ASD Häkkinen Power Day 2010(dynopäivä kuorma-autoille)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Hoovee, 23.2.2010.

 1. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Autosähkö ja Dieselhuolto Häkkinen Oy ja HiPer Express järjestää lauantaina 8.5.2010 kuorma-autoille tehokilpailut Häkkisen MAHA - tehodynamometrissa, osoitteessa Autokatu 1 20380 Turku. Tapahtuma alkaa klo. 10.00 .

  Kilpailussa jaetaan sijoitukset ‘suurin pyöräteho moottorin litratilavuutta kohden’- menetelmällä sekä ‘Power King’- arvonimi suurimman pyöräteholukeman saavuttaneelle. Lisäksi Häkkinen tarjoaa -25% alennuksen listahinnoista kaikista tapahtuman aikana varatuista ohjelmapäivityksistä sekä kilpailijoille että yleisölle.

  Autot pitää olla liikennevakuutettu sekä katsastettu. Kokonaispaino vähintään 16t. Osallistuminen mahdollista myös telivetoisella autolla.

  Osallistuminen ilmaista.

  Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoja sähköpostilla: powerday2010(at)gmail.com tai puhelimella 0407388301. Ilmoittakaa yrityksen/omistajan nimi ja yhteystiedot, auton rekisterinumero, merkki ja malli. 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta otetaan mukaan, mahdollisesti enemmän jos aikaa riittää. Myös paikanpäällä voi ilmoittautua.


  ///välitetty ilmoitus! minä en asiasta sen enempää tiedä :) Paikalle aion kyllä saapua.
   
 2. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  osallistuminen on muuttunut ilmaiseksi!

  Kenties myös mahdollisuus päästä penkittämään kevytkuorma-autoja/maastokuorma-autoja ilmaiseki!
   

Kerro tästä muillekin!