automaattilootan asennusrasva?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja fsvaasam, 11.4.2015.

  1. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Minkä tyyppistä asennusrasvaa oikeesti näissä käytetään? Joku sanoo että pelkkä ATF riittää, joku sanoo ehdottomasti Assembly lubea, joku taas vaseliina. Vaseliiniakin on monenlaista, mitä niistä? Ei jaksais nyt ruveta enää mitään rasvaa netistä tilaamaan tähän kiireeseen, niin mikä vasu ois niinku parasta moiseen vai riittääks pelkkä ATF? Ainakin venttilikoneiston kuulat haluais rasvaa asennuksessa helpottamaan. Mitä?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Assemblytahnat joita ilman lootaa ei voi kasata keksittiin parikymmentävuotta ekan lootan kasaamisen jälkeen, mission imbossible siis. Ihan normi mehu käy enkä ite ole huomannut että kuulien liimauksessa rasvaprässitavara olis aiheuttanut mitään komplikaatiota.
     
  3. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Tänks! Näin mä vähän ite arvelinkin ja niin on tapoja kuin tekijöitäkin, oon huomannu. Vaseliinistakin varoiteltiin että sillä saa vaan suodattimen tukkoon, mutta kai sen sais millä vain jos ei osaa kohtuudella annostella. ATF:llä mennään ja vasua mihin tarvii.
     

Kerro tästä muillekin!