Aurauskulmien säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Sumu, 24.6.2002.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Nonniin ekspertit!
    Aattelin itse säädellä aurauskulmat joten paljonko pitää aurata? Jos vaikka ihan perinteisellä mittanauhatatsilla yrittäis laittaa...
     
  2. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    No auraus riippuu autosta. Tais olla että etuvetosit haritusta ja takavetosis aurausta.
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tarkkuushan siinä kärsii (auraukset kun ei yleensä ole mitään hillittömiä mittoja ja merkkikohtaisia), mutta merkki renkaiden kulutuspinnan keskelle sitten kepillä mitta. Tönätään autoa, jolloin merkit tulevat vastakkaiselle puolelle, erotus on sitten auraus/haritus.
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mitäs se Sumu täällä huutelee, heti kotiin! Mutta asiaan tai potalta pois, eli Musseen sopiva arvo on 1/16 - 1/8 tuumaa aurausta, eli euroopaksi noin 1,5 - 3mm.
     
  5. Sumu

    Sumu Gearhead

    Tänks!
     

Kerro tästä muillekin!