Automaalaamo/maalari suosituksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Karkeri, 29.7.2020.

 1. Karkeri

  Karkeri 1st gear

  Nyt olisi hakusessa HYVÄ automaalaamo tai miksei myös yksityishenkilö, jolla on tilat, pelit ja vehkeet. Auto liikkuu Lahti/Hollola -akselilla, mutta voin viedä tarvittaessa myös lähistölle maalattavaksi (max 100km).

  Kohteena olisi Dodge Charger vm 1971, joka tulisi maalata mustaksi. Maalikerroksia on entuudestaan ainakin kahta eri sorttia eli aluksi pitää hioa pellille asti. Lisäksi ennen maalausta täytyisi hitsata takakonttiin yksi paikka. Toki olisi hyvä jos se hoituisi samalla, mutta tarvittaessa hoidan sen muualla.

  Onko palstalaisilla suositella hyvää tekijää/automaalaamoa missä homma hoituu laadukkaasti?
   
 2. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  T&T Automaalauksessa maalautuin yhden pellille hiotun Opelin, ei mitään moitittavaa ja hintakin oli järjellinen. Tiedän siellä myös maalatun ainakin yhden Chargerin ja sen omistaja myös kehui lopputulosta. Sijaitsee n. 10 km Lahden keskustasta etelän suuntaan.

  Edit: Mutta jos suostuvat vanhat maalit poistamaan ja uuden laadukkaan mustan pohjatöineen vetämään, niin saatta olla syytä varautua viisinumeroiseen kustannusarvioon.
   
  Karkeri tykkää tästä.
 3. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  jknR, Karkeri ja Mikkis tykkäävät tästä.
 4. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  AMK-Automaalaukselle täältäkin suositus.
   
  Karkeri tykkää tästä.
 5. Karkeri

  Karkeri 1st gear

  Kiitokset vastauksista. Voi laittaa edelleen suosituksia tulemaan. Lähden noista liikkeelle selvittelemään asiaa :)
   

Kerro tästä muillekin!