Auto Espanjasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja gto69, 7.11.2011.

 1. gto69

  gto69 Gearhead

  Olisi yksi mielenkiintoinen auto epsanjassa, sain sieltä tällaisen vastauksen spostiin:The car is located in Malaga, Spain, with me and has Spanish plates registered on my name.

  I pay the transport (285euro) to your address when I take the car to the transport company and leave it in their custody.
  You must pay the passage of property and fees for car registration - 580 EUR.
  The company takes care of all necessary documentation for registering the car to your country.
  After the car has been verified by their experts ( mechanic and documentation ) will be issued a certificate of guarantee for one year.
  The transport company will contact you with details of the car, per transaction, and the account where you must make the deposit.
  You must pay an account of 30% from the price of the car to their account.
  The money will remain into their bank account until the end of the transaction as a guarantee for the transport company, not for me. I don't need any guarantee, I trust you.
  The bank account will be provided by the transport company at the appropriate time.
  Onko kellään kokemuksia? Vai onko tämä rahat-pois-tyhmiltä-huijaus?
   
 2. Geebe

  Geebe Gearhead

  ******************
  Kyllä on.
  ******************
   
 3. gto69

  gto69 Gearhead

  Pyysin vielä rekisteriotteesta kuvan.Kuva tuli melkein samantien ja lisänä kuva kaverin ajokortista. Aika hyvin on varautunut jos on huijaus.
   
 4. laundrybros

  laundrybros Gearhead

 5. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Juu,hakisin lomareissun yhteydessä itse ainoastaan.Noi epsansoolit on kaikki ihan "los petoksia"... Asuvatkin "los petoksella". :rotfl:
   
 6. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Huijarit on aina varautuneet hyvin. Voisin veikata, että että rekisteriote ja ajokortin kuva ovat oikeat mutta ne ovat huijatut tai kalastellut niiden oikeilta omistajilta. Tuo kieliasu on jota tuossa käytetään on lipevää huijarienglantia, esim. espanjalainen ei vaan ajattele lauseitaan noin.
  Ajatteleppa sanosiko joku auton myyjä tuntemattomalle suomalaiselle auton ostajelle "I trust you". :rotfl: No ei varmasti

  Kun itse laittaa autonsa esim. mobile.de:hen myyntiin, niin jo seuraavana yönä tulee 10 kysyjää, jotka kysyy viimeistä hintaa. Vastaatpa mitä vain, niin kaikki ostaa auton seuraavassa viestissä ja haluaa tilinumeron, rekisteriotteen ja ajokortin kopion skannattuna, ja laittavat heti sitten käsirahan tulemaan. Tällä tapaa nämä tiedot kalastellaan.

  Sitten nämä transport companyt :rotfl: kerrankin eräs tämmöinen ostaja oli olevinaan paypal tililleni maksnut pyyntihinnan (tökerösti väärennetty paypalin saapumisilmoitus) ja sitten piti kuitenkin transport companyn headquertersille lähettää 1500 dollarin shekki. katsoin google mapsista että kyseisessä osoitteessa oli silta! Irvaillen kysyin että onko transport companysi sittenkään luotettava jos sen pääkonttori on New Yorkilaisen sillan alla :rotfl: Ja harmi kun kaikki rahani nyt ovat siellä Paypalissa ja sen saldo näyttää nollaa, joku virhe varmaan siellä Paypalissä, koetetaampa selvitellä :rotfl:

  Mutta takaisin asiaan, eli jos joku on liian hyvää ollakseen totta, niin se ei olekkaan totta. Huijauksiin aina liittyy tämmöinen kimikki maksa muutama satanen tai tonni ja saat auton, takuun ja vaikka mitä, enkä minä vaan se shipping company. Googlet tai mitkäään muutkaan ei tunne tällaisia firmoja tai osoitteita
   
 7. Jza

  Jza Double Gearhead

  Jos sähköpostivaihtoa on käyty, niin kandee tsekkaa sen mailin lähettäjän IP. Jos se on suunnilleen samalla alueelle kuin ilmoitettu ostaja/myyjä, niin pisteet nousee heti mutta äkkiseltään veikkaisin, että menee itä-afrikkaan.

  Tuosta esmes ohjetta, millä tsekkaa sen osoitteen ja sitten syöttää sen vaikka "whois" hakuun osoitteessa www.ripe.net (emea-alue), eli Ripe Database search sieltä oikealta alhaalta tai vaikkapa www.afrinic.net (afrikka). http://aruljohn.com/info/howtofindipaddress/#gmail

  Jos maili on lähtenyt esim. Nigeriasta, niin en hirveästi jaksaisi kirjeenvaihtoa harrastaa.
   
 8. Pepenavares

  Pepenavares 3rd gear

  Todella huijaukselta tuntuu. Muutamia samantyylisiä on tullut kohdalle ja yhden hyvän konstin olen huomannut tapauksen varmentamiseksi. Kysy koska ja missä auton voi tarkastaa. Vastaus yleensä on, että myyjä onkin muuttanut ja auto ei enää olekaan siellä missä se alunperin piti olla.
  Eipä sillä eikä sen puoleen... Espanjasta löytyy edullisia autoja tällä hetkellä kun kansa kurjistuu kriisien kourissa.
   
