Automaatti osien myyjät PK seutu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja fsvaasam, 29.5.2015.

  1. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Muistelin että näistä osien toimittajista oli hetki sitten topikki täällä mutta en äkkiseltään haulla löytänyt.
    4L60E toosaan pitäis saada uus boost valve öölipumppuun, tuo nykyinen vuotaa ku seula. Ei jaksais netistä tilaamalla ootella montaa viikkoa osaa ku ois ajokausi parhaimmillaan.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Helsinki Automatic Center. Jaska Husso.
     
  3. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Juu tänks, Jaskalle jo soittelinkin eikä sillä ollu sopivaa mulle. Mikäs sen mäntsälän pajan nimi oli jos koittais onnea vielä sieltä?
     
  4. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Mäntsälän pajasta en tiedä mutta Powermaticista löytyy aina välillä jotain.

    Ja ootko us-partsista kysynyt ihan?
     
  5. hla

    hla Gearhead


    Tämä varmaan: www.lysimox.fi/
     
  6. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Juu tattista vaan. Koitin lysimoxiin pirauttaa, mutta eihän nyt kukaan duunipuhelimeen enää vastaa perjantai iltana. Nii joo powermatikki tosiaan. Partsissa asioin tänään muissa merkeissä ja satuin kysymään samalla. Aika heikoissa on sonnaxin tuotteet niillä.

    Tällästä oisin ollu vailla

    http://www.sonnax.com/parts/2169

    Hussolta löytyis mut vaan vakio halkaisijalla, nii ei viittiny ottaa.
    Tuli laitettua toi transgon ,500" boost valve mut siinä ei oo o-renkaita nii kusee aika rajusti signaalipaineet mäelle nyt ja kolmoselle vaihto on aika hasardia. Mitään muuta vikaa ei oo viikon tonkimisella löytyny nii tää nyt on epäilyn aiheena. Taitaa mennä mennä netti tilaukseen ja odotteluks koko homma veikkaan.
     
  7. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Olis kyllä kiva tietää mistä noita Sonnaxin palikoita sais, 200-4räänkin kaikkee kivaa heillä.
     
  8. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Kyl suomessa menekki moisille keksinnöille on nii marginaalista että tuuri käy jos jotain laatikon viripalikkaa suoraan hyllystä joltain löytyy. Täytyy se silti yrittää kysellä jos vaihtoehtona on odotella se pari kolme viikkoa osan saapumista keskellä parasta ajokautta.
     

Kerro tästä muillekin!