Anglia pienoiskoossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja mietmi-3, 3.4.2005.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Onko kellekkään tullut vastaan Anglian pienoismallia? Itte en ole löytänyt mistään tapahtumasta missä myydään pienoismalleja. Ei edes Vehoniemessä. Mistä löytyis?
     
  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Esimerkiksi Vanguards valmistaa sekä henkilömallia että Vania. Näkyy olevan tuonkin firman listoilla: http://www.pienoismallimarket.com/ ja sieltä hinnastot -> Vanguards.

    Ihan korkealaatuisia nuo Vanguardsin mallit, olen Vanguardsin valmistaman Triumph Heraldin ostanut isälleni, kun hänellä on sellainen ollut.
     
  3. Muula on matchboxin tekemä Anglia. Se vaaleensininen regular wheel 60-luvulta. Voin myydä, jos joku kovasti haluu ostaa. 050-5117192
     
  4. pee5

    pee5 3rd gear

    Olet jo varmaan löytänyt, mutta jos ei, Motonetista 115mm pitkä metallinen 3,50€, samoja näkynyt romutoreilla ja kirppiksillä, värejä muutama, laatu kohtuullinen.
     
  5. platuart

    platuart Gearhead

    Hot Wheelssilläkin on aika cool race-versio kaupoissa nyt.
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Ehkä sama kuin löytyy myös R-kioskeista?
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näiden maahantuoja on sellainen firma kuin Jusimer Anjalankoskelta. He kiertävät markkinoilla ja muutamissa auto tapahtumissa.
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Äiti toi tuliaiseksi Vapaa valinta-kauppaketjusta (vaikuttaa ainankin Satakunnan seudulla) 1:32 Anglian metalliauton.Ovet aukiaa ja siinä on semmoinen moottorikin millä se liikkuu..jee..ei vaan merkki oli joku SAYTO tai jotain sinnepäin.. :rotfl:
    [​IMG]
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Joo Ärrältä löytyi. Pitäis vaan maalata "oman väriseksi".
     

Kerro tästä muillekin!