AutoSaloon ajoneuvomessut 16.-17.4. Turun Messukeskuksessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja oolanti, 27.2.2016.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

    AutoSaloon näyttely jälleen Turun Messukeskuksessa 16.-17.4.

    Vielä ehdit ilmoittaa autosi mukaan näyttelyyn:

    http://www.autosaloon.fi/naytteilleasettajat/harrastajat/


    Jenkkiautoille on tänä vuonna kokonaan oma iso halli. Komeeta kalustoa tulossa myös Ruotsista. Kahdessa muussa isossa hallissa mm. superautoja, tuningautoja, euro-ohjuksia, kilpureita, etc...

    Vuoden teemoina MOTORSPORT ja CLEAN TECH.

    AutoSaloon satsaa myös ulko-ohjelmiin kuten Pohjoismaiden ykkönen Elmian Bilsport Performance & Custom Motor Show konsanaan. Viime vuonna ulkona nähtiin jotain sellaista, mitä Suomessa ei oltu tiettävästi aikaisemmin nähty eli driftingautot ja monsteriauto samaan aikaan samalla areenalla! Hatunnosto nuorille järjestäjille! Tänä vuonna piha-alueella nähdään esim. näyttäviä burniksia mm. kovanluokan ruotsalaisten katuautojen toimesta, kuten tämän 9-sekunnin Novan:





    Jos löytyy riittävästi "munaa", niin tule haastamaan ruotsalaiset burniksessa! Mukaan mahtuu pari Kovaa Kotimaista Katuautoa, joilla savutusominaisuudet kunnossa...

    Jotain vaikka tähän tyyliin:
    https://www.facebook.com/V8Magazine/videos/vb.127597035306/10153850989170307/?type=2&theater

    AutoSaloon järjestää pidemmältä autonsa näyttelyyn tuoneille hotellimajoituksen legendaarisesta Hamburger Börsistä, joka sijaitsee kauppatorin laidalla, aivan Turun ydinkeskustassa. Hotellilta on aamulla kuljetus messukeskukseen ja messukeskuksesta hotellille, mutta käytettävissä on myös linja-auto (nro. 100), joka kulkee messujen aukioloaikoina 40 minuutin välein kumpaankin suuntaan.

    Huomioikaa myös harrastajaystävälliset lippuhinnat, esim. kokoaikalippu (la ja su) on edullisempi kuin monilla päivälippu!!!

    *aikuisten päiväliput (ovelta): la 18€ / su 14€ (ennakkoon ostettuna 15€ / 13€)
    *lasten liput (5-15v.): la & su 8€ (ennakkoon ostettuna 7€)
    *viikonloppulippu (la & su): 25€ (ennakkoon ostettuna 22€)
    *sunnuntain perhelippu 36€

    Osta lippusi ennakkoon täältä:

    http://autosaloon.tapahtumaliput.fi/fi/

    Ilmoita autosi seuraavan linkin kautta:
    http://www.autosaloon.fi/naytteilleasettajat/harrastajat/

    Tai lähetä yksitysviesti allekirjoittaneelle. Avitan nuoria ja innokkaita näyttelyjärjestäjiä jenkkikaluston suhteen, so ladies and gentlemen, keula kohti tois puol jokke!!! TERVETULOA!!!

    http://www.autosaloon.fi/

    https://fi-fi.facebook.com/auto.saloon.messut

    Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.
     
    Muokattu: 20.3.2016
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    ''Jos löytyy riittävästi "munaa", niin tule haastamaan ruotsalaiset burniksessa! Mukaan mahtuu pari Kovaa Kotimaista Katuautoa, joilla savutusominaisuudet kunnossa...''

    Harmi kun tuli Galaxieen vaihdettua venttiilinkumit, ei savuta enää niin paljon kuin ennen. Eli turha tulla haastamaan ruåtsin poikia. Mutta katsomaan ehdottomasti.
     
  3. oolanti

    oolanti Gearhead

    Juuri näin eli tervetuloa ;)
     
  4. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Yeehaw,ja allekirjoittanutta miellyttää aina->

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Harrasteajoneuvoparkki
    AutoSaloon 2016 ulkoalueelle rajataan näyttelyvieraiden harrasteajoneuvoille omat paikoitustilat, jolloin harrastajat pääsevät lähelle messualuetta oman ajokin kanssa.

    Messukeskus perii parkkimaksua pysäköinnistä kaikilta 6€, mutta olemme saaneet neuvoteltua 50 ensimmäiselle harrasteautolle/per päivä ilmaisen paikoituksen!

