Autokohteita Los Angeles - Las Vegas?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja xp, 24.1.2016.

  1. xp

    xp Gearhead

    No länsirannikkohan on Hot Roddingin tyyssija, eli runsaudenpulaahan varmasti on.
    Antakaa kuitenkin vinkkejä ja linkkejä suositeltaviin kohteisiin noilla nurkilla.
    Vanhemmat tyylit lähinnä kiinnostaa, historia (eli 40-70 luku)tyyppiset kohteet ja tapahtumat. Nostalgia Drag race olisi huippua.
    Petersen Automotive Museum LA, Barris Kustom Industries tulevat mieleen. Mäntämoottorilentokoneet eli hävittäjät ja pommikoneet kiinnostaa myös, ehkä joku lennätyskin olisi ok.
    Ajankohta kesäkuu 2016.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Galpin Auto Sport
    Iso Ford dealeri Losissa, hieno museo, ilmainenkin.
    Suosittelen käymään.
     
  3. xp

    xp Gearhead

    Hyvä vinkki, näyttää olevan mm. vanhoja show rodeja ja muuta hienoa!
     
  4. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Telkkarisarja West Coast Customsin pajalla Losissa pääsee parillakympillä opastetulle kierrokselle,tosin ei ihan lattiatasolla.Kierros tehdään toisen kerroksen kulkutasolla josta kuitenkin näkee eri osastot asentamiselle,peltitöille,sisustamiselle jne. sekä rakenteilla olevia autoja.
    Maksuttomassa näyttelyaulassa muutama rakentamansa auto.
     
  5. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

  6. packrd

    packrd 1st gear

    joo tosta rapa-ripan linkistä löytyy tapahtumia /events
    välillä on viikonloppuisin tosi hienoja tapahtumia

    sitten
    Automiehelle kohteita joita kannattaa käydä (voi googlata paremmin):

    Nethercutt Museum and Collection Sylmarissa Losin pohjoispuolella
    -> Collection vain etukäteen varauksella

    Automobile Driving Museum El Segundossa LAXin eteläpuolella

    NHRA Wally Parks Museum Pomonassa

    Back in the Day, osoite 21126 S.Avalon Blvd, Carson.
    Losin kaakkoispuolella
    -> ei ole museo mutta vanhoja autoja myynnissä ja paljon huoltsikka rekvisiittaa

    Ja kun lentokoneet kiinnostaa niin ehdottomasti:

    Planes of Fame
    ja
    Yanks
    -> löytyvät vierekkäin Chino'sta, Losista itään

    Lyon Air Museum, löytyy Santa Ana'sta John Wayne Airport'in vierestä
    vanhojen koneiden lisäksi muutama hieno auto

    Museum of Flying, Santa Monican lentokentän vierestä
    -> Douglas'in museo, melko pieni

    March Field Air Museum, Riversidessa (en ole käyny)

    Palm Springs Air museum, Palm Springs'issä (en ole käyny)


    Siitä liikkeelle...
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    Itse tykkään näistä ilta cruisingeissa. Hienoja laitteita ja omistajat mielellään niitä esittelevät.
     
  8. 930BiT

    930BiT 3rd gear

  9. M

    M Gearhead

    Newport Beachilla näkee ainakin viikonloppuisin mukavaa kalustoa ihan normi liikenteessä. Muutenkin jengi ajelee harrastepeleillä työajoakin.
     
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Käytiin juuri Marraskuussa katsomassa NHRA Finaaleja ja samalla kierreltiin muitakin autoaiheisia paikkoja. Tuolla seudulla on kyllä paljon nähtävää...

    NHRA Museum on ihan ykköspaikka. Noin paljoa vanhoja kilpureita, niin kiihdytys kuin suola-aavikkovehkeitä ei ihan heti tule vastaan. Lisäks vitriinit on täynnä hienoa rekvisiittaa, kisamainoksia, kuvia jne.

    Justice Brothers' Automotive Museum kannattaa käydä myös. Museo sijaitsee heidän toimistolla, joten sisään pääsee kunhan soittaa ovikelloa ja sanoo haluavansa tutustua museoon. Sisällä on todella paljon vanhoja Midgettejä, mutta löytyy sieltä myös Rodeja, Drag Race kalustoa jne. Tosi hieno paikka ja ilmainen.

    Cruisingeja ja muita tapahtumia riittää myös paljon. Meillä oli aika tiukka aikataulu, niin ei ehditty käymään kuin Keskiviikkoiltaisin Bob's Big Boy Broiler Cruisingissa Downeyssä, mutta sielläkin liikkui mielenkiintoista ja hienoa kalustoa. Itse paikkakin on hieno ja samalla kannattaa käydä syömässä, on nimittäin hyviä hampurilaisia!

    So Cal Speed Shop löytyy niin Losin kuin Vegasinkin alueelta. Käytiin molemmissa ja suosittelen ennemmin tuota Las Vegasin kauppaa, jossa sisällä oli hyllyissä tavaraa runsaasti ja tiskiltä sai tilattua tietysti muutakin kamaa kuin mitä oli esillä. Pirun hienoja paitoja oli yksi seinä täynnä myös.

    Mooneyes paja löytyy kanssa Losin alueelta. Kannattaa käydä tutustumassa, sisällä on esillä pieni määrä tavaraa ja saatiin vapaasti käydä tutkimassa talleissa, joissa oli sisällä muun muassa Mooneyes Dragster ja heidän Bonneville-kilpuri. Hieno paikka.

