Arto Nyqvist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja perkele, 30.3.2006.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    isukki hihitteli kun oli artsia haastateltu ja kysytty että mitä se ei uskalla tehä.

    oli vastannu:
    - syödä Serven makkaraa :rotfl:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä Artsi oikeesti puhu Elannon makkarasta.
     
  3. pikku_ville

    pikku_ville 1st gear

    Muutamia Nyqvistin elokuvastuntteja

    http://www.elonet.fi/name/he5c8c/


    Arto Nyqvist
    Elokuvat, joissa henkilö on esiintynyt/työskennellyt (6 kpl)
    Iskelmäprinssi 1991 Näyttelijä (autolla ojaan ajava kaahari) (stunt)
    Insiders 1989 Stuntti
    Kotia päin 1989 Stuntti
    Paperitähti 1989 Stuntti
    Jon 1983 Näyttelijä (moottoripyöräilijä), näyttelijä (sijaisnäyttelijä (mereen mopedilla ajava mies))
    Rokki Diggari 1981 Näyttelijä (moottoripyörätaituri)


    tässä on siis vain suomalaiset elokuvat
     
  4. shark

    shark 3rd gear

    "Kahta asiaa pelkään.Pientä palkkaa ja Elannon makkaraa"=klassikko
    Tiputanssin jälkeen räystäspelliltä pudottuaan kun makas sairaalassa muistaakseni käsi vain paketissa makasi vieressä "konstaapeli" jolta oli katkennut selkä kun oli koristanut kuusta ja kaatui.Artsi putos "hieman" korkeammalta.
    Olin kattoossa monesti Mantorpissa ja Västeråsissa kun Artsi rikkoi sitä sun tätä ja puukengät savus.
    Paras juttu oli kun Mantorpissa hän ajoi Kawalla takaperin ,kipsi jalassa parempia aikoja kuin noi kyykkypyörillä kilpailevat :rotfl:
     
  5. el_loco

    el_loco Gearhead

    Kaverini meinasi muutama vuosi sitten myydä oman möhkö-Kawan kun hänellä oli talonrakennusprojekti ym. kiireitä.Laittoi myynti-ilmoituksen ja puhelin soi ja joku ostajakandidaatti kyseli kaikenlaista.Kaverilleni tuli jostain ihmeen syystä mieleen että tietääköhän tää soittaja millaisesta pyörästä on kyse ja päätti kysäistä...soittaja sanoi että kyllä tiedän,nimeni on muuten Arto Nyqvist :eek: !! Nyqvist tulikin sitten paikkakunnalle jonkun sukulaisen merkkipäivien yhteydessä ja kävi katsomassa möhköä.Kaupat jäi tekemättä mutta keittelivät kahvit ja juttelivat mukavia,kuulemma mukava heppu...
     
  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  7. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    TIEDOTE 4.9.2008
    Vapaa julkaistavaksi ja edelleen lähetettäväksi

    Arto Nyqvist oli Euroopan ensimmäinen Bomber jonka status motoristien keskuudessa on vieläkin vankkumaton ja kunnioitusta herättävä. Eikä pelkästään Suomessa, vaan Artsin suosio maissa kuten Ruotsi, Ranska, Saksa ja Englanti oli jopa suurempi kuin täällä kotimaassamme.
    Kulttuurituotantoihin erikoistunut Provisual Oy yhteistyössä Artsin sekä Mato Valtosen, eli Artsin pitkäaikaisen "managerin" kanssa, ovat aloittaneet
    hankkeen jossa kartoitetaan videomateriaalia Artsin huiman historian tiimoilta. Myös laadukas valokuvamateriaali kiinnostaa.
    Jos materiaalia löytyy kansan parista sen verran, että siitä saa koostettua Artsia käsittelevän kansainvälisen DVDn, on ihannetila saavutettu.
    Eli kaikki motoristit ja kansalaiset ikään, sukupuoleen tai pyörän merkkiin katsomatta, olkaa ystävällisiä ja tutkikaa arkistonne.
    Lisätietoja ja materiaalia löytyessä, ottakaa yhteyttä hankkeen vastaavaan tuottajaan joka on Jari "cyde" Hyttinen / Provisual Oy mail: cyde@provisual.fi ja puhelin 0500-577089.
     
  8. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Osaako kukaan sanoa, mitä Hra Moottoripyörä, mister Nyqvist tekee nykyään ja missä..

    TheJonssi
     
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    No Artsihan pitää sitä yllämainittua mp-liikettä malminkartanossa ja vierailee lehdissä antamassa kommentteja mönkijöistä etc. . .
     
  10. cuda69

    cuda69 Gearhead

    jonku tarinan mukaan kun oli tippunut sieltä parvekkeelta ni oli sanonut et oispa puonnu moottoripyörän kanssa niin ei ois käyny mitenkään.
     
