Autometer bensamittari/anturi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja cam68, 9.6.2008.

 1. cam68

  cam68 1st gear

  sellainen pieni ongelma olis/tai no ei se edes ongelma ole mut kaipaa hieno säätöä.. kun on tuo autometerin bensamittari ja sille oma anturi, tankkia tehdessä yritin säätää sen anturin liikeradan ohjeiden mukaan ja tasnkin korkeuden mukaan mut joku meni pieleen.. nyt mittari näyttää n.varttitankin verran liian vähän.. eli kun tankissa ainetta n.40l ja tilavuus n85l mittari näyttää varttitankkia.. kun pitäis näyttää puolta..
  toki hyvä et noin päin mut voishan se näytää oikeinkin..
  kysymys kuuluukin miten "viritän" anturia et saan näyttämään oikein? täytyykö sitä kohon vartta jatkaa vai lyhentää tai ehkä taivuttaa hieman jompaan kumpaan suuuntaan?? onko kellään ollut samanlaista tilannetta??

  ihan tarkaksi sitä ei saa kun tankki on nyt ns. taaksepäin hieman kallellaan ja anturi on etureunassa eli tankin etureunaan jää ilmatilaa kun tankkaa ihan täyteen..
   
 2. cam68

  cam68 1st gear

  eikö kellään ole samanlaista yhdistelmää? ja "ongelmaa"??
   
 3. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  On, tosin Auto Gagen kanssa, ohjelapun mittojen mukaan säädin kohon liikkeen, mutta mittari herää vasta kun tankissa on n.20l niin silloin ollaan Empty kohdassa. Täytyis varmaan kokeilemlla hakea toi kohon pituus.
   
 4. MudMax

  MudMax Gearhead

  En mie oo ikinä tuommosta anturia nähnytkään, mutta jos se näyttää kautta linjan saman verran liian vähän, niin taivuta kohon vartta hieman alaspäin.
  Virhe johtuneekin todennäköisesti kallellaan olevasta tankista, eli ne mittarin näyttämättä jättämät bensat ovat siellä alempana olevassa takareunassa...........
   
 5. cam68

  cam68 1st gear

  just tuota "suuntaa" olen miettinyt et kumpaan päin sitä kohoa pitäis muuttaa? on niin ahdas paikka et joutuu tankin ottamaan pois tuota säätö hommelia varten niin jos saisi ekakerralla edes oikeeseen suuntaan tuon näyttämään :D
   
 6. cam68

  cam68 1st gear

  http://store.summitracing.com/partdetai ... toview=sku
  tuommonenhan se on.. :D
   
 7. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Mie katsoin vain summitin paperisesta katalookista, ei siinä ollut edes kuvia :D

  Kun tuossa näkyy olevan oikein kannakkeeen "stem B" säätö, niin sitähän voisi jatkaa, ettei tarvitse väännellä mitään.
   

Kerro tästä muillekin!