    Barrisin pajallakin käytiin, mutta kun George valitettavasti kuoli hetki sitten, niin paja ei ollut auki. Takaoven kautta päästiin tosin melkoisella tuurilla sisään katselemaan ja sain hankittua himoitsemani Barris Custom rotsin samalla. Sisällä on tavaraa mielettömästi, vanhoja palkintoja ja valokuvia jne. Sekä tietysti muutama auto, tykkäsin ainakin itse kovasti kun pääsi tutkimaan läheltä Batmobilea, Munsters Koachia jne.
    Tuolla voi siis olla aika hankala päästä käymään, mutta jos käy hyvä tuuri niin sekin voi onnistua...

    Riippuen siitä mitä kautta menee LA:sta Vegasiin, kannattaa matkalla poiketa ajamassa pätkä Route 66:sta. Me tultiin Vegasista Losiin päin niin että ajettiin Arizonasta Kingmanin kautta josta lähdettiin kipuamaan vanhaa Route 66:sta pitkin vuorien yli. Hienoa seutua ja tie on melkoisen kapea ja syheröinen, kun vuorenrinteet on melko jyrkkiä ja korkeimmassa kohdassa ollaan muistaakseni jo aika korkealla. Siinä tien varrella tulee vastaan myös pieni vanha kylä joka näyttää aivan samalta kun vanhoissa länkkärileffoissa. :lol: Meidän käynnin aikaan ainakin saluunan edusta oli täynnä Pickuppeja, mutta alkoi tulemaan pimeä joten ei pysähdytty sen kummemmin ihmettelemään vaan jatkettiin vaan matkaa.

    Lisäks LA:ssa Irwindalen radalla ajetaan muistaakseni joka torstai-iltana kisoja jossa pääsee testaamaan omia autojaan. Luulisi tuolla olevan kaikenlaista kalustoa perheautoista hieman rankempiin laitteisiin.

    Ja ei varsinaisesti autoaiheinen paikka, mutta In-N-Out Burgerissa kannattaa käydä...Ehdottomasti parhaat hamburgerit tuollapäin!
     
  11. BBC

    BBC Guest

    Sielä on niin vitusti hienoja kisapajoja, rodirakentajia, 40-50luvun aitoja hampurilaispaikkoja, vaikka mitä, mutta ei jaksa alkaa niitä tänne listaamaan.

    Ja kyllä 1s tie ja sen varrella olevat tapahtumat, paikat on aivan ehdottomia.
     
  12. xp

    xp Gearhead

    Monster Jam World Finaaaleihin menisin kyllä jos aikataulu täsmäisi, mutta ne ovat maaliskuussa. Siis Las Vegasissa. Meno hiukan erilaista kuin Hartwall Arenalla.
     
  13. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Losikseen ja Las Vegasiin paasee Tukholmasta Norskilla taskurahalla. Vegasissa hoteilleissa on uusi rahastus keino "resort fee" joka voi olla puolet huoneen hinnasta, tai enemman. Kannattaa lukea tarkkaan hintaehdot koska esin Hotels . com ei sita lisaa kokonaishintaan. Googlaamalla loytyy viela 4-5 casinohotellia ilman huuhaa hintalisaa.
    Tervetuloa Las Vegasiin :)
     
  14. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  15. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    Suosittelen Las Vegasissa Shelbyn-pajalla käymistä. Herra Shelbyn hyvä ystävä ja työntekijä (nykyisin n. 70 vuotias herrasmies) vetää kierroksen ja kertoo hienoja tarinoita Shelbyn historiasta. Ja niin... On niitä autojakin siellä eli lompakko mukaan :)
    Menkää ihmeessä katsomaan!
    -OJS
     
  16. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  17. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    ...jatkuu
    Las Vegas infoa:
    Corvette miehen/naisen (ja miks ei myos muille) ihanneloma:

    https://www.springmountainmotorsports.c ... ers-school

    Kavin tanaan ja nain 74 uutta Corvettea rivissa joten kalustoa riittaa isollekin ryhmalle :) .
    Koko ratakompleksi, ja "Autoilijan coutry club" idea, on toteutettu hienosti. Olispa Suomessa, tai Pohjoismaissa, samanlainen...
    Palvelu oli ystavallista, tasokasta ja keli ihanteellinen.
    Suosittelen kaymista vaikei ajaisi. (8km paassa on laillinen bordelli - en testannut)
     
  18. jpe

    jpe 3rd gear

    Count's Customs, Las Vegas, sarjasta Counting cars. Suosittelen, Dannyn autoihin pääsee tutustumaan ilman pääsymaksuja ja kalusto on mahtavaa. Mm Seman paras maalaus Riviera näytillä.

    Alle 5min Stratospherestä mittarilla, kyydin takaisin tarjosi yksi firman asentajista.
     
  19. xp

    xp Gearhead

    Miten kännykkä/nettiliittymän kanssa olisi viisainta menetellä? Suomi liittymällä käy ilmeisesti kalliiksi, eli onko joku prepaid tyyppinen liittymä paras ratkaisu. Netti olisi toivottavaa toimia muuallakin kuin ilmaisissa Wifi-paikoissa.
     
  20. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    wifi löytyy joka hotelli/motellista, ravintolasta. Ainakin Nokia luurissa kartta ohjelma toimi gps:llä, missä vaan, jopa aavikolla.
     

Kerro tästä muillekin!