  11. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Artsista löytyy kasarimatskua myös tästä pätkästä: www.streetbomber.net
    Trailerissa vilahtaa ne legendaariset perseellään liukumiset... :eek:
     
  12. wagner

    wagner 1st gear

    Artsi

    Prankkari kaverini, joka myös ajaa noita ambulanssi ajoja kertoi seuraavaa:
    Hälytyskeskukseen tuli soitto Artsin muijalta, että ukko on saanut sydärin.
    No eiku ukko kyytiin ja pillit päällä Meikkuun. Kesken matkan Artsi nousi ylös ja sanoi, ettei mitään hätää. Muija ei vaan päästänyt kaljalle ja jotain tartti keksiä. Meinas Artsi saada kunnolla pataan 8)
    Tiedä sitten kuinka legendaa.
    Mutta on tuo heepo huomioitu britti Streetfigterissa, jossa kaveria väitettiin ruotsalaiseksi. Tästä nousi hirveä haloo(ei suomalaiset) lukijat korjasivat, että on Finska poika. Täytyy olla kova luu kun niin vitun isossa maassa kuin Englanti tunnetaan vieläkin
     
  13. pässi

    pässi 3rd gear

    hullu. :eek:
     
  14. pikku_ville

    pikku_ville 1st gear

    arto v-8 magazinessä

    Ensimmäinen maininta v-8 magazine:
    Suora lainaus V-8 magazine nro 6-1979 sivu 11: Räyskälä 12.8.1979
    "Arto Nyqvist ajoi moottoripyörällä takaperin istuen (!) varttimailin ajassa 13.37 (!!)
    parisataa metriä takapyörällä satulassa seisten, sekä 16 m pitkän roihuavan tulitunnelin läpi farkkupuvussa. Tästä kaverista kuullaan vielä paljon , suunitelmissa on takaperin tulitunnelissa ajoa ja tulitunnelin maailmanennätysyritys(70m)


    v-8 magazine 5-1980 sivu 9 11-13.7 1980 Mantorp Ruotsi Sko-uno festivals
    Arto Nyqvist veti alas veti alas raivokkaat suosionosoitukset ajamalla kipsi jalassa takaperin istuen 0-400m 12,54sek loppunopeus 179.2 km\h

    Lehtikuvassa Artolla on avo MDS kypärä teepaita päällä :)
    pyörä Z 1300 kilpi ARTO 21 79

    Sitten taisi olla 1980-81 ? lehti

    Räyskälä viiden palavan seinän läpi Riki Sorsa??? kyydissä. Molemmat luonnollisesti sairaalaan. Pitää etsiä se lehti,koska siinä oli ensimmäinen?? maininta puukenkätempusta.
     
  15. Swine

    Swine Gearhead

  16. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  17. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Arto Nyqvistista pitaa tehda kirja ja leffa. On han sen verran merkittava henkilo ja alan ehdoton pioneeri ennen Jack-ass / Gen X / Energi huumejuoma sukupolvea.
    Ja milla pyoralla! Moni ei aja silla turvallisesti suoraan satasta, saati temppuilee. Olis mukava nahda esim Travis Pastrana sen selassa. Montakohan Arton temppua tekis? No, han on virtuoosi joten kai nopeasti oppis mutta varmaan haukkos henkeaan aluksi :lol:
     
  18. mopsi

    mopsi Gearhead

    Räyskälässä tuli nähtyä...artsi....aikaa siitä on
     
  19. cam68

    cam68 1st gear

    viime keväänä lahden messujen jälkeen sunnuntai aamuna tuli sokoshotellin aamupalalle hiukan nuutuneen näköinen heppu nahkarotsissa rouvan kanssa en heti tunnistanut.. joi kupin kahvia ja poistui.
    hetkeä myöhemmin menin ala-aula baariin lehteä lukemaanniin Artsihan se oli,nyt tunnistin kun oli olut kädessä :D ja kellohan oli toki jo 9 jälkeen sunnuntai aamuna.. :D
    no menin jutuille ja mukava heppu oli tarinoitiin n.vartti ja sain selvyyden yhteen nuoruus muistoonkin joensuun lentokentältä..(Artsi oli treenaamassa toisen möhkö kuskin kanssa show numeroaan ja keulittelivat sivukiitotiellä) olin silloin n.8-9v ja vuosi 82 tai 83.
    myöhemmin muistin lukeneeni jostain mp lehdestä kyseisestä showsta miten Pippuri nimisen hepun temppu oli epäonnistunut ja möhkön raato savusi jossain pusikossa kiitotien päässä :D
    Tämän kaiken Artsi muisti ja vahvisti jutun sekä kertoi kaikki taustat.. sillä vaan kiinnosti että oliko kenties sukua Pippuri 8)
    Hattua nosta Nyqvistile. kova jätkä :D
     
  20. ebodycab

    ebodycab Gearhead

    Artsi oli ehdottomasti suurin SUOSIKKIni 80-luvun alussa, keräilin useita lehtileikkeleitä Artsista jotk edelleen tallessa arkistossani!
    Suomen ORIGINAALI LEGENDA, jo silloin ja nytkin!!
     

Kerro tästä muillekin!