Astron cruise

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja jumani, 1.7.2005.

  1. jumani

    jumani Gearhead

    Kertokaapa mikä voi olla vikana kun cruise ei pelaa, auto on vm-88 astro. Alipainetta kaiketi on kun ainakin lämmityslaite pelaa hienosti puhaltaa joka paikkaan ja luulttavasti viiksessäkään ei ole mitään vikaa kun kytkimestä kääntää niin kopepellin alla naksuu. Mistä astrossa löytyy cruisen alipainekalvo? vai toimiiko kyseinen värkki ees alipaineella?
     
  2. Tertsi

    Tertsi 3rd gear

    eikös astrossa ole sähköllä cruise? eli mitään alipainemötikkää ei löytyne cruiselle

    mulla oli '89 avolava-chevyssä ainakin sähköinen, sekään ei toiminut, tosin en ehtinyt ikinä selvittää vikaa kun kerkesin myymään auton pois...
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toimii alipaineella ja luultavasti venttiileissä jotka alipainetta ohjaa on kökköä eikä ne sulkeudu kunnolla, putsaus auttaa ehkä
     
  4. wilikki

    wilikki 1st gear

    väittäisinpä että kun purat monitoimi viiksen, otat reilusti johdoista pois ja tinaat johdot uudestaan niin alkaapa toimia!
     
  5. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Etsippä ketjuja aiiheesta cruise, löytyy jonkin verran vinkkejä ja lätinää ja luultavasti löytyy siihen cruiseen ratkaisu, tai sitten ei.
     
  6. capriceman

    capriceman Gearhead

  7. Konte

    Konte 1st gear

    En tiedä Astron "tekoälystä" mutta TransSportista pimeni eilen cruise ja tänään vikaa etsimään. Onneksi korjaamokäsiksen ensimmäinen lause oli "tarkista jarruvalojen polttimot".

    Uskokaa tai älkää: molemmat oli viikon sisällä pimenneet, lisäjarruvalo toimi mutta cruise ei. Ei millään!

    Uudet polttimot peliin ja se oli siinä - cruise toimii kuten ennenkin.

    En jaksanut enää kaivella käsistä, miksi moinen on autoon tehty, mutta jotain kai on GM:n insinöörit miettineet.

    Kuten siinäkin, että takalasin pissapojan moottorin on sen verran ylempänä tuulilasin moottoria, että takalasin pissin loputtua riittää lientä tuulilasille kurakelilläkin ajella lähimmälle Essolle Lasolin ostoon....
     

Kerro tästä muillekin!