja vaikka niistä en oikeasti edes pidä... Silti niitä on toista kymmentä... :eek: Tuo oli kyllä hyvän näkönen... Ja aika nopee oot jos noin nopeesti tehnynnä oot...
     
  6. Vallu

    Vallu Gearhead

    Urts, 2 päivässäkö pistit nippuun!? :eek:
     
  7. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Noo 18 tuntia tais mennä, mut ei toi nyt viimosen päälle ole. Sisältäkin jaksoin kuitenkin maalailla ns. makkaratoppaukset, ja ovipahveihin ja lattiaan laitoin harmaata keinonahkaa... :odroll:
     
  8. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Pirkuleen nopee sä kyllä olet ja tosi hieno!
     
  9. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    :eek: Ja minä kun koitan kerhossa toppuutella poikia ettei pienoismallien rakentaminen ole nopeuslaji... Kuvassa kyllä näytti hienolta. Ei sitte Mastoni kiehunut/ polttanut muoviaa..?
     
  10. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Eipä kiehunu mastoni. Hieman karkeutta tuli joihinkin kohtiin lakkauksen jälkeen...
     

Kerro tästä muillekin!