Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Se on kova paikka joutua istumaan putkavankkurissa sylikkäin kun on tottunut makaamaan asfaltilla.
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Noo, vähemmänhän sitä jää rahaa muutenkin harrastamiseen kun saavat sen kolmannen verotustason käyttöön.
     
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Mitä noita uutiskuvia katselin, niin eipä noissa kaupunkibusseissa ole kummoisia ilmastointeja muutenkaan. Oli vielä vähän vanhempi katiska, niin jos ei ole kattoluukut auki ja kattokanavatuuletukset päällä, niin onhan siellä aika lämmin. Varsinkin jos kuski ei ole niitä laittanut päälle :)
     
  4. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Juurikin näin ja mitä enemmän "ymmärtää"ja annetaan narua mitä venyttää niin venyyhän se ja Suomessa on nykyään sallittua olla hyvin erilainen hiippari,mieluusti vihreä,homo/lesbo+perhe,sukupuoleton tai 3:s sukupuoli tai ei osaa sanoa tänään vaihtoehtokin ok,naiset menee intiin ja ns miehet ei jaksa ,setä voi olla täti ja synnyttääkkin tai muuta "normaalia".
    Tosiaan maailmalla jonkinverran kiertäneenä ja ottakaamme esimerkkimaaksi tuo EU Espanja tähän niin siellä poliiseja piisaa lähes mihin vaan katsotkin eli niitä voi olla jalan,moottoripyörillä,fillarilla tai autoilla missä vaan valvomassa+partioimassa...tai kahvilla ja ovat hyvin ystävällisiä mutta annas olla kun rupeat ryppyilemään jos puuttuvat johonkin niin hymy hyytyy toisellakin osapuolella nopsaan...
    Näkee että heitä kunnioitetaan ja rangaistukset+otteet toiset kuin täällä.
    Suojatien eteen pysähdytään ja vaikka liikennesääntöjä sovelletaan tapauksen+lämpötilan mukaan saamatta aina sakkoja vaikka poliisi näkeekin niin tiedetään oikein hyvin että isoveli valvoo+seuraa eli järjenkäyttö sallitua+tapauksen mukaan annetaan ollakkin mikäli et aiheuta harmia muille.
    Heille en ole ikinä nähnyt kenenkään aukovan päätään mutta asiallisia ja leppoisia kavereita muutenkin joten kysymään vaan neuvoa tai muuta mikä askarruttaa niin tykkäävätkin kun pikkasen päivään vaihtelua.

    Kerran ollessani Sisiliassa bussin edessä ollut auto pysäytettiin jostain syystä ja toinen poliisi meni vyökotelo auki sormet herkkinä kysymään papereita kuin jenkkileffassa ,toinen jäi apparin takapuolelle pysäytetyn katveeseen konepistooli tanassa.
    Kaverin asiat ei ilmeisesti ollut aivan selvät heti joten hänen tempaistiin ulos,kädet+jalat levälleen takaluukkoa vasten nojaamaan poliisi nro 2 sihdatessa pislarilla takaviistosta parin metrin päästä ja toinen tarkisti autoa sillävälin.
    Muutaman minuutin penkomisen+papereiden setvimisen jälkeen matka sai pysäytetyllä jatkua mutta otteet pikkasen eri kuin täällä eikä varmaan tullut mieli viisastella tai vinoilla...luulisin.
    Sama paikkakunta ja kadunkulmaan oli pysäköity paikallinen auto silleen normaalisti eli väärin.
    Bussi ei sopinut ahtaasta kadunkulmasta ahtaalla kadulla kääntymään jyrkästi ilman että tämä pahiten väärinpysäköity olisi kolhiintunut bussin keulan ylityksestä.
    Noh,mitään ei tapahtunut,jono seisoi ja piteni eikä torven rääkätys auttanut omistajaa ilmaantumaan...aika kului ja mateli.
    Annas olla kun carabienieri tekstein ollut auto kurvasi paikanpäälle ja 2 uniformumiestä nousi Alfasta niin jo rupesi liikettä tulemaan,omistaja löytyi läheisestä kuppilasta juosten itse paikalle käsiä heiluttamaan ja puhetta piisasi mutta vaihtoehdot ollet kait vähissä tuhtin sakkolapun ja muiden murheiden tai tämän puhuttelun ollessa vaihtoehtoina.
    Fiiatti siirtyi sukkelaan ja letka purkaantui.
    The End.
     
