APUVA! 4l80e ei vaihda

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mekki, 26.11.2009.

 1. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Noitten korkeusero on kyllä niin pieni ettei se vaikuta mihinkään?
   
 2. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  mitta

  295 ympärysmitta = etenemä yhdellä pyörähdyksellä 2123mm ja tolla 235-kumilla 2229mm eli eroa on kymmenkunta senttiä ts. viitisen prosenttia eli 80km/h *0.05 = 4km/h minkä Mekki jo kertoikin.
   
 3. Mekki

  Mekki 1st gear

  Kyllä niiden ero on aika iso kun laittaa rankaat vierekkäin niin talvirenkaat on huomattavasti korkeammat.
   
 4. Mekki

  Mekki 1st gear

  Olisko kellään varastossa tollasta drac piiriä. Se sieltä on kajahtanut rikki. Tarttis saada hommattua pikaisesti. Olen soitellut ympäri suomea ja se osa on kaikilta loppu. Eikä kuulemma saa tilattuakaan enää.
   
 5. Javelin SST -68

  Javelin SST -68 1st gear

  Lainaan tätä topikkia, kun täältä varmaan löytyy tietoa...
  Eli tuli hommattua tuollainen 4L80E Loota -94 Suburbanista, tää laatikko tulee päätymään Javeen manuaalisella koneistolla ettei tarvii sähköjen kanssa pelata.
  Mikäs mahtaa tuollaisen vaihteiston alkuperäinen stall speed olla?

  Terv,
  Iiro
   
 6. kojo

  kojo Gearhead

  Nyt kun tietäs käykö vssb heittämällä sinne dracin paikalle.. Joo liitin kyl taitaa käydä, mut onko nastat samas järjestyksessä..
   
 7. Mekki

  Mekki 1st gear

  Mä oon miettiny samaa. olisko kellään sähkökuvaa missä olis se vssb. mulla on yks missä on drac.
   
 8. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  pitäis mennä heittämällä paikalleen sen toisen jumpperirivin tehtävä ollee siivota laatikkosignaalista häiriöitä ja olihan sulla nytkin siellä aiemmin toimiva drac, vaikka piti olla vssb :eek:
   
 9. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  bensavehkeiden korteissa oli vuosimallien mukana jotain eroja, että kipinänajoitus oli välillä kortilla ja välillä ECU:lla
   
 10. Mekki

  Mekki 1st gear

  Mä epäilen että tossa autossa on tehty pikku mulkkauksia ton järjestelmän kans. muutakin kun pelkkä drac piiri. sähkökuva auttais kuikan selvittämistä. siis edelleen sellainen jossa on se vssb.
   
 11. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  vittu survo se sinne vaan, toimii tai ei toimi, selviää kokeilemalla. mitä sitä nyt tarttee enää jännittää, kun vehkeet on jo paskana muutenkin. kohta on kesä ja vaihdoit turhaan talvirenkaatkin alle ellei se keksintö kohta lähde kulkemaan :D eiku hanaa hanaa!

  http://www.youtube.com/watch?v=siiWstFqBlY
   
 12. Mekki

  Mekki 1st gear

  Joo selvii kokeilemalla mutta ei mulla ole heittää 160€ pelkkään kokeiluun jos ei toimikkaan.
   
 13. kojo

  kojo Gearhead

  Multa ainakin sais tollasen halvemmalla, mut mikä sen alkuperäsen on rikkonu? jos siel on vaik signaalipiuha oikarissa +:n kanssa niin toi ehjä paukahtaa samalla hetkellä kun kääntää virran päälle..
   
 14. jarkko78

  jarkko78 1st gear

  mitään uutta?

  onkohan mitään uutta tietoa kun olen seurannu topikkia sivusta mielenkiinnolla kun toi oma k2500 -95 ei vaihda enää kolmoselle 1-2 ja pakki toimii hienosti onkohan tuohon jotain lääkkeitä
   
 15. kane

  kane 1st gear

  Oletko katsonut josko jotain vikakoodia? Vaikka 2-3 solenoidiin liityvää tms.
   
 16. jarkko78

  jarkko78 1st gear

  lukiaa

  en oo kun ei tollasta lukiaa ole oiskohan kellään tässä lähettyvill. viimeksi kun käytin lukiassa niin siellä oli vikakoodeja vitusti eikä niitä saanu edes pois ses valo palaa yhä ja makso kiitettävästi (luku,sammutin,ruisku-ohjausboxi) =kevyt olo.
   
 17. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Re: lukiaa

  Olen siinä käsityksessä, että tosta saa koodit luettua suunnilleen paperiliittimen hinnalla :odroll:
   
 18. kojo

  kojo Gearhead

  Niin ja jos kyseessä on tää nurmijärvi joka on tässä vantaan ja hyvinkään välissä nin piipahda käymään täällä niin lukastaan koodit ja ihmetellään..
   
 19. jarkko78

  jarkko78 1st gear

  tcc

  joo kiitti vinkeistä luin noi vikakoodit "paperiliittimellä" 83 eli tcc circuit failure pohja auki ja vaihdoin tcc:n ja kaikki muutkin solenoinnit samalla. ei mitään vaikutusta ja antaa edeleen saman vikakoodin seuraavaksi vss ja jarrupolkimen kytkin onko mitään muita ideoita.
   
 20. kojo

  kojo Gearhead

  ei toi tcc circuit failure tuu jarrupolkimesta eikä vss:stä ja ei sovi oireenkuvaankaan, jos vss pimenee niin ykkönenkin hukkuu, ja jarrupolkimen kykimelle on oma koodi.

  Kannattas varmaan tarkistaa piuhat tietokoneen ja laatikon välistä koska toi viittais siihen että yhteys on poikki ecm:n ja sen solkun väliltä.

  gmtdscanilla muuten pystyy "pakkoohjaamaan" lootaa pääsee aika hyvin jyvälle pelaako solkut ja tunnistimet kun sen lyö kiinni ja käskyttää pikkasen..
   

Kerro tästä muillekin!