ASTRON BENSA HUKASSA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja monster, 16.9.2012.

  1. monster

    monster Gearhead

    kipinä tulee ja bensapumppu toimii ,mutta suuttimista pensaa ei tule. missä oikein vika.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Oletko tarkastanut aivan kaikki sulakkeet?
     
  3. monster

    monster Gearhead

    MIKSI
     
  4. 2mi

    2mi 1st gear

    Varmaan sen vuoksi kannattaa tarkistaa sulakkeet, koska ne suuttimetkin tarvitsee sähköä toimiakseen. Tietysti sillä edellytyksellä, että on tbi-moottorilla varustettu Astro, eikä vanha kaasutinversio. :)
     
  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Milloin Astro on viimeksi ollut ajossa?....Itsellä vaan aikoinaan kävi sellanen tilanne ruisku-Samaran kanssa,että vaihdoin vaihtomoottorin (purkaamolta kolariautosta)...Ja oli ollut pitkään purkaamolla...niin polttoaine suuttimet eivät auenneet ollenkaan (olivat hapettuneet kiinni)....Ja bensaa tuli tosiaan suuttimille asti,mutta ei kuitenkaan suuttimista eteenpäin :-?
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Suuttimet saa virtansa toisen ECM-sulakkeen kautta.

    Suuttimet eivät myöskään aukea jos jakajalta ei tule ref-pulssia ECM:lle, niin se ei avaa suuttimia, koska ei tiedä että kone pyörii...

    Aiheuttaja: HEI-moduli, liitokset, johdot, jakaja vika tai ECM:n maadoitus piste moottorissa.
     
  7. monster

    monster Gearhead

    TOI SULAKE HOMMA´TÄYTYYKIN TARKASTAA KIITOS VINKISTÄ.
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Sit myös kannattaa painaa näppiksen vasemmassa reunassa olevaa Caps Lock nappulaa kerran.
     
  9. mabalapa

    mabalapa 1st gear

  10. monster

    monster Gearhead

    MIKÄHÄN OIS NOITTEN SUUTTIMIEN VASTUS ARVO VAI MIKÄHÄN SE NYT OLI .EI VAAN TULE BENSAA SUUTTIMISTA.SÄHKÖÖ TUNTUS TULEVAN SUUTTIMILLE JA BENSAA MUTTA EI VAAN RUIKI.
     
  11. monster

    monster Gearhead

    ompa hankala laite kun ei ymmärrä, tuli kokeiltuu toisilla suuttimilla kin mutta ei anna soppaa .suuttimille tulee jatkuva maadotus ja plussaa pulssittaa .kuuluukohan olla noin.
     
  12. santtuv

    santtuv Gearhead

    Liekkö auto kunnossa jo , mut itsellä astro temppuili kun b-suodatin oli tukossa(aikasen pikkuinen tuollaiseen moottoriin :).
     

Kerro tästä muillekin!