Astron kipparinjakkaran käsinojan irroitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tug3, 22.7.2008.

  1. tug3

    tug3 Gearhead

    Otsikko kertookin jo oleellisen, mutta pitäisi saada Astron jakkaroista käsinojat irti. Onko kokemuksia ja jippoja miten tuon saa irti?

    Kyseessä siis tämmöinen 80/90-lukujen taitteen Astro Starcraftin sisustalla. Etujakkarat ne yhdellä käsinojalla olevat ja se yksi pitäisi nyt saada irti, että saa pääliset pesuun.

    Haku overdriveen ei tuottanu tulosta. Pikaisesti tunnustelemalla käinojan puolella ei näyttäis olevan mitään mutteria, eikä penkin sisältäkään käsikopelolla löytänyt. Kai siinä nyt joku irroitussyschteemi on, etteivät ole rätit paikalla sitä hitsanneet. =)
     
  2. DX

    DX Double Gearhead

    Mulla ei tommosta penkkiä ikuna ole ollut mutta jossen ihan unta ole nähnyt niin kyynärnoja nostetaan pystyyn, painetaan sisäänpäin jolloin se suostuu kääntymään lisää taaksepäin ja jossain epämääräisessä taka-asennossa suostuu akseliputki tulemaan ulos penkistä kun hahlo ja haitta osuvat kohdakkain.

    Jotenkin näin se lukitus on, ehkä, tai sitten ei. :lol:
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    ^Ainakin vaneissa on näin. Mutta jos käsinoja "roikkuu", voi joutua hieman etsimään sitä irroituskohtaa ja jopa käyttämään voimakeinoja.
     
  4. wili

    wili 3rd gear

    Juuri näin se irtoaa. Käännä pystyyn ja paina sisään ja sen jälkeen varovasti kuin kipeää p*llua koittelet etsit kohdan milloin kyynärnoja tulee ulos. :)
     

Kerro tästä muillekin!