Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Asiallisempaa keskustelua löytyy tekniikkapuolelta eikä välttämättä tällaisesta "hömppätopicista" vaikka onhan täällä asiaakin.
    Persuista en tiedä mutta monesti vaikka miesten saunavuorolla voi olla välillä hieman ronskit jutut. Jos vaikka vertaa minkälaista tekstiä hameväki suoltaa vauva.fi foorumilla niin aika asiallistahan tämä vielä on.

    Ainahan voi ilmiantaa moderaattorille tekstin minkä kokee sopimattomaksi. Sananvapauden kaventaminen on muutenkin kovassa huudossa tällä hetkellä.
     
    Joe Hunt, 1purehell, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Ford67, karra, dart -66 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Taitaa kohta lähteä tämäkin säie, ja hyvä niin. Tuo Luoman yläastetasoinen rävellys ei sekään liittynyt autoharrastukseen mitenkään.
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Täällä ei sais kyllä politiikkaa enää puhua, kun silakkaliike ja fookusmedia närkästyy ja aloittaa maalittamisen sekä vahingonkorvauksilla uhkailun, mutta tuo Miguelosin linkittämä teksti pitää kyllä hyvin paikkansa.
     
    Ford67, Desoto57 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  5. 0132

    0132 Gearhead

    Minua on kovasti ihmetyttänyt että mistä tuo silakka-liike näihin keskusteluihin on revitty. Jossain vaiheessa tietyissä eriyisesti alakerran topiceissa ei muusta puhuttukkaan. Kuitenkaan en muista nähneeni yhtäkään viestiä mikä voisi olla kyseisen liikkeen tuotoksia.
     
  6. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ehkä tällä silakka-liikkeellä tarkoitetaan viheraktivismia yleisesti. Kettutytöt on jo liian vanha termi käytettäväksi.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  7. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Luulisi että autoiluun vahvasti liittyvät tiet ja kadut olisi olennaista myös autoharrastuksessa.

    Politiikalla jos millä voi vaikuttaa autoharrastukseen ja onhan se erikoista jos politiikkaa ja poliitikkoja ei saisi missään arvostella.

    Rupeaa tämä foorumikin olemaan yks saatanan Pjongjang.
     
    1purehell, north, Inlinee ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Sivuston omistaja on kuitenkin nähnyt asiakseen linjata, ettei poliittinen keskustelu ja aiheet tänne kuulu ja ymmärrän sen oikein hyvin. Vastakkainasettelu jossa harrastajat loukkaavat toisiin tahattomasti tai tarkoituksella mm. asuinpaikan perusteella ei edistä harrastamista mitenkään ja mulle sitä pingpongia edustaa se, jos joku kansankomitea kävelee omistajan päätösvallan yli.
     
    Turnn, artsiracing ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  9. karra

    karra Double Gearhead

    Hyvä kirjoitus. Kun cruisingit on kuihdutettu ja Malmi pre-cruisingeineen katoaa niin hyvää Helsingissä on enää se että sieltä lähtee laivoja joilla pääsee oikeaan sivistyneeseen Eurooppaan. JA HKI-Vantaalta pääsee sitten kauemmas, liippaa läheltä Helsinkiä :p
     
    Inlinee, faffeli, Desoto57 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Kun hallitus ajaa harrasteautoilun alas niin siitä ei saa keskustella harrasteauto foorumilla, koska se ei liity harrasteautoiluun, koska hallituksen toimia ei saa arvostella.
     
    Inlinee, Ford67, juko7 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. Simon Templar

    Simon Templar Gearhead

    Uusi laki helpottaa rakentelijoiden elämää, kaasuautokonversiotuki ja katsastuksen harventaminen on enemmän mitä ykskään aikasempi hallitus on saanut aikaseksi yhtensä. Näillä kilometreillä mitä harrasteautoon tulee, bensan hinnan vaikutus kokonaiskuluissa on yks hyttysen paska.

    Ennen kun tulee tietullit ja ruuhkamaksut niin ollaan kaikki jo haudassa, sen verran on hidasta touhua.
     
  12. mcmies

    mcmies Gearhead

    Hopeareunus synkässä pilvessä. Ajatella, jos Sanna ja Tytti ja Maria ja Annika ja muut kumppanit onnistuisivat toteuttamaan nuo kaikki kaistapäisimmätkin ideansa vieläpä nopeasti...
     
  13. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mielensä pahoittajat taas vauhdissa!
     
  15. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Noi rakentelupykälät ja katsastuksen harventaminen tais olla sen edellisen paljon parjatun OIKEISTOhallituksen aikaansaannoksia, eikä näiden punikkien... :odroll:
     
  16. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Hyvä foorumi missä on satoja topicceja täysin asiaa ja ilman minkäänlaista herjaa. Silti hakeudutaan tieten tahtoen aina näihin marginaali topicceihin loukkaantumaan vaikka tänne ei halutessaan tarvitsisi kirjoittaa mitään saatikka edes lukea.

    Suuremmassa mittakaavassa tätä sanotaan demokratiaksi.
     
  17. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Lukitaanko vastaus, vai haluatko kokeilla jotain oljenkorsista?
     
  18. Simon Templar

    Simon Templar Gearhead

    Näin on, mutta eivätpähän saaneet aikaseks lain voimaantuloa. Jos tämä "punikkihallitus" kovasti olisi ajamassa harresteautoilua alas niin olishan tuon lainkin voinu jättää pöytälaatikkoon homehtumaan.
     
  19. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Yritin luoda äänestyksen aiheesta "vihreää vittuilua?" takaisin mutta ilmeisesti sellaista mahdollisuutta ei ole täällä luoda niin kuin monessa muussa foorumissa. Muistakaa kaikki äänestää tulevissa kuntavaaleissa. Mä en alennu tämän enempää väittelyyn täällä. Kiitos ja anteeks kaikille.
     

Kerro tästä muillekin!