Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Retem

  Retem Gearhead

 2. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Niin, samaa muunneltua totuutta kuin od:n kirjoittajillakin.
  "Suomen kumulatiiviset päästöt suhteessa väkimäärään ovat maailman yhdenneksitoista korkeimmat." Kumulatiiviset päästöt on eri asia kuin Retem:n linkkaama CO2/asukas tilasto. Tosin tämäkään tieto ei varmasti aja Suomea eikä autoilijoita alas.
   
 3. Retem

  Retem Gearhead

  Niin, ja sitten muokataan tarkastettava ajanjakso omaan agendaan sopivaksi niin saadaan kumulatiivinen lukema pönkittämään omaa argumenttia.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Niinpä, kun Suomesta aikoinaan lähetettiin maitojauhetta ahvrikkaan nälkää näkeville lapsille niin nää urpot maalas sillä jauhe/vesilitkulla savimajoja. Vitut niistä lapsista, niitähän saa tekemällä lisää.

  Tai myöskin kehitysapuna lähetettiin valmetin ratkoreita. Sinnehän ne jäi seisomaan savannille ja härät, ne nautaeläimet edelleen veti auroja. Siellä ukot istuu majan seinää vasten ja juo käynyttä kamelinmaitoa että pääsee irtautumaan arjesta ja naiset tekee kaiken työn ellei ole kysymys sitten metsastyksestä tai sotimisesta. Johan se Tatu Vanhanenkin, se professori mies sen totesi. Massa ei välttämättä tuo laatua, ainakaan henkistä jota voidaan mitata erilaisilla testeillä jotka kognitiivisia kykyjä mittaa. Ugh, olen puhunut.
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 5. mikka

  mikka 3rd gear

 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Olisihan siinä se etu että vaimo voisi lopettaa ruoanlaiton ja aina kun tulee nälkä niin tilattaisiin vaan Foodorasta jotain Wassa Wassan tai Abdi Abun tekemää etnistä *****a.
   
 7. hartsa69

  hartsa69 Gearhead


  Matti Kääriäinen

  Kehitysavun kirous,

  Oikein painavaa asiaa, löytyy ainakin kirjastosta.
   
 8. Muokattu: 10.10.2021
  Challenger Rtee ja Peeaa tykkäävät tästä.
 9. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

 10. hmr66

  hmr66 3rd gear

 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mul on tallin seinäl mintti miesten tietyömerkki. Pitkään sitä metsästettiin.

  Ku sellasen näin, ruuvasin sen irti, ja tilalle homomallin-tietyömerkki siihen tolppaan. Perus nykyduunari ku ei osaa ees lapioo pitää oikein kädes liikennemerkin perusteella.
   
  Zejk1 ja Kalja imuri tykkäävät tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei kai virkakoneistoltakaan voi odottaa mitään järjellistä jos eduskunnassakin puhutuin asia on Afganistanin naisten ja tyttöjen tilanne.

  https://www.is.fi/politiikka/art-20...tf&utm_source=undefined&utm_content=undefined

  Sitaatti "Hallituksesta poukkoilevaa linjaa kuvaillaan kuitenkin myös ongelmalliseksi. Päätösten tekemisestä tulee vaikeaa, jos hallitus alkaa yksi kerrallaan avaamaan jo tehtyjä päätöksiään kritiikin edessä."

  Päättävät ministerit ovat nuoria Twitter, Rutter, Instargam jne orientoituneita julkisuustuuliviiri naisia joilta ainakaan minä en odota mitään muuta kuin että kaaos jatkuu ja pahenee. Tiedän että ainakin yksi tuttavani saattaa pahoittaa mielensä kun en arvosta (ja mollaan julkisella keskustelupalstalla) nuoria naispoliitikkoja mutta kun en niin en.
   
  dart -66, Inlinee, hartsa69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Rollercam

  Rollercam 1st gear

  Löytyyköhän jenkkien "dollariorgioille" vastaavaa musavideota o_O?

  [​IMG]

  Kovasti eksponenttikäyrää muistuttavan jenkkivelkakuvaajan vapaan tulkinnan mukaan jenkkipoika on ajanut setelipainokoneistaan ulos virallista dollaripaperia globaaliin systeemiin painotelojen kuulalaakerit punaisina jo parisenkymmentä vuotta :eek:.

  Terveintä lieneekin ajatella rahan olevan jotain sellaista joka tulee lopputuotteena ulos setelipainokoneesta kauniisti kuvioituina rahapapereina :wc:.
   
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Sellasta vaan että kun näyttävät nuo useat yhteisöpalvelut kompuroivan niin miten siinä tapauksessa hallituksen tytöt aikovat pyörittää naurettavaa eipäs/juupas/eipäs sirkustaan jos se Twitter kaatuu ???
   
 15. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  helppoa kun on oma raha,me olemme eurostoliitossa joka lainaa muilta ja jakaa sen muille.
  kaikki on vaan sidottu aina dollariin,jos se romahtaa mennään kaikki mukana
   
 16. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

 17. hzemax

  hzemax Gearhead

  Emmiä tiijä. Käyn töissä suursuomessa/ uudellamaalla päivittäin.
  Ostan kuukauvessa noin 600 litraa Dieseliä, että pääsen töihin.

  Valtio kyllä tulee veroissa. vähän eteen noissa polttoainemenoissa, mutta ei se business mulle ole.

  Tuntuu dieselinki hinta vähän pompsahtavan ilman että indeksi korottuu.
   
 18. hzemax

  hzemax Gearhead

  Hienoja grafiikoita äijillä tuolla, mut. Pitäsköhän niille pääkaupunkipelleille kertoa että, mitä vittua täällä ollaan mieltä asioista yleensä.
   

Kerro tästä muillekin!