Autolla ei pärjää prätkälle.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Coopu, 7.9.2008.

  1. Coopu

    Coopu 1st gear

  2. bbford

    bbford Gearhead

    Niin mutta jos ajetaankin kadulla?..... :rotfl:
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Eiköhän tosta aiheesta ole jo yksi riittävän oitkä väittely olemassa. Löytynee haulla, jos viitsii hakea.
     
  4. Super Mario

    Super Mario 1st gear

    ei kai noi oo oikeesti edes millään lailla vertailukelposet kisassa... sama ku vertais leikkuupuimuria ja riippuliidintä, molemmat hyviä omalla sarallaan.

    pakettiauo voitti prätkän meidän mm-ralli reissulla (pyörä kyytiin ja jyväskylään) ek välit ajettii sitte pyörällä ja voitettii aika monta autoa jonotus kilpailussa... :rotfl:

    meni vähän ohi tosta nopeuskilpailusta, mut silti...
     
  5. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Autona tuossa koitoksessa olisi kyllä pitänyt olla aivan vakio kossusierra kolmosen kautta nelosen puhaltimella. Onhan tuo pyöräkin vakio. Ei olisi ollut pyörällä mitään mahollisuutta.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    :rotfl: Ja edelleen mä lupaan pestä prätkän kuin prätkän omalla käyttiksellä... vaikkapa siellä klassisella ouninpohjan pikiksellä :rotfl: Mut ehkä tämä muurahaispesä on jo sohittu kertaalleen :wink:
     
  7. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tai BMW 316 "M3:sen tekniikalla". Ja se M3:sen tekniikka tässä tapauksessa tarkoittaa vapaavirtaussuodatinta ja putkenpäätä.
     
  8. Sardiinipurkki

    Sardiinipurkki Gearhead

    :rotfl: :rotfl: "valitettavasti me ollaan jo edellä"
     
  9. jknR

    jknR Gearhead

    Niin tai Lada Samara... Sellaisella merkkiluokan ratavehkeellä olisi voinnut rattimies ehtiä molemmille noista tämänkertaisen haasteen vehkeistä. :rotfl: :poff:
     
  10. pm69

    pm69 1st gear

  11. R.H

    R.H 1st gear

    Kerkesit ensin. :rotfl:
    Sori, tähän on pakko laittaa jäniskevennys. :poff: http://www.youtube.com/watch?v=GvPgLN2YJeo
     
  12. Make2

    Make2 3rd gear

    Eiköhän ne nykyajan kovimmat katuautot mene jo kaupan hyllyltä Alastaron alle 1.20 kun vaan rengastus on kunnossa, kun minunkin 10 vuotta vanha auto on mennyt 1.22,8 sliksit alla, mutta muuten aika pitkälle katukunnossa.
     
  13. jknR

    jknR Gearhead

    430 scuderia menisi varmaankin alle 1.20 ihan niillä tehtaalla asennetuila kumeilla?
     
  14. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Onko se nyt niin kova pala sulattaa, jos motskari pieksee 1,5 tonnin malmikasan kiihtyvyyden suhteen? Ainakin minusta se on aivan normaalia ilman sen kummempaa kinastelua.
     
  15. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    jotenkin vaan välillä vaikuttaa että jonkun on vaikea ymmärtää että 2t malmikasalla piestään kiihtyvyydessä motskari.. :poff:
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Eieieieieieieeieieiiiiiiiiiiiiiii taas tätä.... :wc:
     
  17. Tylyttäjä

    Tylyttäjä 1st gear

    Turhaa länkytystä. Suomessa ei liene kadulla yhtään noin nopeaa rata-autoa, kuin tuo Super Saloon -luokan VOITTAJA-auto. Se hävisi täysin vakio 600cc pyörälle, jonka selässä keskinkertainen kuski.

    Taisi sulta sekin unohtua, että prätkät ajaa pitkän lenkin, autot lyhyen. Ko. Audi on mennyt lyhyen 1.19. Nyt kun ajoivat _vakio_ 600cc:tä vastaan pitkää rataa, niin auto oli hitaampi. Vaikka prätkäkuski on keskiverto harrastelija :)

    Kunnon tekijämies tonnisella prätkällä on ajanut pitkän lenkin 1.19, joka tarkoittanee alle 1.15 lyhyttä lenkkiä. Se on varma, että yksikään katuauto ei tule perässä.

    Jos olette eri mieltä, niin missä ne kaikki esim. tuota Super Saloon -Audia nopeammat katuautot luuraa?

    Tänään on sitten sama jätkä Motoparkissa samalla vakiopyörällä Nissan Skyline GT-R:ää vastaan. Veikkaisin, että Nissani jää aika pahasti jalkoihin.. Tuolla lisää:
    http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/pa ... new;st=680
     
  18. Tylyttäjä

    Tylyttäjä 1st gear

    Hitto nyt sen keksin. Kun kerran kaupasta saa (tai kadulta löytyy) tuota jo voitettua Super Saloon -Audia nopeampia autoja, niin rahamiehelle helppo pala; käy hakemassa kaupasta auton ja cruisailee Super Saloonin Suomenmestaruuteen :lol:

    Vakio 600cc:n voittama rata-Audi ei ollut nimittäin yhtään enempää eikä vähempää kuin voittava auto Super Salooneissa, ja Kyllönen itte puikoissa..

    http://www.valokaista.fi/~jkm/kalusto.php
    http://www.supersaloon.info/uutiset.htm
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Trollivaroitus!
     
  20. Tylyttäjä

    Tylyttäjä 1st gear

Kerro tästä muillekin!