Auto vuokralle IISALMI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Emiliasoi, 19.4.2021.

 1. Emiliasoi

  Emiliasoi 1st gear

  Hei!

  Ei ole nämä piirit niin tuttuja, joten en keksinyt mihin voisin ilmoituksen jättää.

  Olisiko Iisalmen alueella jenkin omistajaa joka vuokraisi autoaan muutamaksi tunniksi elokuussa?
  Tarkoitus olisi vuosipäivän kunniaksi saada jostakin vuokrattua mieleinen auto pienelle piknik retkelle korkeakoskelle. Eli kyseessä olisi n. 6h vuokraus jos sitäkään.

  Kyseessä on lähempänä 30 kuin 20 oleva vastuullinen ajokortillinen nainen, joka ymmärtää näiden autojen arvon täysin.

  Ja tiedän, että ei autojaan lähes kukaan halua antaa ventovieraalle, mutta yrittänyttä ei laiteta :)

  Eli jos sinulla sattuisi olemaan autosi vuokrata korvausta vastaan, laita säköpostia osoitteeseen: emilia.soininen@hotmail.com.
   
 2. FF62

  FF62 2nd gear

  täältä saa kyllä lainaan ,62 faikun.eikä tartte maksaa vuokraakaan kunhan pikkasen lainaa vasten fiksaa .eli tekniikan asennus ,sisutan laitto ja lopuks voi vaita mieleisen värin pintaan.ja hakee konttorilta leiman.niin voi lainata vaikka viikos,
   
  kerkko tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!