Astroon voimaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja PsykoDrift, 7.2.2008.

  1. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Lueskelin tuossa toimistolla istuessa amis lehteä eli suomeksi GTI magazineä, Siellä sivuilla tuli mielenkiintoinen Astro vastaan, Alkoi omassa pääkopassa muhia idea V8 Astrosta. Mutta jotenkin oon ymmärtänyt ettei ihan mikä vain kasi käy sinne, Ihan vaan tilojen vuoksi. Mitäs kaikkea joutuu muuttamaan?
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    SBC 305/350 istuu sinne nätisti. Flektin muovisuojaa joutuu puukottamaan. Moottorin kannakkeet joutuu vaihtamaan. Siinäpä ne suurimmat muutokset. Swappi on melko suosittu ison veden takana. Lue lisää esim. http://astrosafarivans.org/bb2/viewforum.php?f=8bb2 ja käytä OD:n hakua.
     
  3. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Mitkäs kannakkeet käyvät?
     
  4. Damned

    Damned Gearhead

    Ihan asioikseen tuota swappia varten tehdyt kannakkeet. Saa tehdastekoisina tai sitten itse tekemällä.
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    Leveästä lattaraudasta tehdään lohkon kiinnitysreikien siirtokappaleet, eli v-6 koneenkorvat siinä käytetään muuten sellaisenaan.
     
  6. Damned

    Damned Gearhead

    Kiitos täsmennyksestä.
     

Kerro tästä muillekin!