astro hyytyy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 280471, 22.4.2006.

  1. 280471

    280471 1st gear

    eli:astro hyytyy välillä ajossa ikään kuin ei sais bensaa.pinta kaasulla kulkee ihan ok,mut kun painaa kaasua ni buuuuu.vika ei ole jatkuvaa mut aina sillon tällön.käyntiin lähtee hyvin kylmänä/kuumana,tyhjäkäynti ok,ja jos käy maantiellä antaan kunnolla kenkää,ni vika poistuu ehkä päiväksi.tyhjäkäynnillä kun kaasuttellee reilusti,ni väliin pakarista kuuluu poks,poks.ilma filsu on uus samoin polttoaineen suodin,ja puhalsin ilmalla besalinjaa tankkiin päin.ei vaikutusta.ruiskun sumut hyvät,uudet tulpat,johdot,pyörijä ja kansi. olisko roskaa tbi:ssä? vittu hermot menee.
     
  2. poitsu3

    poitsu3 Gearhead

    otan osaa ongelmaasi

    nimittäin sama vika rahikaisella.
    kaupunkiajossa kun polkaisee lämän tiskiin vetää hetken ja sit tuntuu kuin sytytysvirta katkeaisi eli kone kuolee täysin.
    sit joskus jää tyhjäkäynnille tai joskus joutuu käynnistämään uudelleen.
    tätä esiintyy ajoittain.

    matka-ajossa esim ohitettaessa ei vedä kunnolla jos painaa kaasua reilummin vaan pitää kiihdyttää "kevyemmin".

    kulutuksista ym. ei ole vielä tietoa.meni kuitenkin leimasta läpi ja käy siististi.

    epäilin itse polttoainesuodinta mutten ole ehtinyt vielä vaihtamaan.
     
  3. 280471

    280471 1st gear

    joopa ,mulla vika häipyy kun antaa kenkää,voisko olla bensa pumppu sökö,vai paineen jousi ? tuntuu kummalta kun auto saattaa pelata päivä kausia, ni joku roska sopivasti pyörii jossain tuntus hyvältä selitykseltä ?(tai halvimmalta) onkohan ruiskun päässä jotain sihtiä suodatinta ?esim.ruisku suuttimissa?polttoaineputkien päissä ei ainakaa ollu mitään,vaikka jotku kuvat niin näyttää ?jaa-a?
     
  4. RoseTeddy

    RoseTeddy 1st gear

    pumppua on vaikee tarkastaa jos ei ääntele mutta paineensäätimen jousi kantsii tarkastaa. se ei vielä maksa mitään ja on 45 min homma.

    kuvassa nro. 7:n sisällä
    http://www.goingfaster.com/spo/TBIdia2.jpg
     
  5. jp_olli

    jp_olli Gearhead

    Itsellä tuollainen vastaava "puutuminen" hävisi tänään, kun säädin sytytyksen uudelleen. Veti huonosti, välillä käynti pätki ja putkessa paukahti muutaman kerran.

    Käytin koneen lämpimäksi, ruskeamusta johto irti liittimestä virranjakajan lähellä (Cranksensor tai vastaava) ja ennakko nollaan asteseen, johto kiinni ja nyt toimii kuin enkeli. Ennakko oli kahdeksan astetta liian aikaisella. Tiedä sitten onko tästä apua tässä tapauksessa.
     
  6. 280471

    280471 1st gear

    oiskohan jossain kuvaa ,missä tuo ruskee/ musta johto tarkalleen näkyis?
     
  7. 280471

    280471 1st gear

    nyt tyhjäkäynnilläkin buuaa ja putkesta tulee mustaa,taitaa olla niin päin et auto saa aivan liikaa ?mistä helvetistä aloittais?kylmänä toimii hetken kun tietty tarvii enempi bensaa.oisko se tuo painesäätimenjousi? vai mistä se liika soppa johtuu?
     
  8. poitsu3

    poitsu3 Gearhead

    vani kuskeillakin on ollut samoja ongelmia.
    katsopas tuolta oisko apua--->http://www.vtcf.net/
    keskustelu, moottori/ruiskut, kylmäkäynnistys
     
  9. jp_olli

    jp_olli Gearhead

    Se johto löytyy koneen yläpuolelta tulevassa kaapelinipussa. TBI-yksikön oikealta puolelta ja tulee nipusta ulos ja tekee "lenkin" siinä nipun ulkopuolella. Lenkin saa katkaistua, johdossa on musta liitin välissä juuri tätä ennakon säätöä varten.
     
  10. 280471

    280471 1st gear

    jesus.katti oli tukossa!
     

Kerro tästä muillekin!