Automaatin kunnon toteaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja dumb, 23.8.2004.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Eli kysymys kuuluu että voiko pöydällä olevan automaatin toimintakuntoa kokeilla mitenkään purkamatta lootaa? turbiinivikaisesta paketista irroitettu laatikko pitäis tsekata mut jos sen kuntoa pystys selvittämään purkamatta ni ei tarviis kalliille ammattimiehelle viedä.

    ja vielä toinen kysymys perään; oletteko itse tehneet automaatteihin remppoja? onnistuneesti tai epäonnistuneesti?
     
  2. Transam

    Transam 1st gear

    No toimintakuntoa ei pysty kokeilemaan pöydällä.

    Pintapuolisesti voi katsella kuoren halkeamia yms. Öljypohjan kun ottaa pois niin näkee että onko paljonkin metallisälää yms irronnut. Öljyt jos ei haise niin se on hyvä merkki. Remppa varmaan onnistuu ainakin gm:n laatikoihin itsekin. Esim TH400:seen saatavilla todella hyvä kirja. Suositellaan toki ammattilaisia tuohon remppa hommaan...
     

Kerro tästä muillekin!