Auto Vs. Mp testi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MadMike, 16.2.2005.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mp puoli on ehdottanut 5.6 2005 klo 13-20 alastarolla olevana sunnuntaina että halukkaat automiehet saa tulla ajamaan heidän ajoharjoittelutilaisuudessa testiä.
    Autojen ajoaika on 16-17.00 ja käsittää kaksi lämmittelyä ja kolme nopaa jolloin otetaan aika.

    Jos jotain täällä kiinnostaa edellisen Real Street Eliminator threadin mukainen tapahtuma niin tässä on nyt ilmoitettu ensimmäinen aika...
    Jatkossa luulen että tuonne Radalle.com tilaisuksiin kannattaa orientoitua jos haluaa vertailla nyt sitten niin stripillä kuin radalla miten se oma vekotin taipuu tai liikahtaa samana päivänä kun Mpllä on myös siellä kaiketi tänäkin vuonna ajoharjoittelu mahdollisuus...ei tule sitten mitään epäselvyyksiä enään mielestäni.
    Ja kun rataa alkaa kiertämään siihen voi jäädä koukkuun....

    Jos epäselvyyksiä saa privata.
    Ehtona on että autossa on kilvet & leima ja DOT renkaat alla.
    Kuskilla minimivarustuksena ainakin kypärä.
    Tai ainakin kilvet ja Leima :)

    Tämä on nyt vahvistettu mutta ajoajasta ei vastapuoli vielä ole "uskaltanut" miunlle ilmoitella.....soitanpas miehelle huomenna ja kysyn itse kun ei muuten saa selvyyttä eli tarkka aikataulu &ajoaika ja hinta.
     

Kerro tästä muillekin!