Astro/tbi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja caprice305, 8.9.2018.

 1. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Onko mahdollista lukita od:n etusivulle topic astron käyntihäiriöstä? Ja jos mahdollista, yhdistää olemassa olevat topicit 1?


  Ei herneitä kelleen, tuntuu olevan vaan aika yleinen topic.


  E: ideana siis, että vaikka näitä yleisimpiä sais jonkun osion ylös, esim moottorit osioon. Tbi tuntus olevan niin yleinen ja ikää on, jotta vikojakin jo tulee. Tietty ymmärrän ettei kaikkea voi laittaa, esim moparit, liian kattavia...
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tää on ainoita foorumeita missä ei näitä perus vianselvityksiä ym olekaan "stickyinä".

  Ja tbi ei valitettavasti ole vain astron murhe. Yleinen tbi - mitä vittua nyt taaas? - ketju ois kyllä jees
   
 3. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Juu ei olekaan, olisko astrot yleisempiä, tai huonosti huollettuja ahtautensa takia? Käyttäähän jopa muut merkitkin tbi:tä. Tuota ruiskujen aatelia.
   
 4. Karpov

  Karpov Gearhead

  Voi olla ja halpa hinta eli arvokin tekee huoltamattomuudesta helpompaa. Myös pikapeissa ja vaneissa on jonkin verran kaasarointeja tehty pahimpiin ongelmiin :D
   
  caprice305 tykkää tästä.
 5. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ei näitä kukaan lue
   
  caprice305 tykkää tästä.
 6. M

  M Gearhead

  Kyllä nämä näkyvillä pysyy jos kerran ongelmia ja sitä kautta kirjoituksia on niin paljon.
   

Kerro tästä muillekin!