Automaalit netistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kodacor, 19.9.2019.

 1. Blown A-body

  Blown A-body 1st gear

  Toimiva tuote, hyvin tavallisen oloinen pikalakka. Kiilloituskuiva 1h @ 20° / 3-5min. @ 60°. Helppo ruiskuttaa, 2 märkää rundia. Pystyy vetämään vaikka kyljen, eli maalauksen kokoa ei rajoitettu esim. 2 paneliin. Toimii myös makaavalla pinnalla. Suosittelen!
   
 2. jänis2

  jänis2 3rd gear

  Noita lakkoja ei kannata yliohentaa. Kalvopaksuus jää turhan pieneksi ja metallivärit jää helposti "piikittämään" kun hiput puskee lakasta läpi ja sen takia pinnasta tulee himmeä yms. Kyllä ne tehtaan insinöörit on laskenu parhaan suhteen mikä löytyy purkin kyljestä.

  Ite tykkään käyttää normaalia tai hidasta ohenninta joilla saa helpoiten hyvät pinnat, mutta töissä kiireen takia tulee tulee käytettyä paljon kiihdyttimiä yms.

  Lakkojen muuttumisesta: esim glasuritin lakat muuttu pari vuotta sitten. Ennen sekoitussuhde oli 2:1 ja 10% ohenninta, nyt 3:1:1 eli ohenninta reilusti enemmän. Tuota jos vielä ohentaa lisää niin ei kummosia kalvoja saa.

  Halpislakoista ei ole kokemuksia.
   
 3. rosswell47

  rosswell47 2nd gear

  Noin vuoden olen käyttänyt mipan värejä ja lakkoja ja pohja maaleja,.de beerin rinnalla,.maalaan noin 300-350 kpl per vuosi.,Olen ollut erittäin tyytyväinen mipa tuotteisiin väri kartasto on kattava ja sävyt täsmää hyvin malliin..jos joku on kiinnostunut tuotteesta ni niitä saa ostettua minulta toimitan matkahuollon kautta ympäri Suomen,. Lakat cc9 ja cx4 .metalli värit,akryylit,1 K ja 2k hapo värit 1k ja 2k epoxyt..normaali ja metalli kitti hiomatuotteet ym..ym ym.kysy lisää..yv tai 0503360929
   
 4. rapsutin

  rapsutin 1st gear

  Joku kysy että mitkä niitä "halpismaaleja" on tai menee siihen kategoriaan? En tiedä tuosta "luokka-jaosta" miten se menee tai millä perusteilla mutta jos itse pitäisi hakea vähänkään laadukasta tavaraa niin saattaisin ehkä pysyä niissä maali merkeissä joilla on auton valmistajien hyväksyntä tai certifikaatteja että on hyväksytty korjausmaalaukseen... vai mitä mieltä raati on ajatuksesta? (eri maalimerkeillä on aika hyvin kerrottu kenen autonvalmistajan hyväksyntä heillä on jne).

  Esim.. automaalit netin myymistä Mipa tai profix ei löydy kummankaan osalta mistään mitään mainintaa siitä että autovalmistajat olisi hyväksynyt ne korjausmaalaukseen omalle merkilleen.. Ja toisaalta ... onkos noita merkkejä käytössä missään kolarikorjaamossa (jonka luulisi ainakin koittavan tehdä vähänkään laadukasta jälkeä tai jotain sen tapaista).
  Hyvää ja halpaa ei saa samassa purkissa eli joskus on tehtävä 2 ostosta ...
  Toki ilkeäähän tämä on sormella osotella jotain tiettyä maalimerkkiä ja kiusata toisia mutta jos lähtökohta on se, että haastavissa olosuhteissa (autotalli, ilmanvaihdon riittävyys?, lämpötilan tasaisuus? oikea lämpötila? ilman kosteus? em. tasaisuus /vaihtelu jne tekijät) maalailee, niin ehkä sen maalin tai lakan olisi hyvä olla "anteeksi antava" ja joustava ettei se ole niin että "milli vinossa ja se on silmässä" eli pahimmillaan tuo voi olla ihan arpapeliä että mitä tulee milloinkin vaikka olisi kuinka ammatti maalari maalaamassa - mutta jos olosuhteet yks kaks muuttuukin maalauksen aikana tai kuivumisen aikana, niin ei se maalarikaan mikään jeesus ole että olosuhteita muuttaa lennossa takaisin oikeiksi jne.. no tämä nyt on tällaista ääneen ajattelua mutta välistä ihmetyttää miksi ehdoin tahdoin halutaa maalata sellasilla aineilla mitkä on tarkkoja olosuhteista tai muuten vaan "nipottavia" jostain jutusta että jos se muuttuu niin heti menee persiilleen - parhaimmassa tapauksessa vielä tietämättä näistä yksityiskohdista yhtään mitään.
  Eli tutustukaa niihin myrkkyihinne (ei juomalla) ensin :D
   
 5. 68SS

  68SS 1st gear

  Virosta ostanut ite automaalit.eu mitä nyt epoksipohjia ja lavapinnotteita ruiskinu projektiin. Hyvin tuntuu olevan hiottavissa käsipelin nuo 4cr 2k epoksit mitä myyvät. Tuntuu toimivan harrastelijalle hyvin, saa myös spraypullona mutta on myös hintavia. 2k lavapinnote näyttää toimivan myös hyvin kiveniskuna mitä olen verranut kilikalipullomassaan wurthilta.
   
