Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Muokattu: 10.10.2021
  Challenger Rtee ja Peeaa tykkäävät tästä.
 2. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

 3. hmr66

  hmr66 Gearhead

 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mul on tallin seinäl mintti miesten tietyömerkki. Pitkään sitä metsästettiin.

  Ku sellasen näin, ruuvasin sen irti, ja tilalle homomallin-tietyömerkki siihen tolppaan. Perus nykyduunari ku ei osaa ees lapioo pitää oikein kädes liikennemerkin perusteella.
   
  Zejk1 ja Kalja imuri tykkäävät tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei kai virkakoneistoltakaan voi odottaa mitään järjellistä jos eduskunnassakin puhutuin asia on Afganistanin naisten ja tyttöjen tilanne.

  https://www.is.fi/politiikka/art-20...tf&utm_source=undefined&utm_content=undefined

  Sitaatti "Hallituksesta poukkoilevaa linjaa kuvaillaan kuitenkin myös ongelmalliseksi. Päätösten tekemisestä tulee vaikeaa, jos hallitus alkaa yksi kerrallaan avaamaan jo tehtyjä päätöksiään kritiikin edessä."

  Päättävät ministerit ovat nuoria Twitter, Rutter, Instargam jne orientoituneita julkisuustuuliviiri naisia joilta ainakaan minä en odota mitään muuta kuin että kaaos jatkuu ja pahenee. Tiedän että ainakin yksi tuttavani saattaa pahoittaa mielensä kun en arvosta (ja mollaan julkisella keskustelupalstalla) nuoria naispoliitikkoja mutta kun en niin en.
   
  dart -66, Inlinee, hartsa69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Sellasta vaan että kun näyttävät nuo useat yhteisöpalvelut kompuroivan niin miten siinä tapauksessa hallituksen tytöt aikovat pyörittää naurettavaa eipäs/juupas/eipäs sirkustaan jos se Twitter kaatuu ???
   
 7. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  helppoa kun on oma raha,me olemme eurostoliitossa joka lainaa muilta ja jakaa sen muille.
  kaikki on vaan sidottu aina dollariin,jos se romahtaa mennään kaikki mukana
   
 8. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

 9. hzemax

  hzemax Gearhead

  Emmiä tiijä. Käyn töissä suursuomessa/ uudellamaalla päivittäin.
  Ostan kuukauvessa noin 600 litraa Dieseliä, että pääsen töihin.

  Valtio kyllä tulee veroissa. vähän eteen noissa polttoainemenoissa, mutta ei se business mulle ole.

  Tuntuu dieselinki hinta vähän pompsahtavan ilman että indeksi korottuu.
   
 10. hzemax

  hzemax Gearhead

  Hienoja grafiikoita äijillä tuolla, mut. Pitäsköhän niille pääkaupunkipelleille kertoa että, mitä vittua täällä ollaan mieltä asioista yleensä.
   
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  Rollercam tykkää tästä.
 12. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Pitäiskö sunkin hankkia kuitenkin 3 sähköautoa että maailma pelastuis , lähdet ensimmäisellä aamusta kohti etelää , vaihdat Mäntsälässä seuraavaan ja jätät sen ykkösen latautumaan , pääset stadiin niin otat kolmosen alle ja ajelet sillä ne stadin ajot , ja kakkonen latautuu. Illasta otat taas kakkosen ja sillä Mäntsälään missä vaihdat ykköseen mikä on latautunut päivän aikana .. Ja sama kaava seuraavana päivänä kun ei noilla taida päästä kun sen 50km per lataus ainakaan talvella . Kaveri testas noita TM lehteen kehui , että uudella Vitolla 86km latauksella.
  On ne hyviä .:rolleyes:
   
  Cocco Bill tykkää tästä.
 13. Siskot..

  [​IMG]
   
 14. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Trollz.com
   
  Inlinee ja hartsa69 tykkäävät tästä.
 15. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Sen ainoan vetyauton omistajalla oli 2 tankkauspaikkaa, mutta autoilun vähennyttyä on sulkenut kummatkin. Omistaja Woikoski Oy. Huyndai vm 2009 on nykyisin Woikoski Feeling automuseossa esillä.

  Vetyauto = sähköauto, jossa akkujen asemasta käytetään tavalla tai toisella muusta aineesta eroteltua vetyä energianlähteenä polttokennolle, joka muuntaa vedyn vedeksi ja sähkövirraksi sähkömoottoreille. Jos vety on vedestä sähkövirralla elektrolyysin kautta eroteltu ja kompressorilla pulloihin paineistettu, on vetyauton hyötysuhde akulliseen sähköautoon vain noin 20...25%, eli tarvitsee neljä, viisi kertaa enemmän sähkötehoa liikkuakseen.
   
 17. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Mutta jos siihen vedyn kaveriksi laitetaan hiiltä, niin on mahdollista saada tällainen vetypolttoaine jopa nesteeksi ihan normaalissa ilmanpaineessa. Milloinkahan semmoinen saadaan markkinoille?:p
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei milloinkaan koska pyrkimys on hiilineutraalin elämään. Ei siihen mitään lisähiiliä oteta.
   
 19. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Hiilet voi kerätä ilmasta. Siellä sitä on kuulemma yli tarpeen. Ilmassa on myös kosteutta, jota purkamalla saa kaivatun vedyn. Sivuvirrassa syntyneen anolyytin, hapen, voi käyttää palauttaakseen äsken tehdyn ennalleen. Enää puuttuu se käyttövoima.
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!