    Harrasteajoneuvoparkissa on sulassa sovussa niin uudet kuin vanhemmatkin ajoneuvot. Etusijalla ovat tyylillä laitetut autot ja entisöidyt ajoneuvot.

    Parkkiin pyritään kuitenkin erottelemaan Jenkki- ja euro/japsiautot erikseen.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tästä asiastahan muissa näyttelyissä AINA sapelien kalistelua.Saloonissa ohjeistus on
    SELKEÄ!
    Henkilökohtaisesti ja jenkkiautofanina,tän genren kärryt omassa hallissa vähentää oleellisesti
    ranimexin käyttöä,voi keskittyä hapottomasti olennaiseen!

    t: AZ
     
    Muokattu: 1.3.2016
  5. oolanti

    oolanti Gearhead

    Muokattu: 1.3.2016
  6. oolanti

    oolanti Gearhead

    Muokattu: 1.3.2016
  7. oolanti

    oolanti Gearhead

  8. oolanti

    oolanti Gearhead

    AUTOSALOON BURNOUT KING

    Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, Suomi-Ruotsi maaotteluhengessä: AutoSaloon Burnout King, lauantaina 16.4. AutoSaloonin yhteydessä. Ruotsalaiset katuautot haastavat suomalaiset katuautot renkaanpoltossa! Tuomarina toimii arvovaltainen yleisö - kerrankin pääsee kansa oikeasti vaikuttamaan!

    Burnisalueella myös varikko, jossa mm. hallitunkit renkaanvaihtoa varten, joten et tarvitse omaa tunkkiasi mukaan. Varikkobussissa tarjolla virvokkeita ja suolaista purtavaa kisaan osallistujille.

    Kolme parasta palkitaan ja voittajalle tarjolla maineen, kunnian ja palkinnon lisäksi myös supertitteli, josta olisi kateellinen kuka tahansa tittelinkipeä poliitikkokin (at least Isvilkka Kasvinerva):

    THE BURNOUT KING OF AUTOSALOON

    Ilmoita nyt ”savutuskoneesi” mukaantulo allekirjoittaneelle yv:llä - nopeat syövät hitaat tässäkin! Hakusessa on nimenomaan takanakkeja helposti sulatteleva naapuruston murheenkryyni, ei pakoputkistosta savuja ilmoille tupruttelevasta "sorry I´m alive" kiesistä. Naapurin haastajista ´72 Chevy Novaa puikottava Peter ”Bjersan” Bjersbo on epävirallinen kolmen kruunun burniskuningas. Löytyykö kotimaisista katuautoista haastajia renkaansulatteluun, vai pistääkö Swedu-pojat jauhot Suomi-pojille suuhun jo ennen ensimmäistäkään savutusta? Naisburnaajienkin mukaantulo enemmän kuin suotavaa! [​IMG]

    Be there or be square forever !!! Wrooooom...

     
    Muokattu: 12.3.2016
  9. oolanti

    oolanti Gearhead

  10. oolanti

    oolanti Gearhead

  11. oolanti

    oolanti Gearhead

    AutoSaloonissa panostetaan yleisön viihtyvyyteen myös ulkonäytöksin, onhan kyseessä ajoneuvomessut. Tuossa pätkä viime vuodelta, jolloin samalla areenalla nähtiin yhtäaikaa monsteriauto ja driftinautot savuttelemassa. Tänä vuonna savutuksesta huolehtivat mm. ruotsalaiset katuautot vs. kotimaiset katuautot, mikäli joku ylipäätään uskaltaa haastaa ruohtalaiset :eek:

     
  12. oolanti

    oolanti Gearhead

  13. Elky70

    Elky70 Gearhead

  14. oolanti

    oolanti Gearhead

  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ruotsista saapuu näyttelyyn kustomoitu Plymouth Duster, joka kaipaisi vierelleen ilman suurempia korimuutoksia olevan yksilön (tyylillä ei niinkään väliä). Jos omistat sopivan yksilön, niin laita yv tai jos muuten tiedät sopivan kohteen, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan ;)
     
  16. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ei ollut nörttiautossakaan yhtään Dusteria (ellei Dacioita oteta lukuun..) :eek:
     
  17. oolanti

    oolanti Gearhead

    Muokattu: 13.3.2016
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Onko tietoa löytyykö paikalta Dirty-12 puljua?
     
  19. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ainakaan toistaiseksi ei ko. putiikki ole ilmoittautunut, mutta on näyttelyyn tulossa muita "Amerikan meininkiä" kauppaavia vaatemyyjiä...
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Oukki doukki. Ja jos sieltä ei löydy niin sitten seuraavana vk:nloppuna nääsvilleen kattelemaan.:)
     

Kerro tästä muillekin!