 9. gto69

  gto69 Gearhead

  Tää on kyllä mulle tähtitiedettä :oops: , kaikki ip-osoitteet mitä löysin on joko usa tai saksa, aol.com sähköposti.
  Auto on kuitenkin vanha fullsize-jenkki eikä mersuaudibmw, mitä voisi ennemmin luulla. huijauksien olevan. Vastaankin sille että tulen paikalle ja ajan auton kotiin :rotfl:
   
 10. Pepenavares

  Pepenavares 3rd gear

  Aika uskomaton tarjous Malagassa tämäkin: www.autoscout24.es
  1968 Mustang Convertible 7600 €. Kuvista ja muista tiedoista arvioiden ykkönen on unohtunut seiskan edestä. Ensimmäiseksi tulee mieleen, että "too good to be true".
   
 11. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Realiteetit ovat kuitenkin niin, että eurooppa talousalueella asuu satoja miljoonia asukkaita ja autoja on myynnissä päivittäin kymmeniä miljoonia. Auton ostajia ja kaikenlaisia jobbareita on miljoonittain joilla tietysti tarkoituksena ostaa mahdollisimman halvalla ja myydä kalliimmalla. Autojobbauksella elättää itsensä varmaan enempi ihmisiä kuin suomessa asukkaita. Hintataso on kaikkien näiden tiedossa.
  Jos sitten myyntiin tulee oikeasti normaalitasoa halvempi kurantti auto, niin kyllä se menee heti kaupaksi ihan paikallisesti ja putkahtaa sitten ehkä takaisin myyntiin oikeammalla hinnalla. Ei sen hinnan tarvitse olla kymmentä prosenttia halvempi eikä myyjän tarvitse jotain sikahalpaa autoa kaupitella ulkomaille viikkojen sähköpostitteluilla.
  Jossain -30% autossa joka ei myy ensimmäisenä päivänä on yleensä joku virhe mitä ei kerrota ilmoituksessa. -50% autoja ei ole olemassakaan, ne ovat aivan huijausta. Oikeasti ne olisi ostanut jo Malagan Pedro ensimmäisenä päivänä. Itäeurooppalaiset imuroi epäkurantit autot korjattavaksi kotimaihinsa jo ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin.
   
 12. Nupa

  Nupa Gearhead

  Yks kaveri asuu Madridissa ja taitaa hablata espanjolkin ihan kohtuullisesti...

  Jos haluat, että laitan sen tiedustelee lisää aiheesta niin laitas mulle vaikka yyveellä jotain faktaa, puhelinnumeroita yms yms mitä sulla on.
   
 13. gto69

  gto69 Gearhead

  Kiitos tarjouksesta, olisihan mielenkiintoista penkoa homma läpi mitä sieltä löytyy..yv laitettu.
   
 14. Pepenavares

  Pepenavares 3rd gear

  Malagassa on myös suomalainen autoliike, VIKING AUTO, jonka toimialaan kuuluu korjaamo, automyynti ja gestoria palvelu ym. Varmaan sieltä joku käy katsomassa autoa kohtuullista korvausta vastaan ja auttaa kaupan teossa. Tiedustelut +34 952 470 589
   
 15. jusi99

  jusi99 Gearhead

  Asun Malagasta 35 km länteen. Laita tiedot autosta ja puhelin numero.
  Soitan ja käyn katsomassa auton. Käyn Malagassa noinkerran viikossa,ihan työn puolesta.
  Välillä on kyllä uskomattoman halpoja autoja Costa Del Sol.in alueella.
  Täällä työttömyys hipoo 35 % rajaa ja itsekin tehnyt muutamia, kohtuu kauppoja.
   
 16. gto69

  gto69 Gearhead

  Pommitin myyjää sähköposteilla että missä sen voi nähdä. Ei millään sopinut, on kiire, lähtee pois maasta yms.Nyt ilmoitti että autosta on kaupat sovittu... Kiitos kaikille vinkeistä ja avuntarjouksista!
   
 17. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Tämä oli hieno avaus, nyt tähän voi kaikki kirjoitella Espanjan auto tuontejaan. Onhan rosvoja ja muita koijareita joka maassa, mutta luulis Espanjan kokoisesta maasta löytyvän rehellistä autokauppaakin... :wink:
  -Linkki on auki, kertokaa lisää......
   
 18. Nupa

  Nupa Gearhead

  Nonii, hyvä että sai auton sit kummiski myytyä :lol:
   
 19. jyke

  jyke 1st gear

  Eihän se nykyään maksaa montaa kymppiä käydä katsomassa Aurinkorannalla.
   
 20. BeepBeep...

  BeepBeep... 3rd gear

  Huijaus....

  Ei se sitä saanu myytyä,pelästyi kun sanoit et tullaan katsomaan paikan päälle! Samaa paskaa selitteli mullekin yks koijari lähes samanlaisella stoorilla möi autoa Englannissa,olis kanssa pitänyt lähettää jollain laivausyhtiön kautta ym ym kusetusta... Sanoin että tuun ylihuomenna paikan päälle katsomaan,olikin jo muuttanut sit Espanjaan ja auto myyty!
   

Kerro tästä muillekin!