Astroon TH350

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja chevy76, 9.8.2010.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Vaikka joskus sanoin etten enää Astroa osta, niin tulipa ostettua. Tällä kertaa pikkulohko kasilla suoraan, ettei tartte ite vaihtaa. Edellisen Astron kanssa oli TH700 kanssa vähän ongelmia, kun se tykkäs levitä parin kuukauden välein. Tuli sillä kyllä leikittyäkin, mutta olisi olettanut että vähän pidempään kestää, kun useampi harrastelijoiden suosittama ammattimies sitä ropasi. No tulipa tänään mieleen, että jos tuo TH700 leviää, niin vaihtasko sinne TH350 tilalle lukkoturbiinilla. Eikös TH700 3 vaihde ole suora? 80km/h kiekkoja on mittarissa 1800rpm ja nelosella 1500rpm. Tuolla kun virallisesti ei saa ajaa kuin 80km/h, niin ehkä se menee kohtuullisella ruualla kolmivaihteisenakin. Mutta kuinkas käytännössä. Eikös TH700 ole sähköohjattu ja 350 tottelee alipainetta. Kick-Down vaijerin saanee sovitettua tai vaihdettua. Koneessa on Carterin kaasutin.

    Olen kuullut että tuota TH350 on ns: pitkähäntäistä mallia joka on yhtä pitkä TH700 kanssa. Eli tälläinen pitkä malli pitäisi sitten hommata?? Toinen kysymys on kardaani. Onko Booritus sama, vai joutuuko Joken vaihtamaan. Vetolevyyn käynee 350 turbiini suoraan?

    Vieläkö tulee muita ongelmia eteen??
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ei oo th700 sähköllä ohjattu. Siinä on vaijeri kaasuvivustolta mikä ohjaa (TV-vaijeri). Ton saat muutettua kick-downiksi. Alipaineen saat helposti kaasarilta Th350 askille.
    Vetolevyn reijät sopii. Kardaanin yoke tarvii vaihtaa jos sopivan pituinen loota löytyy.
     
  3. 350cid

    350cid Gearhead

  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sähköllä ohjataan vain lukkoturbaania!
    Alipaine otetaan suoraan imusatsista!
    Vetolevyn reijät ei välttämättä sovi.
    Kardaanin joukki on sama, ei siis tarvi vaihtaa.
    TH-350 9" hännällä on ~saman mittainen kuin 7satku.
    :rotfl: .
    7satkusta saa ihan yhtä kestävän kuin 350toosastakin mutta kukin tyylillään.
     
  5. chevy76

    chevy76 1st gear

    Näin mulle on väitetty, että saa, mutta silti 3 kertaa laatikko auki ja kesti aina 2-3kk..Siellä oli yksi osa joka prakas koko ajan..Ehkä siinä yksilössä oli sitten vika joka sen aiheutti, mutta sitä ei vaan huomattu.. En muista mikä sen osan nimi oli, mutta se oli sellanen "kulho" jonka yläpää rojahti aina auki jostain syystä..Vika ilmeni aluksi niin, että vaikka ajoi kierroksilla, niin kaasua löysätessä tippui aina tyhjäkäynnille..Ja ei meinannu vaihtaa aina isompaa..

    Jos tuo Laatikko lojahtaa, niin teetkö sä Mudikka mulle sellasen laatikon mikä kestää..?? ;)
     

Kerro tästä muillekin!