 6. Jomppara

  Jomppara 1st gear

  Meillä on vasta avattu verkkokauppa
  https://Automaalikauppa.fi

  Valikoimissa PPG liuotin- ja vesivärit.

  Akryyliä saatavana joko PPG deltron dg tai hieman halvempi Delfleet raskankaluston maali.

  Teollisuusmaalina Selemix.

  Tuolla ylempänä kun oli puhetta, että tiskin takana ei ole maalareita, niin me ollaan ilmeisesti sitten poikkeus.

  Käykää ihmeessä kattomassa sivu ja saa kertoa parannusehdotuksia. Jos värit kiinnostaa, niin voidaan me teille sinne joku kuponkikoodi tehdä.

  Oltais kiitollisia jos joku asia häiritsee tai tulee mieleen jotain parannettavaa, niin saa kyllä kertoa.

  Meillä on myös whatsapp, mikäli tulee kysyttävää.

  Saa laittaa sähköpostia, whatsapissa viestiä, sms tai vaikka soittaa.

  Kiitti kun jaksoitte lukea!

  Laittakaas ehdotuksia mitä me nakataan teille alennukseen.

  Terveisin

  Autoväristore Joni
  0400-750056
  Info@autovaristore.fi
  https://Automaalikauppa.fi
   
  Rusty tykkää tästä.
 7. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Jakakaa nyt herranjestas tuotteet tuoteperheittäin verkkokaupassa, jaksoin pienen hetken katsoa kunnes alkoin ärsyttämään sekametelisoppa siinä määrin että suljin.

  Pintakamaoille oma väli, pohjakamoille oma väli etc.
   
 8. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Vilkuilin pikaisesti ja kieltämättä vähän samat fiilikset kuin VooDoolla, kategorioita vois ehkä vähän selkeyttää?

  Kilpalijallanne Automaalit netillä olen tykännyt valmiista tuotepaketeista mitä heillä on, itse en siis ole millään muotoa automaalari vaan käytellyt vaan 2K-maaleja erilaisten irto-osien yms maalailuun, ja olen tykännyt esim. Mipan mattamustapaketista jolla saa itseasiassa omaan silmään tosi sopivan puolikiiltävän mustan erilaisiin alustan ja konehuoneen osiin. Me ollaan maalailtu kaikenlaisia osia 2K:lla moottoreista lähtien, joten ideana: moottorimaalipaketti (valmiiksi sekoitettua 2K, esim Chevy oranssi, Mopar/Ford jne värejä), "valurauta-paketti" eli rautaisten maalaamattomien alustanosien väriä simuloiva väri +sopiva mattalakka, muitakin vastaavia voisi kehitellä...? En tiedä miten suuri kysyntä näillä olisi, mutta itsellä on tarvetta aika ajoin.
   
  auburn tykkää tästä.
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Jep, ehdottomasti jotain ryhmittelyä tuotteille. Rasittavaa etsiä pohjamaalaustuotteita ikkunanpesuaineiden joukosta.

  Muuten kyllä uudet toimijat toivotan alalle tervetulleiksi, yleensä en ole kaikkea tarvitsemaani löytänyt yhdestä paikasta, tai edes kotimaasta.
   
 10. jänis2

  jänis2 3rd gear

  Miksi kaksi eri nimeä. Automaalikauppa ja autovaristore?
   
 11. Jomppara

  Jomppara 1st gear

  Kiitoksia palautteesta.

  Tosiaan kun menette nettikauppaan puhelimella, niin siinä on "Haku" kenttä, josta saa valittua tuotekategorian. Etusivulla on kaikkia tuotteita hieman sekaisin.
   
 12. Jomppara

  Jomppara 1st gear

  Ihan markkinointi syistä. Verkkokauppa.autovaristore.fi on hieman pitkähkö markkinointiin.
   
 13. OldschoolAhole

  OldschoolAhole 1st gear

  Paljon tullut nyt harrasteltua ja maalattua Mipan superblackilla.Tulee kyllä kivan musta ja on tullut hyvääkin pintaa.Onko tuo silti vai perus musta, omaan silmään näyttää hyvältä?

  automaalit.netillä on ollut nopea toimitus ja halpa, pisteet siitä kyllä
   

Kerro tästä muillekin!