Apuja muutoskatsatukseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Batmobile, 22.4.2012.

  1. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Olen tuossa rakennellut itelleni uutta käyttöautoa pontiac parisiennen korilla ja hm.. toisen auton tekniikalla. Moottorin paino ei ole ongelma, se pykälä on jo kunnossa, mutta nyt katastusmies puuttui sellaiseen asiaan, ettei alkuperäisen 305:sen moottoritehoa löydy mistään merkintänä.
    Olisiko hyviä vihjeitä sivustosta, mistä sellainen löytyy, tai jos olisi jollakulla korjauskirjan tai omistajan käsikirjan kopiota tai vastaavaa, niin sekin kuulemma kelpais.
    Wikipedia tais olla ainut, mistä löysin etes ko. tiedon, ja se ei tietenkään kelpaa, kun ei ole luotettava tietolähde.
     
  2. 400 cid

    400 cid Gearhead

  3. B 50

    B 50 Gearhead

    Tekeekö alkuperäisen 305:n tehotiedolla mitään ellei se ole Parisiennen ja muiden mallisarjaan kuuluvien tehokkain moottori? Luultavasti sä tarviit tiedot mallisarjan tehokkaimmasta, isoimmasta ja painavimmasta koneesta ja tällaisella koneella olevan alustasta ja jarruista. Ja noitten ei kaikkien mittojen tarvii olla samasta moottorista. Ja kyseiset tiedot uskoisin löytyvän GM:n Heritage centeristä mikä ainakin täällä kelpaa viralliseksi tietolähteeksi koska on valmistajan oma sivusto.
     
  4. limanen raggari

    limanen raggari 1st gear

    no ei siinä sinun siirrännäis moottorissa mee tehot yli millään ilveellä :D
     
  5. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Nii siis ideahan tässä nyt konttorinsetältä olikin saada edes joku dokumentti että sine tullee n.30% tehottomampi moottori :lol:

    Muttakun missään ei lue (edes rek.otteessa) sitä alkuperäistä tehoa, niin ei sitä voi kuulemma hatustakaan heittää. Tietty voinha väittää, että autossa oli vaikkapa kyseisen vuoden tehokkain versio, niin sitte saapi ihan rauhassa turbottaa tai muuta omituista.
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ei auta tuo, kun ei ole enää sitä 305 konetta mistä kattoa numeroita.
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tuota vois tarjota katsastuksessa todisteeksi.
     

Kerro tästä muillekin!