Autohullut voivat kruisailla nyt hautaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Riuska-Petteri, 5.11.2013.

  1. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    Kauppalehdessä juttua erikoisista arkuista: :eek:

    [​IMG]

    Autoarkku näyttää 50-luvun kaksioviselta Mercury Coupélta.

    Autohullut voivat täyttää USA:ssa viimeisen toiveensa kruisailemalla hautaan saakka. Siihen tarjoaa mahdollisuuden yritys, joka tekee muskeliautoja muistuttavia ruumisarkkuja.

    Mautonta tai ei, Kaliforniassa toimiva Cruisin Caskets-ruumisarkkuliike on löytänyt markkinaraon. Asiakas voi tilata siltä mieleisekseen tuunatun autoarkun. Hinnat alkavat 5 500 dollarista eikä ylärajaa ole. Kauppa käy kuulemma hyvin.

    ”Lähdetään kruisailemaan! Oletko valmis ikuiseen matkaan?” Näin hehkuttaa Cruisin Caskets sivustoillaan.

    Asiakas saa räätälöidä autoarkun toiveidensa mukaan. Mallit muistuttavat useimmiten 50-luvun kustomoituja jenkkirautoja. Myydyin perusversio näyttää Mercury Coupélta. Tilauksesta saa vaikka tämän vuoden automallista tyylitellyn arkun.

    [​IMG]

    KUVA: CRUISIN CASKETS




    Noin 2,24 metristen arkkujen rungot ovat lasikuitua, mutta materiaalina käytetään myös ruostumatonta terästä. Sisustus on tavallisista arkuista tuttua materiaalia.

    Autoarkuissa ei sentaaän ole moottoria, mutta aidoilla valkokylkisillä renkailla ja komeilla vanteilla ne rullaavat mukavasti hautausmaalla.

    Asiakas saa räätätöidä autoarkun toiveidensa ja varojensa mukaan esimerkiksi kulta- ja kromikoristein.

    Cruisin Cascets rakentaa arkkumallistostaan myös jääkaappeja.

    http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/ ... 1311559245
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kuttaperkkaa ja rosteria. :wc: Jenkki-idiootit tekevät itsestäänkin ongelmajätettä. Joku firma kuulemma kauppaa pronssikirstuja, joissa taataan raadon säilyvän suojakaasuun pakattuna mätänemättä vähintään 500 vai oliko se nyt 5000 vuotta. Ei siinä muuten mitään jos haluaa viimeisen matkan suorittaa persoonallisella kyydillä. Ite olen puuseppänä ajatellut tehdä omaan käyttööni arkun ja uurnan (materiaali vois olla vaikka rock maple) sitten kun aika on sopiva jos ei nyt satu mitään yllättävää äkkilähtöä tulemaan.
     
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Jos alkaisi tarjota kapselointipalvelua? Vainaja kapseloidaan tig-hitsaamalla suljettavaan suojakaasulla täytettyyn happoteräslieriöön. Jos ei sitä halua haudata, niin siihen voi kaivertaa laserilla edesmenneen kasvot ja omaiset voivat säilyttää pönttöä olohuoneen nurkassa. Säilyy ainakin yhtä kauan kuin Egyptin muumiot.
     
  4. janica

    janica 1st gear

    Wau iha huippu hienoi!! Tosi söpöjä :D Suomes ei keksitä mitää tollast kivaa... tääl vaa kaiken pitäs olla ankeeta :cry:
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tyylikkäitä kyllä.. Mutta miksi moista maatumatonta roskaa maahan pitää haudata??
     
  6. jknR

    jknR Gearhead

    Mä kans ihmettelen... Noita kun ei mukaan saa, niin itselle riittää pahvilaatikko ja tuhkaus.
     
  7. SamiL

    SamiL Gearhead

    Väliäkö sillä, maatuuko se vai ei, paitsi jos haluaa hautausmaat myöhemmin johonkin "hyötykäyttöön". Ja vihreäthän tietenkin kompostoidaan :lol:
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    On sillä väliä vaikka ei haluaisikaan. En tiedä USAn systeemiä, mutta Suomessa hautausmaalle haudataan uudet arkut samaan paikkaan muutaman kymmenen vuoden kuluttua. Muutenhan kohta olisi koko maa pelkkää hautausmaata.
     
  9. SamiL

    SamiL Gearhead

    No ei kyllä olisi. Ei täällä sentään niin paljon vainajia tule.
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nojoo, tarkennetaan: ei kohta mutta joskus. Tarkemmin sanottuna nykyisellä kuolleisuudella n. 3,2 miljoonan vuoden kuluttua ;-)

    Kuitenkin 10 hehtaaria vuodessa.
     
  11. Letku

    Letku 3rd gear

    Tuollainen kuori ja sisässä maatuva laatikko.
    Papin jutustelun jälkeen ja hiekkojen heittojen jälkeen, nostetaan kuori pois, laatikko monttuun ja kuori uusinta käyttöön...
     
  12. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Tuohon vaan sivullekaatava kippi ja ei muuta kuin raato kuoppaan ja uusintakierrokselle.
     
  13. juulos

    juulos 3rd gear

    Näppärä tekee tuosta polkuauton pojalle. Tai vielä pidemmällä, kunnon tekniikka alla ja varttimailille. Löytyisiköhän luokkaa :rotfl:
     
  14. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Paaaaskat, haudataan oikeassa autossa! 8) -Vähän isompi monttu vaan....
     
  15. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Raato autoon ja sitten paaliin niin menee vähemmän tilaa.
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Tyylikkäämpää olisi jos vainaja vietäisiin jonkun raketin kyydissä maatakiertävälle radalle.
    Nilkkoihin isoja heijastinpeilejä roikkumaan, niin jälkipolvi voisi aina iltaisin katsoa taivaalle kun vaari lentää ylitse tietoliikenne yms. satelliittien kanssa.
     

Kerro tästä muillekin!