Autosi kuva kirjaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 1.1.2007.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    Tällainen kysely on tullut kerhon sähköpostiin:

    HEI.
    Teen kuvakirjaa suomalaisten autoharrastajien entisöimistä ja kunnossapidetyistä autoista. Kirjan työnimenä on "Kun autot olivat Autoja", kustantaja on Alfamer Oy ja kirja julkaistaan loppuvuodesta 2007. Sisältö jaetaan vuosikymmenittäin 1900-1970 -luvuille.

    Kirjaan ovat tervetulleita kaikki autot - riippumatta merkistä tai valmistusmaasta. Kansien väliin kootaan näyttävä kattaus automalleista, joilla Suomen teillä on ajettu ja joita mobilistit ja muut alan harrastajat ovat vaalineet.

    Rajoituksia on vain kaksi:
    - Autojen tulee ainakin ulkoapäin olla alkuperäisessä tehtaan asussaan. Museoajoneuvokatsastus ei siis ole välttämätöntä, joskin toivottavaa.
    - Auton valmistusvuosi on 1979 tai sitä aikaisempi.

    Kirjaan valittujen kuvien lähettäjille toimitetaan kirja heti sen valmistuttua.

    KUVIEN TOIMITUS: mielellään CD- tai DVD -levyke, jonka mukana seuraa paperituloste, jossa on kuvat teksteineen, eli
    - omistaja
    - valmistusvuosi
    - merkki ja malli (+tekniset perustiedot)

    Autoista, joilla on mielenkiintoinen historia tai joiden kunnostus on dokumentoitu sanoin ja kuvin, tehdään laajempi artikkeli kirjaan.

    Digikuvat parhaassa ALKUPERÄISESSÄ jpeg-tallennusmuodossa tai tiffinä. Diat ja hyvälaatuiset paperikuvat käyvät myös, ne luonnollisesti palautetaan.

    AIKATAULU:
    A) Olemassa olevien kuvien toimitus maaliskuun 10. päivään mennessä.
    B) Niitä varten, joilla on projekteja vielä kesken tai kuvaaminen talvella on hankalaa ahtaassa tallissa tms. takaraja on toukukuun 10. päivä, ilmoita kuitenkin jo etukäteen mistä autoista (vm/merkki/malli) kuvia tulee!

    Tässä tärkeimmät, vastaan mielelläni asiaa koskeviin kysymyksiin. Tämän viestin voi välittää "alan miehille".

    Yhteistyöterveisin,

    Juha Vartiainen
    Sotkanniemi 75
    70870 HILTULANLAHTI
     

Kerro tästä muillekin!