Autot ajoon!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fordius, 30.9.2006.

  1. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Kyllä auto on vielä kilvissä, vain nyt purettuna; kone+loota ja vanteet....
    Ei vain ole aikaa pitää kahta kilpuria toiminnassa.

    Luultavasti rakentelen tuota enskesän jälkeen räkettiluokkaan; eli pumppukone yms romut siirtyy orkkiskuntoiseen swinger -70 iin
    Pitäähän yks auto olla, jolla tuskin ajan koskaan, eli lähinnä shoukuntoon pyrin tuon kapistuksen laittamaan.

    Eli rartti joutuu taas......rakentelun kohteeksi, ja sitte ajetaan vain avona :D

    [​IMG]

    Muita raiskaus kuvia........

    http://s3.photobucket.com/albums/y79/Da ... raiskattu/ :rotfl:
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :eek:
    Onko joku siellä Teuvalla ollu oikein kyyläämässä tallien liepeillä että miten usein ja paljon autoilla ajetaan?

    Tuossa linkissä olleet autot ovat suurimmaksi osaksi tutun näköisiä. Olen useammankin nähnyt vuosien varrella eri tapahtumissa että kyllä niillä on ihan oikeasti ajettu ulkoilmassa!
    Jos ei ole noista autoista ainoatakaan nähnyt niin ei ole silloin käynyt missään alan tapahtumassa Teuvan lähitienoolla..että ihan itseä saa syyttää jos on mennyt tilaisuus ohi.
    Ihan ymmärrettävää on että tuollaisia aarteita ei enää makuuteta ympäri vuorokauden jossain kadun varrella vaan ihan sisätiloissa.

    Ja jonkun mielestä arvoisensa kohtelu on raaka monotus kadulla..hmm.. :odroll:
    Eiköhän arvoisensa kohtelu ole sitä että autoista pidetään hyvää huolta, ajettiin niillä tai sitten ei. Omistajahan se lopuksi päättää mitä autolleen tekee tai on tekemättä.
    :wink:
    Teuvalle ja route67:n porukoille vain isoa peukkua! Pitävät arvokkaita kulkupelejään hienossa kunnossa esimerkillisellä tavalla!
    8)

    Pointtina oli se että mitä hyödyttää ihmetellä miksei vanhoja arvoautoja ja klassikoita näe arkiliikenteessä.. :lol:
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    niinhän se tahtoopi olla että autoja kyllä on muttei niitä tuolla kylillä näy täälä oulussakaan.arvelisin että oulussa ja lähikylissä on noin 100-150 ns harrasteautoa,joista tänä kesänä näkyi kylillä ehkä kymmenen?ahkerin ajelija tais olla neliovinen blower buick jota ohjasti tapsa.cudaa pyrittiin ulkoiluttamaan kolmena päivänä viikossa samoin ku harrin 56:sta ja matin challengeria.
     

Kerro tästä muillekin!