Astro '90 neliveto ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja mikmu, 13.9.2008.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    itsellä teki astro viime kesänä samaa nykimistä kun apurungon hela oli paskana. Se tosin "jumputti" jo liikkeelle lähtiessä.
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    tuli mieleen, et onko noita astroja kytkettävällä nelivedolla? jos kerta siellä sähköt on? vai eikö ne johda mihinkään? siellä pitäis kyllä olla sit se alipaine kellokin jossain jos näin on. Riskinä tossa tietenkin on eri välitykset jos on vaihdettu.
     
  3. phav

    phav 1st gear

    No tuossa selvittelin, ni subbarissa kai kans poiskytkettävä etuperä. Kiinostus lopahti makailla kylmällä tallin lattialla. Pitää ettiä jostain laatikon numero, ni sillä se selvinnee. Astrot on ainaki nää vanhemmat jatkuvalla nelikolla.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Keskustasauspyörästö on visko- tyyppiä, ja saattaa mennä jumiin, jolloin etuperä ratkeaa, tai koko etuakseli repeää kiinnikkeistään.

    Hantta
     
  5. phav

    phav 1st gear

    Johdot on vedetty myös poikki, ja niputettu akun viereen :( . Eikös noitten johtojen kuuluis tulla tuohon vasemmalle vetarille? Saakohan tuosta nyt mitenkään kytkettyä tuota etuperää päälle? Eli saako jonkinlaisella patentilla toimimaan?
     
  6. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos kulkee pelkällä takavedolla, on visko jumissa. Ei kannata kytkeä etuvetoa.

    Hantta
     
  7. phav

    phav 1st gear

    Pelkällä takavedolla kulkee, mut pitäshän tuo päästä toimivuus kokeilemaan. Pitäskös tuon perän toimia jos vaijeri ja piuhat on irti?
     
  8. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kyllä sen huomaa, jos nelikko jää päälle, eli auto ei käänny asfaltilla, ja jos kääntyy, hajoaa jotain.

    Hantta
     

Kerro tästä muillekin!