aspen takapuskuri 79->80

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja smuige, 9.9.2006.

  1. smuige

    smuige Gearhead

    mulla on siis -80 aspeni ja -79 mallin puskuri. Ajattelin että helppo nakki mutta nyt kun se on kiinni niin tulee ihan järjettömän ulos ja alas. Onko noiden vuosimallien suhteen eroa puskurin kiinnikkeissä auton puolella, siis näissä "iskari" systeemeissä? vai pitääkö näyttää rälläkkää puskurille?
     
  2. Aspenisti

    Aspenisti 1st gear

    Ei ole kokemusta 79:sta mutta 77 ja 80 on, niissähän on ihan eri systeemi siinä itse puskurissa, mutta ne "iskarit" pitäisi olla aika samanlaisia, kun 77:aan tehty vetokoukkukin meni 80:een aika kivuttomasti. Onko se 79:n puskuri sellainen kaksiosainen niinkuin 77:ssa? 80:ssähän on vain pelkkä puskuri ja ne palat puskurin ja "iskarin" pään välissä.
     
  3. smuige

    smuige Gearhead

    pitäis olla 77 ja 79 sama puskuri mutta aika hassulta se tuossa 80:ssa näyttää, ihan väärässä paikassa. Kun meinaan se orkkismuovi ei riitä korin ja puskurin väliin jäävän railon peittämiseen :odroll:
     
  4. Siis ei oo samanlaiset ees 77 ja 79 malleissa. 77:ssa kumihuuli menee puskurin alle ja 79:ssä päälle. Puskurin muodossa on myös paljon eroja.
     
  5. Aspenisti

    Aspenisti 1st gear

    Kirjan American car spotters guide 1966 -1980 kuvat on aika epäselviä, mutta jotenkin näyttäis että niiden mukaan vielä 79:ssä on samanlainen MUOVIhuuli kuin vanhemmissa, ja vasta 80:ssä tuli se huuli puskurin päälle.
     

Kerro tästä muillekin!