Autotallinne [leluautot + kuva/-via]

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Maria, 26.10.2006.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tuossa osa Matchbox-Lesneyn pikkuautoistani, lisää kuvia tulee kun jaksan kuvata... Erityisesti kiinnostaa 50-60 -lukuiset jenkkiautot kapeilla pyörillä... Näitä on vielä aika paljon enemmänkin, osa tulee varmaan jossain vaiheessa jopa myyntiinkin.

    http://s4.photobucket.com/albums/y108/Karimix/Toys/
     
  2. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Kummipojalle ostin turkoosi-valkoisen avo classic chevyn... Pirun hieno....Oli. Nyt puuttuu valot, ovi ei pysy kiinni, tuulilasi halki, etupuskuri irti ja rusinoita konehuoneessa. Perskeleen nassikka.
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Mikähän tästä tekee niin halutun...?! http://tinyurl.com/yzp5jk :eek:
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    Ei mikään! Saahan sitä pyytää.. :lol:
    Ja myyjä hehkuttaa, että samanlainen on myyty kahdella tonnilla. Noita hinnan ylöshivutuksia on aika helppo tehdä kun on iso kaveririnki, jotka ostelee buy it now hinnoilla ja oikeasti mitään kauppoja ei edes tehdä.
    Sama tavara tulee usein samalla myyjällä tai kaverilla uudestaan myyntiin parinm kuukauden päästä. Laitellaan positiivisia palautteita jne.
    Ebay ei ole mikään keräilytavaroiden hinnasto.
     
  5. Keke

    Keke 3rd gear

    Samanlainen Pontikka löytyy omasta kokoelmasta, taisi maksaa 5 egee. Ehkä laatikko maksaa 1495$ :rotfl:
     
  6. Medium Gorilla

    Medium Gorilla Gearhead

    Tuli mieleen kun lueskelin tätä topicia että onko kukaan muu hommannut Australian muskeliautojen pienoismalleja? Omaan hyllyyn on eksynyt 1:43 kokoinen Holden Monaro GTS ja pari 1:64 kokoista Falconia, sedan ja coupe.

    Kuvia:

    http://s3.photobucket.com/albums/y98/Me ... %20mallit/
     

Kerro tästä muillekin!