    Muokattu: 27.6.2021
    impala-63, -71 MoPar, litres ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Täällä taas jos Juhannusreissu mökille kesketyy/ hidastuu (kuolon)kolarin takia, aletaan haistattelemaan..

    https://www.paivanlehti.fi/kuolonko...-ala-arvoisesti-poliisipartioille-huudeltiin/
     
  6. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Kait tähän voi sanoa jo suomeks Vittu mitä idiootteja , oli piäkaupunki evakoilla kiirus lomille siinä ei henki paljon paina.
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mites nyt kun bensa huitelee 1,70-1,88 noin oman paikkakunnan asemien hinnoilla niin ei mitään valittamista kellään. Tähän Eu ilmastopaketti päälle, päättäjät kiittävät, kun kukaan ei valita, tehdään pieni bensaveron korotus toiveena saada kansa sähköiseksi. Hyvät ystävät; 1,80 tulee olemaan uusi normaali!
     
  8. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Kyllä se on yli 2€ uusi normaali ja lisään työttömiä teollisuuteen kunhan vähän aikaa tässä vartutaan ja velkoja kun ei pystytä lyhentään niin velkojat vie meidän maat ja pohjavedet ja sit on hanavesikin kallista kaiken muun lisäksi, tässä vielä näkee vanhoilla päivillä miten koko yhteiskunta romahtaa.
     
    Zejk1 tykkää tästä.
  9. spinout

    spinout Gearhead

    Ei bensaveroon tarvitse koskea. EU:n päästökauppajärjestelmä hoitaa nostohomman. Jakeluoikeuksien rajallinen määrä osaltaan nostaa fossiilisten polttoaineiden hintoja.
     
  10. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Kyllä ne nostaa sitä silti, ihan vanhasta muistista. 15 vuotta sitten ennustin Overdrivellä, että tulee aika kun rikkaat harrastaa ja köyhät katsoo kaukaa aidan raosta. En näe syytä muuttaa kantaani.
     
    Stang_81, Zejk1, impala-63 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. Tulevaisuus?

    [​IMG]
     
    Poni -69, Hupeli ja riviera56 tykkäävät tästä.
  12. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Tulevaisuus voi olla hyvinkin anarkistinen.
    Bensan loppuessa tai käydessä todella kalliiksi, odotetaanko siinä vieressä hattu kädessä mieluisia päätöksiä päättäjiltä, jotta korotukset olisivat maltillisia.
    Bensa trokaritkin kieltolain astuessa voimaan tekisivät tilin myydessään omia lantrattujaan.
    Kaikki on mahdollista...
     
  13. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Parasta lääkettä murheen alhoon on ostaa ja polttaa sitä, koska viime tsekkauksella sitä mittarista sai, ihan ysikasiaki:pinup:
     
    Desoto57, hartsa69, Poni -69 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Yhdestä asiasta olen varma.
    Jatkuvasti nousevat polttoaineen hinnat tuskin edesauttavat innoittamaan nuorempia mukaan jenkki auto sooloiluun.
    Harrastaja piiriin jo nyt ollessa varttuneempia,kuka ostaa meidän pirssit sitten kuin tulevat myyntiin.
    Suomessakin jenkkejä paljon.
    Jyskälässä 98 kohta 2€ litra.
    Sitten kun se on näin...niin mikä sitten "haamu" rajana..
     
  15. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Niin.. Aikansa kutakin. Ajat entiset ei koskaan enää palaa, hyvässä ja pahassa. Töissä kattelin ku jollai oli ykköslähön mustang työautona, aamulla seiska-kasi mais aina jonos. Ei näyttäny murheet painavan. Viimeks ko tankkas ni 98 oli 1,809€. Ihan siis euroil sai. Eikä tämä ennenkään ole ollu "köyhien" harrastus siinä mielessä, että bensa on Suomessa ollut aina suhteellisen kallista, mutta niillä "köyhillä", silloin kuten nytkin, oli ja on mahis harrastaa kun tinkii muista vähempi tärkeistä. Eli onko se autoharrastus se tärkein?
     
  16. atalvit

    atalvit 3rd gear

    Taitaa se olla tuo kylmä totuus. Tästähän löytyy hieman paranneltu versio, siis tulevaisuudesta. Eläköön himoverotus, Suomi nousuun ja ympäristö pelastuu! (Not.).

    [​IMG]
     
  17. Stratos

    Stratos 2nd gear

  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

     
  19. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Näyttäis kaikkien olevan pakomatkalla kyseisiltä tie suuntauksilta.
    Siis tulossa pois ja vielä vauhdilla.
    Miksiköhän?
    Täytyypä tohon 4tien varteen käydä asentaa piikkimattoa jos sattuisivat tänne asti tulemaan niin voisi ainakin osa Suomea pelastua invaasiolta. Hui!!
     
    Inlinee ja Turbiini tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!