"autonlevitys"-astinlaudat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja plymouth 71, 18.10.2011.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    eli tuli hankittua tuollainen vähän korotettu fleetside ja ajattelin jos siihen tekisi astinlaudat,mutta mites tuo auton leveys eli saako sellaisia tehdä? onko peilit auton levein kohta ja niiden mittojen sisäpuolella voi tehdä mitä vaan vai joutuuko muutoskatsastaa,vai miten nää hommat menee?
     
  2. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Peilejä ei lasketa leveyteen, ja 50mm/puoli voi levittää.
     
  3. -TH-

    -TH- Gearhead

    saa tehä, kun pidät järjen päässä laiturin leveydessä.... auton leveyttä ei mitata peileistä, mutta jos laudat ei tule yli niin tuskimpa kukaan niistä kiinnostuu.
    en ole koskaan kuullut että noita katasteltas mitenkään, joten laita paikoilleen ja ajele rauhassa ja unoha tuolaset leimaushöpötykset... tuolasia kun alat väärälla konttorilla kyselemään niin tekevät vaikka väkisellä niistä jotenkin laittomat :rotfl:

    eli raput paikoileen ja ajoa.
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    ...juu ja yleensä kylkiprofiili on autoissa silleen keskikohasta leveimmillään elikkä kun katot vaik vatupassilla kylen uloimmasta kohasta ni alaosaan saa laittaa aika perkeleesti leveyttä ennenku se ylittää leveimmän kohan. Mul rupes katsastusukko vittuilemaan kerran karjapuskurin leveydestä vai mikävitun lisävaloritilä se onkaan ni sanoin että laitat sä sinne otteeseen mitä tahansa niin tää rauta ei lähe tästä mihinkään koska se on ollu siinä uudesta asti elikkä noin 15 vuotta ilman valituksia. Oli täysin kyrpä äijä muutenkin. Sit ku autoni on vanha amppari ni ottees luki et takatilassa on yksi paaripaikka vaikka sitä ei siellä enää olekaan. Rupes siitäki vinkumaan ni sanoin et pyyhi vittu se maininta siit otteest jos se häiritsee... Emmä täl enää sairait kuskaa... Vittu mikä urpo... "täytyis muutoskatsastaa" mutisi mut läpi meni ku piti puolensa. 8)
     
  5. NymiS

    NymiS Gearhead

    Mulla eräs katsuri halusi väkisin lisätä oteeseen levikeet jotka levittävät autoa 5cm per puoli vaikka kyseistä autoa on alkuperäisillä levikkeilläkin vielä leveämpänä.

    Ja hassua oli että mun "levikkeet" olivat kumistä roiskesuojanauhaa.

    No nyt sen auton otteessa lukee vieläkin että levitetty levikkeillä 5cm per puoli, eikä puhuta auton kokonais leveydestä mitään.
     

Kerro tästä muillekin!