AutoMeter lämpötilamittari.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Handers, 18.8.2017.

  1. Handers

    Handers 1st gear

    Alkoi toi Autometerin veden lämpötilamittari kiukutteleen. Näyttää välillä ihan mitä sattuu, pystyykö sitä korjaamaan millään/avaamaan niin että se hajoaa?
     
  2. josu

    josu Gearhead

    Onko sähkönen vai mekaanimen.aikas hankalia korjattavia.sähköisessä ei taida muuta vaihtoehtoa olla kuin vaihtaa uusi anturi ja tutkia anturille menevän johdon kunto
     
  3. Handers

    Handers 1st gear

    Se on analoginen, siis ei voi olla johdossa vika. Mulla kävi pieni haaveri kun laturin hihna pamahti poikki enkä heti kerinnyt sammuttaa moottoria lämpp. mittari pamahti tappiin (240 fahr.) vaurioituko mittari siinä?
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Näyttö voi olla analoginen tai digitaalinen. Yhteys anturiin voi olla mekaaninen tai sähköinen.
    Veikkaisin, että sullakin on kuitenkin sähköinen, eli johdolla. Jos laturin hihna menee poikki, niin ei se vielä pitäisi hajottaa mittareita.
     

Kerro tästä muillekin!