Autonmaalaus pk-seudulla + 50km

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja PsykoDrift, 2.4.2008.

  1. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Täytyis pari projektia saada väreihin joten olisko ideoita missä saisi kohtuu hintaan ruiskittua maalit niskaan? Puhun alle 1000€ kokonais kuluista johon sisältyisi siis maalit ja kitit yms. Maaleihin, kitteihin yms menee noin 290€ joten loppu olisi sit siihen maalauksen tekemiseen. Mahdotonta kuulema alle tonnilla saada maalausta pk-seudulla. Onko näin?

    Itsellä pysyy myös ruisku kädessä jos on jotain semmoisia paikkoja tiedossa missä voi maalaa. Ennen oli Klaukkalassa ainakin mutta onko enää? :odroll:
     
  2. timoknihti

    timoknihti 1st gear

    no viimeks eilen soitettiin pk-seudulta töihin kun on kuulemma niin ruuhkaa et
    pitäs alkaa kahteen vuoroon...kyl tonnilla on vaikeeta saada siistiä ylimaalausta varsinkin nyt "sesonkiaikana".jos itse tekee pohjat niin kyl autoon värin saa tarvikkeineen tonnilla ilman takuuta pk-seudultakin.jos on suhteita niin se on sit toinen tarina.niinkuin tääläkin on monesti todettu ei tonnin ylimaalaukset oikeen nappaa yrittäjiä kun vak yhtiö maksaa yli 70e tunti.
     
  3. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    YV lähetty.

    Kontakti löytyy joka asiassa voisi auttaa. En halua kuuluttaa sitä vielä koko Suomelle ilman asianomaisen lupaa.
     

Kerro tästä muillekin!